Začínáme s Clostilbegytem

854
12.4.12 13:37

začínáme s clostibegytem....

snažíme se s manželem už přes rok o miminko naše první a MS mi nechodí sama takže už jsem dostávala Agolutin, Duphaston… ted jsem po roce a čtvrt dostala clostibegyt 1-0-1 a mám ho brát od 5DC do 9DC. chtěla bych vědět jestli je tu někdo další kdo má stejný problém kdo bere clostibegyt?
ale určitě budu ráda i za komentáře od těch co clostibegyt brali už dřív ať zabral či nezabral. všichni jste tu vítání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14679
12.4.12 15:01

Tak mě srovnal MS a výši Prolaktinu, který jsem měla hrozně vysoký Prolaktinem. Po snižení všech hodnot mi nasadil clostibegyt, a hned druhý cyklus už nepřišel :dance:

Celkem jsme se snažili 2 roky, s tím, že z toho mně rok léčil .

Takže přeji mnoho štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
12.4.12 15:07

moc děkuju za komentář :) já teď stále nemám MS pravidelnou zkoušel to různejma hormonama, ale po vysazení už to… zase nepřišlo a poslední cykli byly anovulační tak mi pích agolutin a napsal od 5DC jednu ráno a jednu večer a tak jsem chtěla vědět jestli mám věřit jestli to má nějaké ovlivnění :) děkuju jinak se snažíme rok a 4 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
12.4.12 15:17

Určitě věř :palec: Já měla cyklus i 64 dní, pak třeba jen 21 dní, takže o pravidelnosti není řeč.

a když to nevýjde z tímto lékem, tak mají ještě injektci na uzrání vajíčka, ale pak se musí snažit přesně na čas, ale ségře to po injekci vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
12.4.12 19:55

děkuju moc no uvidim jak bude či nebude na utz nejdu mě nepozval až když to dostanu nedostanu tak podle toho mám další měsíc přijít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
15.4.12 13:12

Hodně štěstí, držím palečky :hug: …Já mám clostík 2 měsíc. Teď čekám na druhou MS. JInak mé menstruace bych přirovnala k chozením do houslí :mrgreen: . Jeden měsíc ano pak 3 ne, jedna po injekci a 2 měsíce nic, když jsem dostala clostík MS se srovnala jako hodinky a přišla přesně po 28 dnech. Akorát bazální teploty na něm dost lítají, měla jsem 36,4 až 37,6 v jednom cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
16.4.12 09:56
@Barča 27 píše:
Hodně štěstí, držím palečky :hug: …Já mám clostík 2 měsíc. Teď čekám na druhou MS. JInak mé menstruace bych přirovnala k chozením do houslí :mrgreen: . Jeden měsíc ano pak 3 ne, jedna po injekci a 2 měsíce nic, když jsem dostala clostík MS se srovnala jako hodinky a přišla přesně po 28 dnech. Akorát bazální teploty na něm dost lítají, měla jsem 36,4 až 37,6 v jednom cyklu.

tak držím palečky, aby ti to vyšlo už tento měsíc. mě před 5 dny píchl agolutin a ted čekám no zatim nic tak jsem zvědavá! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
16.4.12 16:34

snad Ti vše vyjde…Já mám takovou samoléčbu protože doktor mě pozval na prohlídku až clostik doberu za 3 měsíce. Když jsem se o tom bavila s ostatními tak nechápali že mě za celou dobu ani jednou neprohlídne dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
17.4.12 08:29
@Barča 27 píše:
snad Ti vše vyjde…Já mám takovou samoléčbu protože doktor mě pozval na prohlídku až clostik doberu za 3 měsíce. Když jsem se o tom bavila s ostatními tak nechápali že mě za celou dobu ani jednou neprohlídne dr.

jj opravdu samoléčba. to taky nechápu? měla by jsi změnit doktora. po clostíku se rádi dělají cisty! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
17.4.12 08:35

Ahoj holčiny..chci se vás zeptat…kdyz jste zacaly brat clostik..pozorovaly jste na sobe nejaky zmeny?? Myslim tim treba,ze by jste opravdu citily ovu a podobne?? Me trosku desi,ze jsem dneska dvanactej den cyklu a necitim ani bolest v podbrisku ..ani nic jinyho…na to ,ze vsude ctu,ze po clostiku holky boli bricho pri ovu uplne nehorazne…tak ja nemam zatim sebemensi naznak :nevim: :nevim: …Co vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
17.4.12 08:36

No první měsíc pohoda ale tenhle mě tak strašně bolí vaječníky že nemůžu spát na břiše, jinak doktor už je to třetí, první byl moc daleko po stěhování, druhá byla ženská ale ta neřešila absolutně nic každý měsíc mi píchla vyvolávačku MS a nazdar, až ten třetí s tím začal něco dělat ale asi taky na houby, teď tam jdu zavolat tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
17.4.12 08:39

No když ho bereš delší dobu tak se ti trošku zhorší vidění, což by mělo okamžitě odejít já to pociťuju hlavně po ránu, no jinak moc nic, občas zabolí vaječník, před MS a nebo ovu prsa, myslela jsem že už se zadařilo mimčo, protože jsem nikdy nic podobného neměla…no a jsou to hormony takže nevím jak ostatní ale já mám změny nálad jako blázen, z ničeho nic jsem rozčílená a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
17.4.12 08:40

Takž Barčo myslíš,že když ho tedka beru prvni mesic…tak to nemusi nic znamenat,ze me nic neboli.. :think: :think: Jinak ja jdu teda na ultrazvuk zitra aby mi rekl jak to tam po clostiku vypada…takze si myslim,ze bys to urco mela zaurgovat aby se na tebe doktor mrknul..ty cisty prej fakt nejsou nic nenormalniho …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
17.4.12 08:46

heleť první měsíc mě nebylo taky nic a i hodně holčin říkalo že otěhotněli až druhý většinou takže první je spíš na rozjezd a srovnání všeho, neměla jsem půl roku MS a po clostíku jsem jí dostala ukázkově 28 den, takže jestli tě zbytečně nic nebolí buď ráda :) a snad ti zabere jak má já jsem to tenhle měsíc už vzdala, ptž mi dneska klesla teplota z 37 na 36,8 a to je špatné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
17.4.12 08:48

teď jsem tam volala a jdu zítra, včetně toho že mi vypíše žádanku pro přítele na spermiogram, abych ten clostík nedlabala zbytečně. Ani bych se nedivila protože mimo to že bral steroidy tak ještě dostal příušnice ve 22 a teď měl nějaký zánět nadvarlete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí