Dočkáme se // ??

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1483
11.4.12 22:59

dočkáme se // ??

zdravím všechny zoufalé snažilky :mavam: …rozhodla jsem se založit tuto diskuzi pro všechny holky, které už se dlouho snaží a miminko stále nepřichází. Všichni kolem vesele těhotní, ale pouze nám chodí MS stále každý měsíc.. :cert:

:zed: Smutníte? Zoufáte si? Plačete? Máte tipy, jak to zvládnout? Přidejte se do diskuze a společně to čekání na ty vytoužené // překonáme… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5038
12.4.12 06:50

Ahojky @NikSo přidávám se k tobě,teď je to 10 měsíc co se s přítelem snažíme.
Je mi 29 a příteli 27 let,jsme oba zdraví.
Já mám nepravidelnou MS,mám ji třeba 2 měsíce po 29 dnech a pak třeba zase jednou po 50 dnech,no děsný :(
Teď mi doktorka předepsala gynex,který jsem brala 3 týdny,měla se mi dostavit MS a zase nic :( těhotná nejsem,jak podle testu,tak podle bazálky …
Dnes je to 11 den zpoždění,dnes budu volat i doktorce jestli mám přijít nebo co se bude dít :roll:
A jak jsi na tom ty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.12 07:41

ahoj holky,
asi sem nepatřím…my jsme se už // dočkali před Vánocema…ale nakonec to nedopadlo dobře. Takže nám bylo řečeno čekat pár měsíců…nekonečný. A teď doufáme, že opět ty // uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
5038
12.4.12 08:02
@Anonymní píše:
ahoj holky,
asi sem nepatřím…my jsme se už // dočkali před Vánocema…ale nakonec to nedopadlo dobře. Takže nám bylo řečeno čekat pár měsíců…nekonečný. A teď doufáme, že opět ty // uvidíme.

určitě patříš k nám ;) podporujeme jedna druhou ať máme jakékoliv jiné problémy nebo příhody :) myslím že můžu mluvit i za @NikSo … vítáme tě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
12.4.12 08:26

Ahojky holky! tak my se s přítele snažíme už tady nějaký ten čas..už od půlky října. Tento měsíc sem úplně vypla nic sem nesledovala ale nevěřím tomu…zítra by ta mrcha měla dorazit…a doufám že nebude meškat abychom mohli najet na snažení znova…tento měsíc sme tomu ani moc nedali protože jsme řešili docela velké problémy s bráchou takže nálada na nějaké mazlení nebyla…ale teď si dáme záležet…Jak dlouho se snažíš ty NikSo?
Já vím že 5 měsíců ještě skoro nic není ale uvažuju o tom že navštívím doktora jesti by mi nějak nepomohl…
Jo a víte kdy máte ovulku? měříte nebo děláte testíky? páč to já pořádně nevím jestli ji opravdu mám :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.12 08:27

Tak já jí poznám fyziky, bolí mě vaječník…

• Citovat
  • Upravit
5313
12.4.12 08:30

To mě někdy taky…ale né vždycky..tento měsím sem necítila nic..možná proto že sem úplně vypla…ale když sem něco cítila a udělala si ovu test tak nebyl pozitivní…nemám to nijak potvrzené že ji mám-…a mám strach abychom se nesnažili kdyby ovu vůbec nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
12.4.12 08:56

Já si s ovulací ještě moc jistá nejsem :( tento měsíc to u mě vypadá bez ovulace :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
12.4.12 08:59

To já právě taky ne…uvažuju o tom že jestli se teď nezadaří v dubnu…tak od další mrchy zkusím měřit…jenom že mi to příjde strašně stresující..... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanicka91

ahoj pridam se jestli smim,snazime se 5let,a porad neprichazi,v utery sem byla u mudr.ze mam zpozdeni dnes uz vlastne 18den a ona mi povida ze pry tam nic neni,ze mozna stres atd. no nevim,jeste vyckam do konce mesice pak se uvidi,a kdyz dorazi ms tak se po tech letech objedname do jihlavy do centra :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5313

No a hanicko dr. ti ani nepíchla agulotin? to je nějaké divné?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
12.4.12 09:00

NikSo já bych se taky ráda přidala, i když se známe z jiné čekací diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
12.4.12 09:01

A jak dlouho se snažíte vy fofinko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanicka91
12.4.12 09:02

jo pichl agulitin,prej se dostavi do 10dnu,jenze me uz to fakt nebavi,toto zpozdeni sem mela jen jednou a to fakt byl stres a smutek ve vazne situaci,ale ted.........

• Citovat
  • Upravit
3429
12.4.12 09:11

@24kačkač
6 měsíců :oops: já vím, že to není moc dlouho ale každá MS jinak dlouhá :zed: a ovulace :nevim: tento cyklus anovulační, takže opět nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí