Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já sem měla taky zpoždění a neměla sem stres nic…píchl mi agulotin a 3.den sem to dostala…
Foxi my začínáme 6 měsíc…dobře vím o čem mluvíš…a uvažovala si o návštěvě mudra? nebo až po roce?
@24kačkač píše:
já sem měla taky zpoždění a neměla sem stres nic…píchl mi agulotin a 3.den sem to dostala…
@24kačkač píše:
Foxi my začínáme 6 měsíc…dobře vím o čem mluvíš…a uvažovala si o návštěvě mudra? nebo až po roce?
bohužel, dr. se mnou nemíní nic řešit až po roce
je to prý normální, akorát mi nabídl, že mi může srovnat cyklus duphastonem, ale hormony tedy zatím nechci.
no pomohl,prootze predtim sem mela utrogestan podle mudr na srovnani a nevim co jeste a furt se nic nedelo pak sem hledala pres net nejake rady a ten kontryhelovy caj mi pomohl,ted mam cyklus po 24dnech,teda krome tohohle mesice…ted uz ale nevim jak sem ho brala je to rok a pul zpet,to se zkus nekde podivat
Mě to třeba zase kontryhel rozházel…záležíj jak komu no…jinak pijese od ms po ovu …
Ahoj holky já vysadila prášky teprve v březnu, ale teď jsem byla u doktora a ten mi okamžitě řek, že pokud se nezdaří do čtyř měsíců mám přijít a zkusíme tomu přijít na kloub..
Jee tak to máš super že to bude řešit tak brzo! záleží hodně na doktorovi…
Ahoj holky, chci taky k vám…my se snažíme o mimčo už skoro rok, oba zdraví, prověření ze všech stran v CAR-u a prostě to furt nejde…dnes jsem 1. den cyklu, test jsem si dělala předevčírem a patřičně jsem to obrečela…dnes je líp, s nadějí jdeme do dalšího snažení až mrcha odejde…
Nejsme nejmladší, mě je 33,manželovi o 3 víc…víme že čas utíká, dle dr. není problém a doporučili nám i v CAR zkoušet pořád přirozeně…cvičím mojžíšovku už cca 1 měsíc - beru femibion, zatím nepravidelně, zkoušela jsem kontryhel. čaj…nechci se na to příliš upínat ale když to pak nevyjde, je to čím dál těžší se s tím vyrovnat…
Já chci taky zkusit mojžíšovku
hodně holek po tom cvičení po měsíci nebo dvěma otěhotněli ![]()
Teď mám jeden cyklus za sebou s gynexem,takže ještě jeden cyklus a pokud se nezadaří tak mažu za doktorkou pro doporučení na mojžíšovku …možná půjdu pro to doporučení příští týden ještě nevím ![]()
Optima : Gynex upravuje cyklus a dokáže i nastartovat a mít silnější ovulaci … je to bylinka,žádné hormony.
Hodně holkám to pomohlo ![]()
ahoj
![]()
mužu se k vám přidat? nesnažíme se sice moc dlouho jsou to teprve 3 měsíce,ale pořád ty // nepřicházejí, mám dost nepravidelné cykly po vysazení HA, tak uvidíme jak to pujde dál, moc by jsme si přáli mimíska