Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5313
12.4.12 09:11

já sem měla taky zpoždění a neměla sem stres nic…píchl mi agulotin a 3.den sem to dostala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
12.4.12 09:12

Foxi my začínáme 6 měsíc…dobře vím o čem mluvíš…a uvažovala si o návštěvě mudra? nebo až po roce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanicka91
12.4.12 09:14
no jak rikam uvidime
@24kačkač píše:
já sem měla taky zpoždění a neměla sem stres nic…píchl mi agulotin a 3.den sem to dostala…
  • Citovat
  • Upravit
3429
12.4.12 09:17
@24kačkač píše:
Foxi my začínáme 6 měsíc…dobře vím o čem mluvíš…a uvažovala si o návštěvě mudra? nebo až po roce?

bohužel, dr. se mnou nemíní nic řešit až po roce :zed: je to prý normální, akorát mi nabídl, že mi může srovnat cyklus duphastonem, ale hormony tedy zatím nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanicka91
12.4.12 09:19

ja rovnala cyklus kontryhelovym cajem…

• Citovat
  • Upravit
3429
12.4.12 09:20

A pomohl ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanicka91
12.4.12 09:27

no pomohl,prootze predtim sem mela utrogestan podle mudr na srovnani a nevim co jeste a furt se nic nedelo pak sem hledala pres net nejake rady a ten kontryhelovy caj mi pomohl,ted mam cyklus po 24dnech,teda krome tohohle mesice…ted uz ale nevim jak sem ho brala je to rok a pul zpet,to se zkus nekde podivat

• Citovat
  • Upravit
5313
12.4.12 09:35

Mě to třeba zase kontryhel rozházel…záležíj jak komu no…jinak pijese od ms po ovu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
12.4.12 10:32

Ahoj holky já vysadila prášky teprve v březnu, ale teď jsem byla u doktora a ten mi okamžitě řek, že pokud se nezdaří do čtyř měsíců mám přijít a zkusíme tomu přijít na kloub..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
12.4.12 10:34

Jee tak to máš super že to bude řešit tak brzo! záleží hodně na doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
12.4.12 11:24

Ahoj holky, chci taky k vám…my se snažíme o mimčo už skoro rok, oba zdraví, prověření ze všech stran v CAR-u a prostě to furt nejde…dnes jsem 1. den cyklu, test jsem si dělala předevčírem a patřičně jsem to obrečela…dnes je líp, s nadějí jdeme do dalšího snažení až mrcha odejde…
Nejsme nejmladší, mě je 33,manželovi o 3 víc…víme že čas utíká, dle dr. není problém a doporučili nám i v CAR zkoušet pořád přirozeně…cvičím mojžíšovku už cca 1 měsíc - beru femibion, zatím nepravidelně, zkoušela jsem kontryhel. čaj…nechci se na to příliš upínat ale když to pak nevyjde, je to čím dál těžší se s tím vyrovnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
12.4.12 12:32

Já chci taky zkusit mojžíšovku ;) hodně holek po tom cvičení po měsíci nebo dvěma otěhotněli ;)
Teď mám jeden cyklus za sebou s gynexem,takže ještě jeden cyklus a pokud se nezadaří tak mažu za doktorkou pro doporučení na mojžíšovku …možná půjdu pro to doporučení příští týden ještě nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
12.4.12 13:08

Peťko, a co ten gynex, proč jsi ho brala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
12.4.12 13:45

Optima : Gynex upravuje cyklus a dokáže i nastartovat a mít silnější ovulaci … je to bylinka,žádné hormony.
Hodně holkám to pomohlo ;)

http://www.energycentrum.cz/gynex.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
včelička Mája
12.4.12 14:25

ahoj :mavam: :mavam:
mužu se k vám přidat? nesnažíme se sice moc dlouho jsou to teprve 3 měsíce,ale pořád ty // nepřicházejí, mám dost nepravidelné cykly po vysazení HA, tak uvidíme jak to pujde dál, moc by jsme si přáli mimíska

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex