Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hanicka91
16.4.12 17:21

tak sem dostala po tydnu od injekce agulitinu tu mrchu cervenou,takze opet zacenem nove snazeni,doufali jsme ze tam neco je,ale bohuzel ........

• Citovat
  • Upravit
3429
16.4.12 19:59
@Janca29 píše:
takže měříš poctivě každý den? to tě teda obdivuju, já se k tomu nemůžu dokopat, vstávám do práce v 5 nebo v 5.30h a to jsem ráda že vylezu, je tam velký rozdíl, kdybych měřila v té půlhodině?

v půlhodině nebude rozdíl, ale musíš si to zkusit sama.
není pro co obdivovat, pak se pořád jen zkoumáš, zda je to tak dobře, zda je teplota taková nebo maková a mě už to nebaví a chci už toho nechat, jenže já mám tak nepravidelnou MS, že bych ani jinak ovulku nepoznala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
16.4.12 20:36

zase mi to nešlo vyfotit ale už jí moc nechybí :D holky moc vám držím palce a doufám že se co nejdříve zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
17.4.12 06:52

No vidíš sonii :-) to je super! já dneska jedu na gyndu pro pichulu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
17.4.12 08:35

tak holky, dneska jsem měřila BT, jsem sice 19DC, ale to je jedno, zkouším to, měla jsem 36.6°C, tak uvidím jak mi to bude klesat před MS, v těhu ani nedoufám, příští cyklus začnu od začátku. Zkouším i ovu testy, první jsem si dělala 12DC a druhá čárka byla dost silná, ale ne jako kontrolní, pak už jsem dělala až 14DC (jelikož jsem doma už testy neměla) a to tam už nebylo skoro nic a tak to je vlastně až do dneška. Rozhodla jsem si je dělat teď celý cyklus, abych viděla kdyby tam byly nějaké změny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
17.4.12 08:37

Ty jo Jaco to tě bude stát majlant :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
17.4.12 08:42
@24kačkač píše:
Ty jo Jaco to tě bude stát majlant :lol:

Cauky pani…jsem se mrkla kde tedka konverzujes… :lol: Byla jsem totiz zvedava jak jses na tom.. :lol: a koukam,ze porad stejne jak ja… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
17.4.12 08:49

Ahoj Deli!!! jojo je to síla fakt už…nějak se nám to začíná natahova…u mě je změna akorát že sem od včera začala měřit…dneska valím k dr. na vyvolávačku :-( nevím co mu mám řict aby se mnou něco dělal…takové cykly mě fakt začínají štvát…a jak ty? jak ste na tom? já už od pátku meškám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
17.4.12 08:56
@24kačkač píše:
Ahoj Deli!!! jojo je to síla fakt už…nějak se nám to začíná natahova…u mě je změna akorát že sem od včera začala měřit…dneska valím k dr. na vyvolávačku :-( nevím co mu mám řict aby se mnou něco dělal…takové cykly mě fakt začínají štvát…a jak ty? jak ste na tom? já už od pátku meškám…

No tak to ale porad neni nic ztraceny kdyz meskas.. :dance: No ja bych uz to asi trosku posoupla,zkus se ho zeptat na ten clostik co ti na to rekne..Ja jsem zacla teda brat tu proveru na srovnani MS a musim rict,ze po 29 dnech mrcha prisla..coz povazuju za uspech po tech rozhazenejch cyklech.Nasledne jsem dobrala clostik a zitra jdu na ultrazvuk aby mi rekl jak na nej reaguju tak se to snad uz sakra nekam trosku pohne…Nicmene zejtra budu myslet i na tebe!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
17.4.12 08:58

To máte holky štěstí, že to dr. chce řešit. Mě nechce vidět dříve než za rok :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
17.4.12 09:00

Děkuji Deli já na tu gyndu valím už dnes tak na mě mysli už dneska :-) Už mu fakt asi o něco řeknu…nebaví mě to…ty se hlavně ozvi častěji :-) A já ti taky držím palečky zítra! Teď si kolik DC? kdy nemá mrcha dorazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
17.4.12 09:01
@Foxinka píše:
To máte holky štěstí, že to dr. chce řešit. Mě nechce vidět dříve než za rok :?

No ono to tak prave vetsinou byva…ale me muj doktor rekl,ze rok je dlouha doba na to aby u zenskejch nezacala propukat panika,ze se nedari …coz ma na to pak taky dost vyraznej vliv…takze to on zacina resit driv,aby se tomuhle predeslo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
17.4.12 09:01

Foxi ten můj mi taky říkal že to do roka neřeší…prostě se ho zeptám! aspoň něco na upravení toho cyklu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
17.4.12 09:02

@24kačkač jj to jsem chtěla taky a nabídl mi duphaston ale tohle nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
17.4.12 09:02
@24kačkač píše:
Děkuji Deli já na tu gyndu valím už dnes tak na mě mysli už dneska :-) Už mu fakt asi o něco řeknu…nebaví mě to…ty se hlavně ozvi častěji :-) A já ti taky držím palečky zítra! Teď si kolik DC? kdy nemá mrcha dorazit?

No dneska jsem 12DC, zejtra jdu na ten ultrazvuk aby se mi podival na vajicka a na sliznici…a mel by mi popripade snad i rict kdy presne dojde k ovu…Tak na to pak eventuelne vlitnem… :dance: :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí