Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéé to máš dobrý že má dva dny bez objednání
… já mám dobrou doktorku a i sestřičky jsou super,jen je teď hodně těhulek ![]()
petka a testíkem jsi těhu vyloučila??
jinak já depkařím už asi 2měsíce, mám pocit, že se s tehulkama roztrhl pytel, jen jaksi my pořád nic.. moc to všem přeju, ale mrzí mě že nám to nejde..i ti co se začali snažit po nás jsou těhotní.. ![]()
Janča29 a kačkač
poznala jsem anovulák proto, že měřím BT a do dneška mi to nevyznačilo ovu a navíc teploty nevzrostly
S těma čekacíma lhůtama máte pravdu, je to děsný. Já když jsem si v lednu volala, že jsem už 42DC, jestli nemám přijít na vyvolávačku nebo tak něco, tak mi sestra řekla, ať ještě vydržím, že to určitě dorazí, ať si kdyžtak přijdu za týden, no a MS dorazila 47DC (to bylo ještě před tím Duphastonem), takže jsem tam nešla jelikož jsem pak už začala užívat ten Duph. ale klasicky objednávají za 14 dní minimálně, nejlíp za měsíc, jenže copak já vím co bude za měsíc
bohužel u mého to bez objednání nejde ![]()
NikSo … Test jsem si dělala pro jistotu ještě dnes ráno a nic ![]()
Ten pytel s těma těhulema … to jsi fakt vystihla
jsem z malého města a snad každej týden mi někdo řekně že další známá je těhule nebo to tak aspoň vnímám
…
@Foxinka píše:
Janča29 a kačkačpoznala jsem anovulák proto, že měřím BT a do dneška mi to nevyznačilo ovu a navíc teploty nevzrostly
takže měříš poctivě každý den? to tě teda obdivuju, já se k tomu nemůžu dokopat, vstávám do práce v 5 nebo v 5.30h a to jsem ráda že vylezu, je tam velký rozdíl, kdybych měřila v té půlhodině?
@Peťka111 píše:
NikSo … Test jsem si dělala pro jistotu ještě dnes ráno a nicTen pytel s těma těhulema … to jsi fakt vystihla
jsem z malého města a snad každej týden mi někdo řekně že další známá je těhule nebo to tak aspoň vnímám
…
hm, moje kolegyně z práce se v listopadu vdávala, prášky nejedla asi 3/4 roku, dávali si pozor, pak tomu nechala dva měsíce (leden, únor) a byla těhu a to jí je 38
moc jí to přeju, ale zároveň mě to i štve, prostě někomu to jde holt bez problémů a někdo může dělat co chce a nic ![]()
no holky, balím to tady prozatím, mažu dom z práce, pro malou do školky a pak sem zase mrknu
jsem ráda, že jsem Vás tady našla, asi jsem to už potřebovala to s někým probrat
manžel mi pořád říká, že o nic nejde, ať jsem v klidu, jenže to se lehko řekne, však to znáte, tak zatím ![]()
Janca29 mě řekla moje doktorka že i když jsem brala 12 let anti v kuse,tak že to nevadí a můžu otěhotnět hned,ale po vysazení ovulaci někdy mám a někdy ne … měla jsem ty prášky vysadit rok před tím než jsme se začali snažit a nestresovala bych se tak jako teď :/ skoro rok plný nejistoty a doufání a o utracených penězích za ovulační testy ani nemluvím ![]()
holky to je na prd s těma doktorama, já když si zavolám, tak ještě ten týden mě většinou vezme..mají tam okýnka pro akutky a těhulky..
no a když sme tak u těch gyndařů.. jak u vás postupovali, když to „nešlo“? holky většinou píšou že dostanou utroš, nebo clostík..ale nám řekli že vezmou mě HP a manžovi SPG a že by sme se eventuelně podle výsledků domluvily na IUI a pod.. byla sem z toho dost vyplašená, přijde mi to moc, na to že máme jedno dítě počaté přirozenou cestou a jsem ještě relatvně mladí..manžel 31, já 25…tak jsem se chtěla zeptat co doporučili lékaři vám, nebo jak postupovali, co vám předepsali a tak…
Foxinko a nechceš si tady do podpisu dát graf?
můžem si koukat
Můj doktor mi říkal že do roka to neřeší…tak nevím no..
@Peťka111 píše:
Janca29 … budeme povzbuzovat jedna druhou a snad to vyjde
Asi tak nějak, snad to dopadne ![]()
@NikSo píše:
holky to je na prd s těma doktorama, já když si zavolám, tak ještě ten týden mě většinou vezme..mají tam okýnka pro akutky a těhulky..
no a když sme tak u těch gyndařů.. jak u vás postupovali, když to „nešlo“? holky většinou píšou že dostanou utroš, nebo clostík..ale nám řekli že vezmou mě HP a manžovi SPG a že by sme se eventuelně podle výsledků domluvily na IUI a pod.. byla sem z toho dost vyplašená, přijde mi to moc, na to že máme jedno dítě počaté přirozenou cestou a jsem ještě relatvně mladí..manžel 31, já 25…tak jsem se chtěla zeptat co doporučili lékaři vám, nebo jak postupovali, co vám předepsali a tak…
Mě připadá, že to už berou jak na běžícím pásu. Nejde to? tak dáme Duph, Utroš, Clostil, ono to s Váma trochu zamává, nacpeme do Vás hormony a uvidíme, ale jestli to bude mít nějakej efekt, to už nikdo neví. Asi čím jsem starší tak o tom víc přemýšlím. Vy jste opravdu ještě mladí, tak mi připadá, že je zbytečné už IUI, navíc když už jedno dítě máte,ale jinak myslím, že postup je správný, nejdřív zjistit HP a u manžela SPG a podle toho teprve něco předepisovat.
@Peťka111 píše:
Janca29 mě řekla moje doktorka že i když jsem brala 12 let anti v kuse,tak že to nevadí a můžu otěhotnět hned,ale po vysazení ovulaci někdy mám a někdy ne … měla jsem ty prášky vysadit rok před tím než jsme se začali snažit a nestresovala bych se tak jako teď :/ skoro rok plný nejistoty a doufání a o utracených penězích za ovulační testy ani nemluvím
Jo to máš pravdu, ty testy fakt lezou do peněz
a to si je objednávám na netu, 14 ks + 2 těhu nějak za 320 Kč myslím