Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Foxi mě je to jedno…já budu brát cokoli aby se nám to snažení zkrátilo
Deli tak to je super!! to bych taky brala
a kdy ti napsal ty prášky? minulý měsíc? a ty si měla duphaston a clostik?
@24kačkač píše:
Foxi mě je to jedno…já budu brát cokoli aby se nám to snažení zkrátilo
Deli tak to je super!! to bych taky bralaa kdy ti napsal ty prášky? minulý měsíc? a ty si měla duphaston a clostik?
Jo jo o minulyho mesice..A brala jsem proveru .po ty mi prisla ms docela ukazkove ..i kdyz jsem ji teda mela hodne slabou,ale mela..no a tedka jsem brala ten clostik.On prej ten clostik sice pusobi na ovu,ale zase pry snizuje delozni sliznici, coz by zase mela dohanet ta provera…tak uvidime…ale myslim,ze fakt nedas nic za to se ho zeptat..clovek to obcas musi trosku popohnat.
Ahoj holky dělají se nějaké krevní testy otce dítěte na začátku těhu? Jen mě to zajímá…
jo zeptám se ho určitě!! a není přece možné abych chodila co 3 měsíce na vyvolávačku!
@24kačkač píše:
jo zeptám se ho určitě!! a není přece možné abych chodila co 3 měsíce na vyvolávačku!
No je to zbytecny no..nehlede na to,ze pak ani clovek nemuze poradne vedet kdy tu ovu ma aby se snazil…takze tourcite nejak popozen tohle je trosku ztrata casu…
@24kačkač píše:
Kačkač a nezkoušela jsi na srovnání něco trochu přírodnějšího, třeba Femigard? Já jsem ho brala 3 měsíce a MS přicházela v rozmezí 34-36 dní, takže dobrý, jenže doktor mi to chtěl samozřejmě zkrátit na pro něj „normál“ takže mi narval ten Duphaston a začly mi všechny ty problémy. Chodit na vyvolávačku takhle často není řešení, MS je vlastně umělá, normálně by nepřišla, zkus tělo nechat, aby si to nahodilo samo podle sebe
(jde o to, jak dlouho už čekáš na mimi, pak je každej měsíc dlouhej to chápu) ![]()
Jojo nedám se odbýt… už přece se snažíme nějakou tu dobu…
Soni já o žádných testech nevím…možná z plodové vody ale do toho bych nešla a pak až po narození
@24kačkač píše:
Ty jo Jaco to tě bude stát majlant
No jo, co naděláš, chci to takhle zkusit alespoň dva měsíce, Clostík v šuplíku počká ten neuteče ![]()
Janco skoro už půl roku…už se mi to začíná táhnou…skoro všichni okolo mě těhotní..a je to tím horší ![]()
Jani každopádně se ho zeptám na je ho názor a jeho doporučení…a uvidíme co bude
24Kačkač
dej pak určitě vědět, taky se snažíme půl roku, tak bych ráda věděla, co ti řekne nebo doporučí ![]()
tak holky, já nic.. teď sem to dostala..
, ale aspoń pozitivní, že me tam mrcha dlouho nenapínala a přišla milosrdně brzy…
takže zase nanovo, co naděláš ![]()
teď si ještě zjišťuji nějaké info o braní soji před ovulkou, měla by mít stejné účinky jako Clostil ale přírodní, takže uvidím, musím to ještě všechno pročíst, ale vypadá to nadějně, asi do toho půjdu, teda až dorazí MS a to by měla až někdy příští týden ![]()
Soja? O té jsem nevěděla. Já jsem zas při svém pátrání narazila na kontryhelový čaj.....Kontryhel zřejmě určil Pán bůh jako požehnanou bylinu pro ženy, neboť výborně působí na všechny ženské nemoci. Především při oslabené nebo slabě vyvinuté děloze, kterou výrazně posiluje, a tím zvyšuje pravděpodobnost otěhotnění a udržení plodu v těhotenství. V bylinkářských vzpomínkách babičky je několik kontryhelových dětí, které se po létech neplodnosti narodily zásluhou čaje z kontryhele…