Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
kontryhel jsem několik cyklů pila, není špatný.. dokonce jsem při něm i otěhotněla v listopadu, ale bohužel to nedopadlo.. ale vidíš, asi si pro něj skočím do lékárny… ještě jsem pila Gravozen, čaj báby radlické a pod..
Kontryhel by se měl pít ale jenom do ovulky jestli se nepletu, pak má vypuzovací vlastnosti a mohl spíš způsobit potrat ne?
@Janca29 píše:
Kontryhel by se měl pít ale jenom do ovulky jestli se nepletu, pak má vypuzovací vlastnosti a mohl spíš způsobit potrat ne?
ano.. já ho piju od prvního dne ms cca 14dní…
Holky tak sem zase dostala včeličku
dneska mi to ale nějak blbě píchla protože mě bolí půl zadku
…Holky kdyby ste viděly reakci doktora
jééé co vy tu my se viděli v únoru že? vysmátý od ucha k uchu ale trochu mu spadl úsměv když sem mu řekla že si jdu vlastně pro pichuli…prý..sem myslel že už jdete s něčím jiným
…no a říkala sem mu že bych chtěla něco ať mám cyklus pravidelný tak říkal že jestli mrcha po pichuli nepřijde do dvou týdnů ať příjdu…a když příjde tak ať příjdu po ní že na mě koukne ještě jednou a napíše mi nějaké pilulky
jaké mi neřekl sem se nevyptávala.To probereme kdyžtak až pak
Jinak jak mě prohlížel tak říkal že žádnou dutinku nevidí že je to ještě brzo ale že sliznici mám hodně vysoko…tak aspoň tak vím že mám sliznici OK
Holky,dneska jsem byla u doktorky že mám dnes 16 den zpoždění a test negativní a řekla mi že bych to možná dostala,tak za týden,dala mi vyvolávačku a chtěla mi dát nějaké hormóny,ale řekla jsem si o doporučení na Mojžíšovu metodu,že to zkusím… řekla mi že na Moj.metodu berou až po dvou letech snažení,že jim to musím říct že by mě jinak nevzali …
Jo a ještě mi řekla podle měření bazální teploty že se jí nelíbí že po ovulaci mi nedrží teplota nahoře,ale je jak na houpačce a spíš dole,řekla mi že i kdybych teď otěhotněla,tak by se mimčo stejně neudrželo … ale že mám brát ten gynex a chodit na Moj.metodu a až budu mít 10 lekcí za sebou,tak mám přijít a když se nic nezmění s tou bazálkou,tak mi dá hormony.
Peťka111
no já teď začínám měřit BT, tak uvidím, každopádně tohle je dobrá informace, jsem zvědavá jaká křivka mi vyjde ![]()
@24kačkač píše:
Holky tak sem zase dostala včeličkudneska mi to ale nějak blbě píchla protože mě bolí půl zadku
…Holky kdyby ste viděly reakci doktora
jééé co vy tu my se viděli v únoru že? vysmátý od ucha k uchu ale trochu mu spadl úsměv když sem mu řekla že si jdu vlastně pro pichuli…prý..sem myslel že už jdete s něčím jiným
…no a říkala sem mu že bych chtěla něco ať mám cyklus pravidelný tak říkal že jestli mrcha po pichuli nepřijde do dvou týdnů ať příjdu…a když příjde tak ať příjdu po ní že na mě koukne ještě jednou a napíše mi nějaké pilulky
jaké mi neřekl sem se nevyptávala.To probereme kdyžtak až pak
Jinak jak mě prohlížel tak říkal že žádnou dutinku nevidí že je to ještě brzo ale že sliznici mám hodně vysoko…tak aspoň tak vím že mám sliznici OK
No tak aspon nejakej pokrok ne??? To je fajn..a s stou sliznici je to perfektni zprava…:-) to je taky dulezita vec…Tak to je fajn.. ![]()
@24kačkač píše:
Jo Deli aspoń něco
Tak na me dnes mysli pani…okolo pul paty jdu na tu folikulometrii…
Jooo to budu sedět u holičky v křesle tak budu mít volné ruce na držení palečku!!! pak se určo ozvi ![]()
@24kačkač píše:
Jooo to budu sedět u holičky v křesle tak budu mít volné ruce na držení palečku!!! pak se určo ozvi
No pisnu asi az zitra rano..doma ted na net nemuz protoze nam pes sezral nabijecku k notasovi…a zatim jsme se nedokopali koupit novou…
Dneska to v praci nejak nedavam…nemuzu vydrzet do odpoledne co mi tam rekne… ![]()
To se ti nedivím! ale bude to v pohodě!!! neboj! já už za chvíli jdu…skočím na poštu a pak valím ke kámošce a prďolou čtyřměsíčním ![]()
ahoj holčiny, tak koukám, že včera neměl nikdo ani čas sem juknout
já teda taky ne, přes den v práci mi to nějak nefungovalo, hrozně pomalu jsem se připojovala a doma nebyl čas, včera jsem měla relax den
masáš a pak kosmetika, akorát že dneska mě bolí hlava, tak nevím, jestli jsem si to nějak nerozbláznila
každopádně, ta paní co mi dělala masáž, dělá i všelijaký detoxikace a pod. tak jsem jí říkala o tom těhu, že bych jako ráda a že to nejde, tak mě objednala za dva týdny na měření nějaký přístrojem, prý se to dává na prsty u rukou, zjistí to, které orgány jsou v těle nemocné apod. a pak že se musí nejdřív tohle vyřešit, tzn. asi nějaké čaje, bylinky a tak. Říkala, že na každého zabírá něco jiného, takže např.Gynex, Femigard (ten jsem brala) apod. jsou sice super, ale třeba nějaká složka v tom přípravku zrovna tomu člověku nesedí a pak to neúčinkuje přesně jak má, takže uvidíme
![]()
Janco tak zajímavé…potom poreferuj jaké to bylo
a kam chodíš na tu masáž?