Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo
na každou to jednou příjde ten splín …ale my to zvládnem ![]()
Holky sem v krizi!!! potřebuju radu!!! v sobotu jdem tomášově tetě na padesátku a vůbec nevíme co ji koupit! prosím rady!!!!! cca ± 1000 max.1500 .už nad tím přemýšlím dlouho a jde mi hlava kolem
A co nějaký poukaz na relaxaci v jejím městě? Masáž, solná jeskyně nebo něco takového? Příp. lístky do kina, divadla.
Ahoj holky
, přídávám se na // čekáme už dlouho a stále nedaří (anovulační cykly a líné vaječníky co netvoří vajíčka) tak mám třetím měsícem clostík a zatím ani s ním // nejsou
, tak uvidíme ale naděje umírá poslední ![]()
Foxinka: Já jsem na tom úplně stejně jako ty, dostala jsem to v sobotu… Bohužel si ani nejsem jistá, zda jsem tento měsíc ovulovala, graf tomu moc neodpovídá - kouknete? http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…
Takže začínám také nanovo.
Kačkač: je teta akční nebo spíš taková ženská v domácnosti?
@IVSO tak začínáme od znova spolu. Někdy může být cyklus anovulační. Záleží, jak dlouho se snažíš.
Kačkač: A co nějakou hezkou kytku v květináči, s tou se nedá nic zkazit. Neno sadu hrníčků na kafčo nebo skleniček na víno, podle toho, co má ráda.
Foxinka: Snažíme se od ledna, první měsíc měřím. Mudr. mě chce vidět až v říjnu, což chápu, ale nevím, jak to do té doby vydržím, jestli se ovulace nepotvrdí ani ovulačními testy…
no mi se o mimi snazime tak nejak poradne 10mes
ted jsem koukla na wz
@IVSO jj tak to máme stejné…mám přijít taky v 10/2012 a anovulační cyklus už jsem taky měla…holt mám dr. kterej to se mnou nechce řešit ![]()
Foxi ono je asi dobře, že ti doktoři chtějí dát tělu šanci, aby se vzpamatovalo samo než do něj začnou cpát hormony, ale taky nevim, jak to vydržim. Chci alespoň trochu pomoct té ovulaci, tak hledám něco přírodního, ale pořád nevim, co bude nejlepší… Jinak tento měsíc chci investovat do ovulačních testů, ale nevím které ![]()