Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@rybka81 píše:
Ahoj, tak já jsem na tom podobně. Píchání, pobolívaní…jako kdyby měla přijít MS. A ona přijít dneska má, takže bych si ani moc naděje nedávala. Ale oproti minulému cyklu, kdy mi bazálka klesla, se dnes vyšplhala výš…Tak mi svitla zas malá naděje
. Ale spíš si to mé tělo se mnou jen hraje a zítra budu mít mrchu tady
Ahojda, jak jsi na tom, u mě MS stále nikde, ale pořád mě bolí v tom kříži, občas břicho, spravila se mi pleť na obličeji a to jsem měla vždy před MS děsnou, tak nevím, po tom půl roce čekání si ty příznaky už asi přivolávám ![]()
@24kačkač píše:
Janco a kdy měla mrcha dorazit? a co testík si nezkoušela?
Má dorazit ve čt, to bude 28DC, ale minulý cyklus byl jenom 19 dní, po první tabletě utrogestanu jsem to hned druhý den dostala a předtím dva cykly byly s Duphastonem a to bylo vzorové po 30 dnech, tak nevím co si na mě to moje tělo chystá
Testík chci nechat až tak nejdřív na neděli, nechci to zbytečně uspěchat ![]()
@Janca29 píše:
Ahojda, jak jsi na tom, u mě MS stále nikde, ale pořád mě bolí v tom kříži, občas břicho, spravila se mi pleť na obličeji a to jsem měla vždy před MS děsnou, tak nevím, po tom půl roce čekání si ty příznaky už asi přivolávám
Ahoj, tak já ji dostala
Ale ty budeš mít možná štěstí. Vypadá to nadějně, držím palce ![]()
Foxinka - ano, začínáme zas znovu. Snažíme se od ledna, takže zatím to neberu nějak tragicky. Když tady vidím, jak se některé holky snaží i víc než rok…
. Zítra jdu na preventivku na gyndu, tak jsem zvědavá, co mi doktorka řekne. Že je ještě čas na nějaké vyšetření…nebo se bude chtít snažit hned zjistit, jestli je vše vpořádku…
@rybka81 jak jsi dopadla u dr.?
@Janca29 jak to s tebou vypadá? testovala jsi?
@24kačkač co nového u tebe?
Foxinka - Ahoj, tak jsem dopadla přesně tak jak jsem čekala. Řekla mi, že normální je rok snažení, že si nemám dělat starosti. Mám brát kyselinu listovou ( tu beru už půl roku
) a přijít v říjnu. Když neotěhotním do konce roku, bude to řešit
. Už jsem se s tím smířila a řekla si, že tomu nechám volný průběh. Jenže dneska jsem viděla přítelovu sestřenku s bříškem a nějak mě to zas vzalo
.
@Foxinka píše:
@rybka81 jak jsi dopadla u dr.?@Janca29 jak to s tebou vypadá? testovala jsi?
@24kačkač co nového u tebe?
ahojda, netestovala a ani MS zatím nedorazila, navíc se tak ani necítím, nafouklé břicho a tak, jako obvykle, nic z toho, už i ty záda mě přestala bolet tak uvidíme, testnu o víkendu ![]()
@rybka81 píše:
Foxinka - Ahoj, tak jsem dopadla přesně tak jak jsem čekala. Řekla mi, že normální je rok snažení, že si nemám dělat starosti. Mám brát kyselinu listovou ( tu beru už půl roku) a přijít v říjnu. Když neotěhotním do konce roku, bude to řešit
. Už jsem se s tím smířila a řekla si, že tomu nechám volný průběh. Jenže dneska jsem viděla přítelovu sestřenku s bříškem a nějak mě to zas vzalo
.
Aha, takže úplně stejná reakce jako u mě, to mě mrzí. Já jsem se rozhodla, že tento cyklus prostě už neměřím a žačnu až začátkem června.
@Janca29 píše:
ahojda, netestovala a ani MS zatím nedorazila, navíc se tak ani necítím, nafouklé břicho a tak, jako obvykle, nic z toho, už i ty záda mě přestala bolet tak uvidíme, testnu o víkendu
Uvidíš, i tak to pořád může vyjít. Budu držet pěsti.
Ahojky holky! tak já mám nasazenou proveru od 8.5…tak uvidíme jestli to k něčemu bude ![]()