Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3429
23.4.12 11:00

@michaelas2010 souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.4.12 07:24
@rybka81 píše:
Ahoj, tak já jsem na tom podobně. Píchání, pobolívaní…jako kdyby měla přijít MS. A ona přijít dneska má :nevim: , takže bych si ani moc naděje nedávala. Ale oproti minulému cyklu, kdy mi bazálka klesla, se dnes vyšplhala výš…Tak mi svitla zas malá naděje :roll: . Ale spíš si to mé tělo se mnou jen hraje a zítra budu mít mrchu tady :cert:

Ahojda, jak jsi na tom, u mě MS stále nikde, ale pořád mě bolí v tom kříži, občas břicho, spravila se mi pleť na obličeji a to jsem měla vždy před MS děsnou, tak nevím, po tom půl roce čekání si ty příznaky už asi přivolávám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
24.4.12 07:27

Janco a kdy měla mrcha dorazit? a co testík si nezkoušela? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
24.4.12 09:47
@24kačkač píše:
Janco a kdy měla mrcha dorazit? a co testík si nezkoušela? :)

Má dorazit ve čt, to bude 28DC, ale minulý cyklus byl jenom 19 dní, po první tabletě utrogestanu jsem to hned druhý den dostala a předtím dva cykly byly s Duphastonem a to bylo vzorové po 30 dnech, tak nevím co si na mě to moje tělo chystá :mrgreen: Testík chci nechat až tak nejdřív na neděli, nechci to zbytečně uspěchat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.4.12 16:54
@Janca29 píše:
Ahojda, jak jsi na tom, u mě MS stále nikde, ale pořád mě bolí v tom kříži, občas břicho, spravila se mi pleť na obličeji a to jsem měla vždy před MS děsnou, tak nevím, po tom půl roce čekání si ty příznaky už asi přivolávám :D

Ahoj, tak já ji dostala :roll: Ale ty budeš mít možná štěstí. Vypadá to nadějně, držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
24.4.12 16:56

@rybka81 takže taky začínáš od znova…jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.4.12 17:37

Foxinka - ano, začínáme zas znovu. Snažíme se od ledna, takže zatím to neberu nějak tragicky. Když tady vidím, jak se některé holky snaží i víc než rok… :( . Zítra jdu na preventivku na gyndu, tak jsem zvědavá, co mi doktorka řekne. Že je ještě čas na nějaké vyšetření…nebo se bude chtít snažit hned zjistit, jestli je vše vpořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
26.4.12 08:54

@rybka81 jak jsi dopadla u dr.?

@Janca29 jak to s tebou vypadá? testovala jsi?

@24kačkač co nového u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13002
26.4.12 09:13

ahojky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
26.4.12 09:51

ahojky…jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
26.4.12 10:53

Foxinka - Ahoj, tak jsem dopadla přesně tak jak jsem čekala. Řekla mi, že normální je rok snažení, že si nemám dělat starosti. Mám brát kyselinu listovou ( tu beru už půl roku :D ) a přijít v říjnu. Když neotěhotním do konce roku, bude to řešit :roll: . Už jsem se s tím smířila a řekla si, že tomu nechám volný průběh. Jenže dneska jsem viděla přítelovu sestřenku s bříškem a nějak mě to zas vzalo :,( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
26.4.12 11:19
@Foxinka píše:
@rybka81 jak jsi dopadla u dr.?

@Janca29 jak to s tebou vypadá? testovala jsi?

@24kačkač co nového u tebe?

ahojda, netestovala a ani MS zatím nedorazila, navíc se tak ani necítím, nafouklé břicho a tak, jako obvykle, nic z toho, už i ty záda mě přestala bolet tak uvidíme, testnu o víkendu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
26.4.12 11:32
@rybka81 píše:
Foxinka - Ahoj, tak jsem dopadla přesně tak jak jsem čekala. Řekla mi, že normální je rok snažení, že si nemám dělat starosti. Mám brát kyselinu listovou ( tu beru už půl roku :D ) a přijít v říjnu. Když neotěhotním do konce roku, bude to řešit :roll: . Už jsem se s tím smířila a řekla si, že tomu nechám volný průběh. Jenže dneska jsem viděla přítelovu sestřenku s bříškem a nějak mě to zas vzalo :,( .

Aha, takže úplně stejná reakce jako u mě, to mě mrzí. Já jsem se rozhodla, že tento cyklus prostě už neměřím a žačnu až začátkem června.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
26.4.12 11:33
@Janca29 píše:
ahojda, netestovala a ani MS zatím nedorazila, navíc se tak ani necítím, nafouklé břicho a tak, jako obvykle, nic z toho, už i ty záda mě přestala bolet tak uvidíme, testnu o víkendu :mrgreen:

Uvidíš, i tak to pořád může vyjít. Budu držet pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
30.4.12 09:30

Ahojky holky! tak já mám nasazenou proveru od 8.5…tak uvidíme jestli to k něčemu bude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí