Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@24kačkač píše:
Ahoj ještě ovu nedoradila..nevím o ní a popravddě na nic takového teď nemám náladu. Před hodinou mi zemřela babička tak jde všechno bokem!sem tu teď na to sama a potřebuju to trochu ventilovat…nevím co dělat![]()
Tak to mi je líto, naprosto tě chápu
tak se drž
@24kačkač píše:
Děkuju holky…už je to trochu lepší
Bude dobře kačkač ![]()
@24kačkač píše:
Holky tak jak to s váma vypadá?
Ahojky kačkač … semnou zatím pořád stejné
bazálku mám pořád nějakou divnou … uvidím za dva dny co to udělá s tepolotou.
A co ty ???
Ahojda holky,tak u mě MS nakonec dorazila 40DC, to bylo 10/5, teplota mi ten den ráno klesla na 36.7, takže naprosto přesně, během dne se MS rozběhla
Dnes jsem 5DC od 2DC piju kontryhel na lepší hleník a zítra bych chtěla začít brát soju (Elllla mi pomohla s dávkováním - místo toho Clostilu), doufám, že teda Česká pošta nezklame a soja zítra dorazí, v lékárně to nikde nemajím musela jsem to objednat
, navíc se chystám ještě na ten grepový džus od 10DC, taky na lepší hleník, takže uvidíme jak to přírodno pomůže
no každopádně to asi nebude hned, ale tak nic není hned ![]()
No teda ty to máš všechno dost ošetřený Jančo 29
tak přeju hodně štěsí ![]()
Peťko já teďkom čekám jak dopadlo snažení! poprvé vím že sem měla ovu a že sme jistili ve správnou dobu…sem 6DPO a teploty jdou nahoru
tak uvidíme mrcha má dorazit v sobotu tak snad se neuráčí…byla bych tak šťastná
a jaký máš ty ten graf…nikde ho tady nemáš.
Jančo teda ty máš novinek pro mě!! soja a grepový džus? kde si to vyčetla a k čemu to je dobré ![]()
No,u mě zřejmě ovulace ještě neproběhla
viz obrázek
Doufala jsem že byla 16DC ,ale teplota nestoupala
a hlen jsem měla až 20DC,ovulační testy jsem si dělala a všechny byli zase slabounké …
Včera jsem si dělala ovulační test a byl silnější než kterékoliv jiné dny předtím,ale né tak silná jako kontrolní čárka,takže doufám že by mohla být ovulace ještě dnes … :/ no na prd
Já sem měla ovu taky až 19DC…tak držím palce aby byla
testy si nedělám…na to prdím
jak dlouhé máš jinak cykly?
Ahoj, podle grafu bazální teploty jsem tento měsíc neměla ovulku
, takže ve čtvrtek očekávám MS
. Tak snad to bude příští cyklus lepší.
@24kačkač píše:
Já sem měla ovu taky až 19DC…tak držím palce aby bylatesty si nedělám…na to prdím
jak dlouhé máš jinak cykly?
Jak mám dlouhé cykly jo … no to kdybych věděla
jednou 49DC pak 31DC pak zase 42DC teď co jsem měla poslední tak 52DC takže děsný … strašně nepravidelný ![]()