Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky díky moc za podporu
asi do toho půjdu, v práci to vědí, že bychom chtěli druhé, takže musejí počítat s tím že můžu otěhotnět třeba v nejbližší době, takže do toho praštím ![]()
Ahojda holky, jak se vede, něco nového
dala jsem na Vaši radu a v pátek mám výběrko na to místo, ale jsem v klidu, buď to klapne nebo ne, tak uvidíme
jinak bych měla být tak nějak před ovulkou, piju kontryhel, grepový džus (ten mi už leze krkem
) a soju jsem už využívala pro tenhle cyklus tak jsem zvědavá ![]()
Tp je fajn, že jsi šla na výběrák. Jinak já začínám se sójou, až od dalšího cyklu, protože jsem u rodičů a nechala jsem ji doma ![]()
@Foxinka jeeej tak to je blbé no…ale tak uvidíš jak se to bude všecko vyvíjet ![]()
@Janca29 jak se projevilo braní sóji? Zaznamenala jsi nějaký účinek?
@Foxinka píše:
@Janca29 jak se projevilo braní sóji? Zaznamenala jsi nějaký účinek?
Ahojda, nic jsem nesledovala, akorát mě víc v tom týdnu bolela hlava, ale to mi psala Ellla už před užíváním, že mám hodně pít, aby mě nebolela hlava, no tak jsem asi pila málo
ale víc už jsem do sebe nedostala, ale dalo se to přežít, nebylo to ani na prášek
Teď bych měla být teoreticky po ovu, ale jestli proběhla nebo ne to vůbec netuším, příznaky nebyly vůbec žádné. Kdyžtak mrkni, graf mám na womenzone, ale nevím teda jestli se na něj dostaneš ![]()
@Foxinka píše:
Musela bys mi poslat odkaz. Nevidím, že máš někde grafík.
To bych musela vědět ještě jak ![]()
Tak buď mi ho můžeš poslat zprávou nebo si ho dej do podpisů…kde máš graf na FF nebo womenzone?
@Foxinka píše:
Tak buď mi ho můžeš poslat zprávou nebo si ho dej do podpisů…kde máš graf na FF nebo womenzone?
Vůbec se tady v tom neorientuju, takže netuším jak se sem dává odkaz do podpisů ![]()
Tady bys musela dát nastavení-profil-v kolonce podpis uživatele vožit odkaz na graf.
@Foxinka píše:
Tady bys musela dát nastavení-profil-v kolonce podpis uživatele vožit odkaz na graf.
No to je jedno, jestli jsi na womenzone, tak si mě najdi Janca29 a já si tě uložím jako přítele a pak to uvidíš
to bude asi nejjednodušší ![]()