Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
2.6.12 15:48
@Foxinka píše:
Přidám si tě.

tak už by to mělo fungovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
2.6.12 16:24

jj funguje :) akorát nejsem z toho grafu vůbec moudrá :think: a kromě bolení hlavy ti ta sója nic nezpůsobila, třeba nevolnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
3.6.12 16:39
@Foxinka píše:
jj funguje :) akorát nejsem z toho grafu vůbec moudrá :think: a kromě bolení hlavy ti ta sója nic nezpůsobila, třeba nevolnosti?

ne vůbec ne, byla jsem v pohodě, prý to ale začíná fungovat až ten druhý měsíc, až si to tělo na to zvykne a jsou vidět účinky, tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikayla
3.6.12 17:01

Zdravím všechny snažilky i maminky :) mám dotázek… s přítelem se už druhý měsíc snažíme o miminko, 6 .den po ovula mě pobolíval podbřišek myslela jsem že to bude slepák, ale druhý den bolest ustala, mohlo by to být uhnizďování? Od té doby jsem pořád unavená, podrážděná a rozbrečí mě i reklama na auto v televizi. Navíc mě vůbec nebolí prsa, na což před MS trpím. Myslíte že by mohlo jít o těhu? 24DC je na test určitě brzo

• Citovat
  • Upravit
Mikayla
3.6.12 17:06

A zapoměla jsem napsat že BT se mi drží přes 37,5 stupňů

• Citovat
  • Upravit
5313
4.6.12 07:36

Mikaylo nooo těžko říct…a jakou máš nosrmální BT teplotu? dej nám tu graf a budeme chytřejší..jinak uhnizďování by to mohlo být :-) bylo by to fajn na druhý pokus :potlesk: možná bych řekla i k závidění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
4.6.12 08:36
@24kačkač píše:
Mikaylo nooo těžko říct…a jakou máš nosrmální BT teplotu? dej nám tu graf a budeme chytřejší..jinak uhnizďování by to mohlo být :-) bylo by to fajn na druhý pokus :potlesk: možná bych řekla i k závidění :-)

Souhlasím s tebou Kačkač, to můžeme jenom závidět po dvou měsících jestli to Mikayla dopadne :potlesk: no jo no, co naděláme. Mrkni na ten můj graf na womenzone (kdyžtak si mě přidej do přátel Janca29), jsem z toho nějaká zmatená :think: tak třeba poradíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
4.6.12 08:41

@Janca29 ty jo…tak takový graf sem asi neviděla…zajímavé…jak dlouhé míváš cykly? nemůže být ovu až ten 23DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
4.6.12 08:44

@Janca29 já ti nevím, ale zkusila jsem si vzít taky tu sóju sice později než mi doporučila ela (neměla jsem ji u sebe) a teploty skáčí jak na pružině :nevim: vypadá to podobně jako ten tvůj graf, akorát já mám jen 9DC :zed: jestli jsem to nepodělala s tou sojou. I když prý ublížit nemůže, a pokud pomůže tak až od 2.cyklu braní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
4.6.12 08:45
@24kačkač píše:
@Janca29 ty jo…tak takový graf sem asi neviděla…zajímavé…jak dlouhé míváš cykly? nemůže být ovu až ten 23DC?

mohla by být, kdyby teď teploty se držely nahoře a nespadly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
4.6.12 08:46

@Foxinka jojojo tak to myslím… no rozhodnou teploty co příjdou…jestli budou nahoře a už nezpadnou tak byla asi ten 23DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikayla
4.6.12 08:46

Žádný graf nemám, nerozumím tomu :D ale teplotu před ovu mívám průměrem 36,9 a po ovu těch 37,1. Dneska ráno 25DC byla teplota 37,7 tak uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
3429
4.6.12 08:49
@Mikayla píše: Žádný graf nemám, nerozumím tomu :D ale teplotu před ovu mívám průměrem 36,9 a po ovu těch 37,1. Dneska ráno 25DC byla teplota 37,7 tak uvidíme :)

Tak to bych viděla nadějně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
4.6.12 08:50
@Mikayla píše: Žádný graf nemám, nerozumím tomu :D ale teplotu před ovu mívám průměrem 36,9 a po ovu těch 37,1. Dneska ráno 25DC byla teplota 37,7 tak uvidíme :)

A další testík si nezkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikayla
4.6.12 08:53

Tak to ste mi udělaly radost :) když do pátku nedorazí tetka, letím pro test :) a vám holky držím pěsti, ať se co nejdřív objeví // :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex