Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj funguje
akorát nejsem z toho grafu vůbec moudrá
a kromě bolení hlavy ti ta sója nic nezpůsobila, třeba nevolnosti?
@Foxinka píše:
jj fungujeakorát nejsem z toho grafu vůbec moudrá
a kromě bolení hlavy ti ta sója nic nezpůsobila, třeba nevolnosti?
ne vůbec ne, byla jsem v pohodě, prý to ale začíná fungovat až ten druhý měsíc, až si to tělo na to zvykne a jsou vidět účinky, tak jsem zvědavá ![]()
Zdravím všechny snažilky i maminky
mám dotázek… s přítelem se už druhý měsíc snažíme o miminko, 6 .den po ovula mě pobolíval podbřišek myslela jsem že to bude slepák, ale druhý den bolest ustala, mohlo by to být uhnizďování? Od té doby jsem pořád unavená, podrážděná a rozbrečí mě i reklama na auto v televizi. Navíc mě vůbec nebolí prsa, na což před MS trpím. Myslíte že by mohlo jít o těhu? 24DC je na test určitě brzo
Mikaylo nooo těžko říct…a jakou máš nosrmální BT teplotu? dej nám tu graf a budeme chytřejší..jinak uhnizďování by to mohlo být
bylo by to fajn na druhý pokus
možná bych řekla i k závidění ![]()
@24kačkač píše:
Mikaylo nooo těžko říct…a jakou máš nosrmální BT teplotu? dej nám tu graf a budeme chytřejší..jinak uhnizďování by to mohlo býtbylo by to fajn na druhý pokus
možná bych řekla i k závidění
Souhlasím s tebou Kačkač, to můžeme jenom závidět po dvou měsících jestli to Mikayla dopadne
no jo no, co naděláme. Mrkni na ten můj graf na womenzone (kdyžtak si mě přidej do přátel Janca29), jsem z toho nějaká zmatená
tak třeba poradíš ![]()
@Janca29 ty jo…tak takový graf sem asi neviděla…zajímavé…jak dlouhé míváš cykly? nemůže být ovu až ten 23DC?
@Janca29 já ti nevím, ale zkusila jsem si vzít taky tu sóju sice později než mi doporučila ela (neměla jsem ji u sebe) a teploty skáčí jak na pružině
vypadá to podobně jako ten tvůj graf, akorát já mám jen 9DC
jestli jsem to nepodělala s tou sojou. I když prý ublížit nemůže, a pokud pomůže tak až od 2.cyklu braní ![]()
@24kačkač píše:
@Janca29 ty jo…tak takový graf sem asi neviděla…zajímavé…jak dlouhé míváš cykly? nemůže být ovu až ten 23DC?
mohla by být, kdyby teď teploty se držely nahoře a nespadly
@Foxinka jojojo tak to myslím… no rozhodnou teploty co příjdou…jestli budou nahoře a už nezpadnou tak byla asi ten 23DC
Žádný graf nemám, nerozumím tomu
ale teplotu před ovu mívám průměrem 36,9 a po ovu těch 37,1. Dneska ráno 25DC byla teplota 37,7 tak uvidíme ![]()
@Mikayla píše: Žádný graf nemám, nerozumím tomuale teplotu před ovu mívám průměrem 36,9 a po ovu těch 37,1. Dneska ráno 25DC byla teplota 37,7 tak uvidíme
Tak to bych viděla nadějně.
@Mikayla píše: Žádný graf nemám, nerozumím tomuale teplotu před ovu mívám průměrem 36,9 a po ovu těch 37,1. Dneska ráno 25DC byla teplota 37,7 tak uvidíme
A další testík si nezkoušela?
Tak to ste mi udělaly radost
když do pátku nedorazí tetka, letím pro test
a vám holky držím pěsti, ať se co nejdřív objeví // ![]()