Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U mě nic nového, čekám na ovulku, ale teploty nerostou, takže pochybuji, že se vůbec dočkám. ![]()
To je síla fakt holky…já sem taky nedoufala že dorazí a nakonec došla pěkně pozdě! takže nezoufat ale doufat ![]()
@24kačkač píše:
Jeeej…no tak uvidíš! třeba nedorazí rybko! držím palce!
Děkuji. Je pravda, že předchozí cykly jsem si vždy byla jistá, že se to muselo podařit a pak přišla mrcha
. A ted jsem si zas noaopak 100% jistá, že není možné, abych těhotná byla…takže by to byl docela šok
Ale vše je možné, uvidíme ![]()
@24kačkač píše:
a bereš na to něco? já teď na to beru proveru!!!
Brala jsem gynex a cvičím Mojžíšovu Metodu,zatím žádné léky ne …
Ale dalo by se říct že cvičím od minulého týdne po konzultací s odbornicí,jinak jsem asi 14 dní předtím cvičia sama,ale rozhodně je lepší když ti ukáže jak celej cvik provádět odborník.
rybko to je tak ale vždycky…dvě holky z jiné diskuze věděly určitě že nejsou těhu že jim to nevyšlo…a obě těhu byly ![]()
Peťko a teď už nic nemáš? a ani ten gynex ti to neupravil? ta mojžíšovka může být dobrá…ale ještě sem to nějak nevyhledávala
Gynex mi došel … takže jsem si další neobjednala a uvidím jak dopadnu teď po ovulce … doufám že už si ho ani objednávat nebudu muset ![]()
Jinak pokud mi ani Mojžíšovka nepomůže tak v červenci si zajdu pro nějaké prášky a uvidím co mi dá.
Jinak holky co mi řekla ta sestra na té Mojžíšovce, řekla mi zase tu ohranou větu a ta je ,, nemyslet na to " tak jsem se jen usmála a říkam … jste další na seznamu co mi to říká
ale řekla mi že jí to je jasný,že mi to musela říct ![]()
a další z oblíbených je …tak co? kdy budete mít prcky? a nebo kdy bude svatba? určitě mám v zájmu všem říkat že už se snažíme a nic. abych se dočkala otázky tak co už? ![]()
Já jsem to řekla jedné kamarádce a ona pořád tak co ? už ??? tak jsem to po půl roce nevydržela a řekla jsem ji že snažení odkládáme o rok … že teď chceme vydělat penízky a už se tak blbě neptá.
Ale bylo to děsný :/ … nic příjemného.
jj nejlepší jsou dotěrné otázky, co mě třeba dostává je…a vy nechcete děti?
máte nejvyšší čas
@24kačkač čekám a doufám, snad středa, čtvrtek dorazí..ale nějak tomu něvěřím, přítel má hodně starostí, tak ani nemá myšlenky na
takže bych se musela hodně divit, kdyby to všechno vyšlo. ![]()
neboj foxinko ona dorazí ![]()
Nejhorší sou fakt takové otázky..za to bych zabíjela
… u mě to ví moje nejlepší kámoška a ta se neptá…jenom když já se zmíním
je to můj poklad!! ![]()
@24kačkač píše:
Peťko já teďkom čekám jak dopadlo snažení! poprvé vím že sem měla ovu a že sme jistili ve správnou dobu…sem 6DPO a teploty jdou nahorutak uvidíme mrcha má dorazit v sobotu tak snad se neuráčí…byla bych tak šťastná
a jaký máš ty ten graf…nikde ho tady nemáš.
Jančo teda ty máš novinek pro mě!! soja a grepový džus? kde si to vyčetla a k čemu to je dobré
Ooooo tak děkuji
to si zase počtu
sem zvědavá
já mám teď udělaný jídelníček tak to by byl asi trochu problém
ale uvidíme ![]()
@Peťka111 píše:
No teda ty to máš všechno dost ošetřený Jančo 29tak přeju hodně štěsí
no myslím, že tenhle cyklus to ještě neklapne, ale kdyby už ten příští vůbec bych se nezlobila