Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3429
14.5.12 11:08

U mě nic nového, čekám na ovulku, ale teploty nerostou, takže pochybuji, že se vůbec dočkám. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
14.5.12 11:11

To je síla fakt holky…já sem taky nedoufala že dorazí a nakonec došla pěkně pozdě! takže nezoufat ale doufat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
14.5.12 11:12
@24kačkač píše:
Jeeej…no tak uvidíš! třeba nedorazí rybko! držím palce!

Děkuji. Je pravda, že předchozí cykly jsem si vždy byla jistá, že se to muselo podařit a pak přišla mrcha :cert: . A ted jsem si zas noaopak 100% jistá, že není možné, abych těhotná byla…takže by to byl docela šok :-D Ale vše je možné, uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
14.5.12 11:12
@24kačkač píše:
a bereš na to něco? já teď na to beru proveru!!!

Brala jsem gynex a cvičím Mojžíšovu Metodu,zatím žádné léky ne …
Ale dalo by se říct že cvičím od minulého týdne po konzultací s odbornicí,jinak jsem asi 14 dní předtím cvičia sama,ale rozhodně je lepší když ti ukáže jak celej cvik provádět odborník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
14.5.12 11:16

rybko to je tak ale vždycky…dvě holky z jiné diskuze věděly určitě že nejsou těhu že jim to nevyšlo…a obě těhu byly :P
Peťko a teď už nic nemáš? a ani ten gynex ti to neupravil? ta mojžíšovka může být dobrá…ale ještě sem to nějak nevyhledávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
14.5.12 11:31

Gynex mi došel … takže jsem si další neobjednala a uvidím jak dopadnu teď po ovulce … doufám že už si ho ani objednávat nebudu muset :DDD
Jinak pokud mi ani Mojžíšovka nepomůže tak v červenci si zajdu pro nějaké prášky a uvidím co mi dá.

Jinak holky co mi řekla ta sestra na té Mojžíšovce, řekla mi zase tu ohranou větu a ta je ,, nemyslet na to " tak jsem se jen usmála a říkam … jste další na seznamu co mi to říká :D ale řekla mi že jí to je jasný,že mi to musela říct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
14.5.12 11:33

Jojo pěkně blbá věta!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
14.5.12 11:36

přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
14.5.12 11:50

a další z oblíbených je …tak co? kdy budete mít prcky? a nebo kdy bude svatba? určitě mám v zájmu všem říkat že už se snažíme a nic. abych se dočkala otázky tak co už? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
14.5.12 11:54

Já jsem to řekla jedné kamarádce a ona pořád tak co ? už ??? tak jsem to po půl roce nevydržela a řekla jsem ji že snažení odkládáme o rok … že teď chceme vydělat penízky a už se tak blbě neptá.
Ale bylo to děsný :/ … nic příjemného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
14.5.12 12:12

jj nejlepší jsou dotěrné otázky, co mě třeba dostává je…a vy nechcete děti? :pocitac: máte nejvyšší čas

@24kačkač čekám a doufám, snad středa, čtvrtek dorazí..ale nějak tomu něvěřím, přítel má hodně starostí, tak ani nemá myšlenky na :hug: takže bych se musela hodně divit, kdyby to všechno vyšlo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
14.5.12 12:27

neboj foxinko ona dorazí :pankac:
Nejhorší sou fakt takové otázky..za to bych zabíjela :pocitac: … u mě to ví moje nejlepší kámoška a ta se neptá…jenom když já se zmíním :-) je to můj poklad!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
14.5.12 12:46
@24kačkač píše:
Peťko já teďkom čekám jak dopadlo snažení! poprvé vím že sem měla ovu a že sme jistili ve správnou dobu…sem 6DPO a teploty jdou nahoru :-) tak uvidíme mrcha má dorazit v sobotu tak snad se neuráčí…byla bych tak šťastná :-) a jaký máš ty ten graf…nikde ho tady nemáš.
Jančo teda ty máš novinek pro mě!! soja a grepový džus? kde si to vyčetla a k čemu to je dobré :-)
:D no hledala jsem všechno možné o tom Clostilu a tak a narazila jsem na tu soju. Když se jí pořád tak to dokonce i brání těhu, ale když se bere jako Clostil jenom těch pět dní před ovulkou, tak to právě funguje jako Clostil, pošlu ti odkaz na SZ, grepový džus jsem zase vyčetla že pomáhá hleníku, ale musí se pít docela fest nějak před ovulkou a kontryhel taky, ten už piju, ale taky před ovulkou, potom po ovulce zase ananas, ale ten střed, no pošlu ti to všechno :mrgreen: jsem z toho taky „jelen“, ale snad to všechno nějak do sebe dostanu, akorát že pošta opět asi zklame a dorazí mi ta soja až 7DC, no snad to nebude moc vadit :?: :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
14.5.12 12:47

Ooooo tak děkuji :-) to si zase počtu :-) sem zvědavá :-) já mám teď udělaný jídelníček tak to by byl asi trochu problém :-) ale uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
14.5.12 12:48
@Peťka111 píše:
No teda ty to máš všechno dost ošetřený Jančo 29 :D tak přeju hodně štěsí :palec:

no myslím, že tenhle cyklus to ještě neklapne, ale kdyby už ten příští vůbec bych se nezlobila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí