Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je fakt, 100%ní není nic, asi vážně jen ten ultrazvuk
, jenže doktor mě do října nechce vidět
Zase na druhou stranu bych tělu měla dát šanci a čas, ať se srovná samo…
jj já už tam taky nechci jít…jenom si mě teď pozval že po mrše mám přijít a že mi napíše ty pilule nějaká…tak se uvidí no…ale pokud nebudu mít na testu // tak do října mě tam nikdo neuvidí…
ahojda, tak já dneska pociťuju píchání vpravo, vlevo, pobolívání břicha, tak nevím, asi se spíš hlásí MS než to těhu
no uvidíme, testování nebudu zbytečně uspěchávat ![]()
Ahoj, tak já jsem na tom podobně. Píchání, pobolívaní…jako kdyby měla přijít MS. A ona přijít dneska má
, takže bych si ani moc naděje nedávala. Ale oproti minulému cyklu, kdy mi bazálka klesla, se dnes vyšplhala výš…Tak mi svitla zas malá naděje
. Ale spíš si to mé tělo se mnou jen hraje a zítra budu mít mrchu tady ![]()
Janca a rybka: holky naděje umírá poslední…
a když přijde mrška, tak ať si to ještě užije, už jí moc času nezbývá, pak si bude muset dát pauzu ![]()
Ahoj tak se po delší době hlásím
čárečky sílej a v uterý jdu na kontrolu tak jsem moc zvědavá jestli tam už něco bude. A Vám holky držím palce aby jste mě následovaly ![]()
tak mě se přidaly bolestí v kříži, pobolívání pořád trvá a vše většinou ráno a dopoledne, tak nevím, dneska jsem neměřila, chci se alespoň jeden den v týdnu vyspat bez přerušení
no MS má být ke konci příštího týdne tak uvidíme, každopádně 2× v tomhle týdnu tady u nás kroužil čáp
tak že by
![]()
@Sooník píše:
Ahoj tak se po delší době hlásímčárečky sílej a v uterý jdu na kontrolu tak jsem moc zvědavá jestli tam už něco bude. A Vám holky držím palce aby jste mě následovaly
Velká gratulace
![]()
ahojky holky muzu k vam mi se snazime o mimi uz11 mes me je 27 a priteli 35
Tak začínám další snažení. Teplota klesla, tak jen čekám, kdy se to rozjede
Nevím proč, ale zase jsem tajně doufala, že by to mohlo vyjít. Teď cítím jen zklamání. Opět. ![]()
Hlavu vzhůru foxinko
začíná jaro! už to půjde jako po másle! Já už se na nové snaženíčko těším! dneska sem 4DC a je mi fajn ![]()
Jj, to zase bude dobrý. Jen vždycky ten první den, taková jsem už já. Moc si to připouštím. Musím to zklamání vždycky nějak vyventiolovat a pak se jde znovu do boje.