Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5313
5.6.12 11:52

@Petrule78 tak to držím palečky ať se s tím co nejdříve srovnáš a mimčo se povede co nejdříve :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
5.6.12 11:54

Kdyby se to povedlo po létě, bylo by to ideální. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
5.6.12 11:56

@Petrule78 to jo to máš pravdu…mě by to teda nevadilo ani v létě :-) i když se chystáme na dovču a nevím jestli by přítel chtěl jet kdybych byla těhule…ale klidně bych tu dovolenou obětovala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
5.6.12 12:04

@Petrule78 jak jsi zjistila, že máš problémy se štítnou žlázou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
5.6.12 12:38

No to je jasný…dovolená jde stranou. I když my chceme jet jen na Šumavu, na Lipno, tak to je i kousek, moře jsme odložili.
Byli jsme s prckem vloni, takže už u moře byl. :-)

Foxinka:řekla jsem gynekoložce, že přestanu brát antikoncepci a uvidíme, domluvily jsme se, když se to nepovede do půl roku, vezme mi krev a uvidí se. No a z krve zjistila zvýšené hodnoty štítné žlázy, poslala mě k obvoďákovi, ten mě poslal znovu na krev, na ultrazvuk a už se to rozjelu. te´d beru hormony, každý den :-(
Ale jsem ráda, že se to řeší. při prvním těhotenství jsem s tím problémy neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
5.6.12 13:15

Díky za vysvětlení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
5.6.12 14:16

Ahoj

Taky se k vám přidám. Po naší svatbě (září 2010) jsem vysadila HA a v prosinci jsem zjistila, že jsem těhotná (5tt.), ale bohužel to nedopadlo dobře :,( :,( mimoděložní těhotenství. Pak jsme museli mít 3 měsíce půst, pak jsme to mohli zkoušet. Ale ztrátou zaměstnání a nová práce se zkušební dobou nám udělali čáru přes rozpočet. Tak jsme „údajně“ promeškali tu správnou dobu. A teď už to zkoušíme od loňského listopadu. V únoru jsem byla na gyndě a doktorka se mě ptala,jestli to zkoušíme. Já ji to řekla, že prí je to dlouho a pořád nic. Tak že mě pošle na rentgen průchodnosti vejcovodů. I když jsem se hrozně bála, podle vykládání kamarádek, které na tom byly. Při příjmu v nemocnici mě pan doktor změnil operační výkon vzhledem k mému předešlému MT se srůsty. Tak jsem podruhé podstoupila laparoskopii a poprvé hysteroskopii. S tím rozdílem od minulé operace mi sebrali levý vejcovod. Tak a teď jemon čekáme na vytoužené //. A jenom se mi chce brečet, když přijde MS, nebo když kolem mě je některá těhotná. :,( :,( Minulý měníc to bylo kruté samá miminka švagrová, sestřenice, kamarádky…
Už mi s toho hrabe. Všude slyším, že na to nemám myslet, ale ono to moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
6.6.12 07:02
@Foxinka píše:
dle mého uhnizďování ;)
:)no nebudu tomu radši přikládat žádnou větší váhu :think: ale dneska teplota 36,9, takže zase trochu vyšší :lol: sháníme teď dovču na last, tak jsem z toho už docela na nervy, už toho mám plný zuby pořád procházet všechny ty stránky :pocitac: chtěli bysme Řecko nebo Kalábrii letecky, aby se malá zkusila letadlo, ale všechno je tak drahý nebo mi to alespoň připadá drahý, no nic, ještě na to máme víc jak dva týdny tak snad se něco vyskytne :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
6.6.12 07:06
@Martina32 píše:
Taky se k vám přidám. Po naší svatbě (září 2010) jsem vysadila HA a v prosinci jsem zjistila, že jsem těhotná (5tt.), ale bohužel to nedopadlo dobře :,( :,( mimoděložní těhotenství. Pak jsme museli mít 3 měsíce půst, pak jsme to mohli zkoušet. Ale ztrátou zaměstnání a nová práce se zkušební dobou nám udělali čáru přes rozpočet. Tak jsme „údajně“ promeškali tu správnou dobu. A teď už to zkoušíme od loňského listopadu. V únoru jsem byla na gyndě a doktorka se mě ptala,jestli to zkoušíme. Já ji to řekla, že prí je to dlouho a pořád nic. Tak že mě pošle na rentgen průchodnosti vejcovodů. I když jsem se hrozně bála, podle vykládání kamarádek, které na tom byly. Při příjmu v nemocnici mě pan doktor změnil operační výkon vzhledem k mému předešlému MT se srůsty. Tak jsem podruhé podstoupila laparoskopii a poprvé hysteroskopii. S tím rozdílem od minulé operace mi sebrali levý vejcovod. Tak a teď jemon čekáme na vytoužené //. A jenom se mi chce brečet, když přijde MS, nebo když kolem mě je některá těhotná. :,( :,( Minulý měníc to bylo kruté samá miminka švagrová, sestřenice, kamarádky…
Už mi s toho hrabe. Všude slyším, že na to nemám myslet, ale ono to moc nejde.

Ahoj Martino, vítám tě tady :) jsme tady na tom všechny stejně, takže chápu jak se cítíš, já tedy už jednu pětiletou potvůrku doma mám, tak je to trošku něco jiného, ale prostě musíš věřit a doufat, že se podaří, stejně jako my všechny tady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
6.6.12 09:36

@Martina32 ahoj vítej!je to hrozně těžké to čekání a ta reakce okolí taky…ale jsme holky silný a zvládnem to a těch vysněných // se dočkáme všechny§!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikayla
6.6.12 09:46

Dobré ráno holky :). Martinko nevěš hlavu, ono se zadaří uvidíš :) Moje mamina otěhotněla v 46 letech a taky s jedním vaječníkem. Nemyslet na to nejde to je jasný, ale najdi si něco u čeho budeš mít jiné myšlenky :)… jinak holky mě se BT pořád drží nad 37,7 ale druhý den mám divný tlak v podbřišku ale ne jako před MS tak doufám že mrcha nakonec nedorazí :(

• Citovat
  • Upravit
Mikayla
6.6.12 09:47
  • 36 letech
  • Citovat
  • Upravit
8675
6.6.12 09:50

Janca29,omouvám se že vám sem takhle vpadnu…zkus se podívat na zájezdy na www.airstop.cz přes ně lítám já a jsem velice spokojená,nedá se to cenově srovnat s našima cestovkama :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
6.6.12 09:54
@Mikayla píše:
Dobré ráno holky :). Martinko nevěš hlavu, ono se zadaří uvidíš :) Moje mamina otěhotněla v 46 letech a taky s jedním vaječníkem. Nemyslet na to nejde to je jasný, ale najdi si něco u čeho budeš mít jiné myšlenky :)… jinak holky mě se BT pořád drží nad 37,7 ale druhý den mám divný tlak v podbřišku ale ne jako před MS tak doufám že mrcha nakonec nedorazí :(

To vypadá nadějně :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
6.6.12 09:59
@Mikayla píše:
Dobré ráno holky :). Martinko nevěš hlavu, ono se zadaří uvidíš :) Moje mamina otěhotněla v 46 letech a taky s jedním vaječníkem. Nemyslet na to nejde to je jasný, ale najdi si něco u čeho budeš mít jiné myšlenky :)… jinak holky mě se BT pořád drží nad 37,7 ale druhý den mám divný tlak v podbřišku ale ne jako před MS tak doufám že mrcha nakonec nedorazí :(

To vypadá opravdu dobře!!! kdy má mrcha dorazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí