Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky dlouhoooo jsem tu nebyla
,copak je u vas noveho
@Foxinka píše:
U mě nic. A co u tebe?
Ahojda holky, tak začínám chytat trochu nerva
v sobotu letíme na tu Krétu a MS nikde, to bude teda super dovča jestli dorazí třeba v pátek
mrkněte mi na graf, co myslíte? Včera mi trochu klesla teplota, tak jsem si myslela, že třeba už něco dorazí a dneska zase stoupla. Nic mi jinak není, trošku mě pobolívá v kříži, ale ne pořád a není to nic hrozného. Včera jsem zkoušela test a nic, no něco slabounkého tam možná bylo, ale to beru že jsem to spíš už „vykoukala“
jestli jsem měla ovulku toho 1/6 a podle teplot mi to i vychází tak už bych to přece měla dostat, tahle druhá fáze je přeci max.16 dní a to jsem měla už včera
kdybych byla těhu tak ok, budu ráda, ale tohle je fakt na prt ![]()
@Janca29 teeeda. no tak to sem zvědavá! to by bylo super kdyby vám to vyšlo!!!
jedině si kup třeba ten digitální a nebo utíkej na gyndu ať ti dá něco na opoždění!
@24kačkač píše:
@Janca29 teeeda. no tak to sem zvědavá! to by bylo super kdyby vám to vyšlo!!!jedině si kup třeba ten digitální a nebo utíkej na gyndu ať ti dá něco na opoždění!
to je viď, chci počkat ještě do zítra, jestli teplota třeba neklesne a jestli ne, tak zkusím test znova a pak se rozmyslím co a jak ![]()
@Janca29 No jo ale aby ti to stihlo popřípadě zabrat na to oddálení…nevím musíš zváž
it
Dle mého jsi 14DPO, takže na testu se ti ještě může něco objevit. Jestli jsi tam měla ducha, tak zkus zítra test, ale dle teplot si myslím¨, že brzy uvidíš //.
@Foxinka píše:
Dle mého jsi 14DPO, takže na testu se ti ještě může něco objevit. Jestli jsi tam měla ducha, tak zkus zítra test, ale dle teplot si myslím¨, že brzy uvidíš //.
Foxinko, a od kdy to počítáš? Já to beru tak, že ovu byla ten 23DC, takže dneska bych měla být 17DPO???
@24kačkač píše:
@Janca29 No jo ale aby ti to stihlo popřípadě zabrat na to oddálení…nevím musíš zvážit
no ještě uvidíš, jestli jsem 14DPO jak píše Foxinka, tak bych měla ještě teoreticky 2 dny rezervu na to abych to dostala
prosím tě dotaz, jak sem dostanu odkaz na můj graf na womenzone, když to zkopíruju z womnenzone, tak tam pak skočí, že to chce přihlašovací údaje, neskočí to přímo na můj graf…
@Janca29 já si myslím, že ovu mohla být klidně až 4.6. ale teď nevím, kolikátý DC to je
@Janca29 musíš dát v nastavení na wz v menstruačním kalendáři zobrazit grafy všem uživatelkám…no pak bys měla zkopčit odkaz a dát si ho tady v nastevení a uložit..
@Foxinka píše:
@Janca29 já si myslím, že ovu mohla být klidně až 4.6. ale teď nevím, kolikátý DC to je
To bylo 26DC a to jsme se tulili a měla jsem pak trochu růžovo, to by i sedělo
myslela jsem, že ovu je když je ta nejnižší teplota???
jestli to tak bylo, tak jsem zatím v klidu, to bych mohla do středy dostat - teda jestli se nezadařilo ![]()
@Janca29 jj bývá to nejnižší teplota, ale z tvého grafu by mi spíše seděla ovu na 4.6.
ale nejsem odborník. A nakonec si myslím, že na MS budeš čekat zbytečně ![]()
@Foxinka píše:
@Janca29 jj bývá to nejnižší teplota, ale z tvého grafu by mi spíše seděla ovu na 4.6.ale nejsem odborník. A nakonec si myslím, že na MS budeš čekat zbytečně
no tím líp kdyby to tak bylo
takže teď už jenom čekat a čekat… ![]()
@Janca29 píše:
no tím líp kdyby to tak bylotakže teď už jenom čekat a čekat…
tak teď už by mi tady snad měl být ten graf vidět ![]()