Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13002
15.6.12 22:49

Ahojky holky dlouhoooo jsem tu nebyla :mavam:,copak je u vas noveho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
17.6.12 07:27

U mě nic. A co u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.6.12 07:01
@Foxinka píše:
U mě nic. A co u tebe?

Ahojda holky, tak začínám chytat trochu nerva :x v sobotu letíme na tu Krétu a MS nikde, to bude teda super dovča jestli dorazí třeba v pátek :cert: mrkněte mi na graf, co myslíte? Včera mi trochu klesla teplota, tak jsem si myslela, že třeba už něco dorazí a dneska zase stoupla. Nic mi jinak není, trošku mě pobolívá v kříži, ale ne pořád a není to nic hrozného. Včera jsem zkoušela test a nic, no něco slabounkého tam možná bylo, ale to beru že jsem to spíš už „vykoukala“ :) jestli jsem měla ovulku toho 1/6 a podle teplot mi to i vychází tak už bych to přece měla dostat, tahle druhá fáze je přeci max.16 dní a to jsem měla už včera :roll: kdybych byla těhu tak ok, budu ráda, ale tohle je fakt na prt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
18.6.12 07:26

@Janca29 teeeda. no tak to sem zvědavá! to by bylo super kdyby vám to vyšlo!!! :-) jedině si kup třeba ten digitální a nebo utíkej na gyndu ať ti dá něco na opoždění!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.6.12 07:32
@24kačkač píše:
@Janca29 teeeda. no tak to sem zvědavá! to by bylo super kdyby vám to vyšlo!!! :-) jedině si kup třeba ten digitální a nebo utíkej na gyndu ať ti dá něco na opoždění!

to je viď, chci počkat ještě do zítra, jestli teplota třeba neklesne a jestli ne, tak zkusím test znova a pak se rozmyslím co a jak :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
18.6.12 07:37

@Janca29 No jo ale aby ti to stihlo popřípadě zabrat na to oddálení…nevím musíš zváž :nevim: it

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
18.6.12 07:41

Dle mého jsi 14DPO, takže na testu se ti ještě může něco objevit. Jestli jsi tam měla ducha, tak zkus zítra test, ale dle teplot si myslím¨, že brzy uvidíš //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.6.12 07:44
@Foxinka píše:
Dle mého jsi 14DPO, takže na testu se ti ještě může něco objevit. Jestli jsi tam měla ducha, tak zkus zítra test, ale dle teplot si myslím¨, že brzy uvidíš //.

Foxinko, a od kdy to počítáš? Já to beru tak, že ovu byla ten 23DC, takže dneska bych měla být 17DPO???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.6.12 07:46
@24kačkač píše:
@Janca29 No jo ale aby ti to stihlo popřípadě zabrat na to oddálení…nevím musíš zváž :nevim: it

no ještě uvidíš, jestli jsem 14DPO jak píše Foxinka, tak bych měla ještě teoreticky 2 dny rezervu na to abych to dostala :think: prosím tě dotaz, jak sem dostanu odkaz na můj graf na womenzone, když to zkopíruju z womnenzone, tak tam pak skočí, že to chce přihlašovací údaje, neskočí to přímo na můj graf…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
18.6.12 07:47

@Janca29 já si myslím, že ovu mohla být klidně až 4.6. ale teď nevím, kolikátý DC to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
18.6.12 07:52

@Janca29 musíš dát v nastavení na wz v menstruačním kalendáři zobrazit grafy všem uživatelkám…no pak bys měla zkopčit odkaz a dát si ho tady v nastevení a uložit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.6.12 07:56
@Foxinka píše:
@Janca29 já si myslím, že ovu mohla být klidně až 4.6. ale teď nevím, kolikátý DC to je

To bylo 26DC a to jsme se tulili a měla jsem pak trochu růžovo, to by i sedělo :) myslela jsem, že ovu je když je ta nejnižší teplota??? :) jestli to tak bylo, tak jsem zatím v klidu, to bych mohla do středy dostat - teda jestli se nezadařilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
18.6.12 08:00

@Janca29 jj bývá to nejnižší teplota, ale z tvého grafu by mi spíše seděla ovu na 4.6. :nevim: ale nejsem odborník. A nakonec si myslím, že na MS budeš čekat zbytečně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.6.12 08:02
@Foxinka píše:
@Janca29 jj bývá to nejnižší teplota, ale z tvého grafu by mi spíše seděla ovu na 4.6. :nevim: ale nejsem odborník. A nakonec si myslím, že na MS budeš čekat zbytečně :mrgreen:

no tím líp kdyby to tak bylo :mrgreen: takže teď už jenom čekat a čekat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.6.12 08:04
@Janca29 píše:
no tím líp kdyby to tak bylo :mrgreen: takže teď už jenom čekat a čekat… :D

tak teď už by mi tady snad měl být ten graf vidět :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit