Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak to jsem ráda, že je tady další které se to povedlo jako nám
psychika dělá svoje, ale u mě nevím jestli to hrálo nějakou roli, ale je fakt, že jsem si někdy v únoru po těch zkušenostech s Duphastonem a Utrogestanem řekla a dost, vypouštím všechny prášky a jedu jenom napřírodno a to bylo asi to co to moje tělo potřebovalo
A myslím, že i ta soja mi pomohla, i když jsem ji jedla jenom jeden měsíc
Dneska budu balit a zítra letíme na tu dovču, už se těším, doufám, že všechno bude v pohodě a až dorazíme tak se ozvu. Mějte se tady krásně a těším se na další těhulku
![]()
No já čekám na MS a nemůžu se jí nějak dočkat…teploty dole jak nevím co a mrcha nikde! ![]()
@Foxinka no tak tomu už nevěřím… prostě mrcha zase mešká i přes proveru!!! ![]()
My tenhle měsíc prošvihli ovu, byla v pondělí a přítel se z práce vrací až zítra :/
Ahoj holky
NikSo máš úplně pravdu s tou diskuzí. My se s přítelem snažíme už přes půl roku a stále nic
a jak říkáš všechny holky co znam už jsou těhu
tak my nezbyde nic jiného než čekat ![]()
Ahoj holky, tak jsem úspěšně zpátky z dovči na Krétě
Bylo to super, ale jsem na jednu stranu ráda, že jsem doma, přece jenom, líp se teď cítím tady
Bylo tam krásně celý týden, dost teplo, byla jsem z toho i dost unavená a to mám teplo fakt ráda, ale tak to těhu už asi začíná působit. Jinak mi zatím nic není, občas mám takové nafouklé břicho a je mi trochu těžko po jídle, ale to je v pohodě. Zítra jdu na gyn, tak jsem zvědavá co tam uvidí a neuvidí, snad bude všechno v pohodě
A co Vy holky, něco nového? ![]()
@Janca29 tak sem zvědavá co ti tam najde ![]()
Jinak holky já hlásím až dneska 1DC ![]()