Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
12.7.12 20:53

Tak to je dost blbí ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
12.7.12 21:19

Ahoj Andrejko, můžu se zeptat kolik ti je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.7.12 07:00

Ahojky 21 proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
13.7.12 10:16

Ze zvědavosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.7.12 11:41

Aha ja myslela ze ti name nico nesedí vís jinak se svámi loučím odjíždím z přitelem na dovolenou tak se tu mějte krásne papa a za tejden zas tady papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
15.7.12 12:27
@Janca29 píše:
Foxinko, jak jsi na tom, bereš tu soju? :)

jj brala jsi 3-7.dc ale opět čekám na MS, myslím, že na mě tedy rozhodně vliv neměla. Ještě naposledy si upravím dávkování a pak s ní končím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
16.7.12 07:15
@Foxinka píše:
jj brala jsi 3-7.dc ale opět čekám na MS, myslím, že na mě tedy rozhodně vliv neměla. Ještě naposledy si upravím dávkování a pak s ní končím. :(

Ahoj Foxinko, to mě mrzí, ale po jednom cyklu to rozhodně nevzdávej, tělo si na to musí teprve zvyknou, vydrž alespoň tři cykly :) pila jsi ten grep a kontryhel jak je doporučováno? U mě to vůbec nemuselo být tou sojou, že to dopadlo, myslím spíš, že se to prostě všechno sešlo, měřila jsem si tu teplotu a trefili jsme se zrovna do ovulky a klaplo to. Dávkování Ti určila Ellla a dny cyklu kdy to máš brát? Kdyžtak se obrať přímo na ní, určitě ti poradí, ale hlavně VYDRŽ a NEVZDÁVEJ TO :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
17.7.12 12:28

@Janca29 jj ella mi určila dávkování. Brala jsem ji druhý cyklus, ještě se poradím s ellou ohledně 3.cyklu a pak se má stejně udělat pauza, tak na to kašlu. Kontryhel jsem tento cyklus nepila. Díky za povzbuzení. Jak se cítíš ty? Kdy máš kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
18.7.12 07:18
@Foxinka píše:
@Janca29 jj ella mi určila dávkování. Brala jsem ji druhý cyklus, ještě se poradím s ellou ohledně 3.cyklu a pak se má stejně udělat pauza, tak na to kašlu. Kontryhel jsem tento cyklus nepila. Díky za povzbuzení. Jak se cítíš ty? Kdy máš kontrolu?

Já bych to ještě tak nezatracovala :) Já se cítím docela dobře, akorát vždycky k večeru mám takový „těžký“ žaludek. Úplně jsem přestala pít kafe a jíst sladký, nemám na to vůbec chuť což si myslím, že není vůbec na škodu :D Na kontrolu a na krev jdu příští úterý, říkám si, že musím myslet pozitivně, takže věřím, že bude všechno ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
22.7.12 10:51

Ahojky holky tak jsem tu zpět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
22.7.12 13:02

Jaká byla dovča? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.7.12 17:07

SNAHA=VÍTĚZTVÍ

AHOJ HOLKY, SNAŽILKY ;)
Mám pro vás takový zajímavý příběh…
Chtěla jsem vám sem napsat z důvodu, že jsem byla jednou z vás.. a řekla jsem si, že když se zadaří musím vám sem popsat všechno co jsem prožívala..
Asi před 9 měsíci jsme se přítelem rozhodli, že bychom chtěli miminko. A proč vlastně ne, všichni naši známí děti mají nebo čekají a tak jsme to prostě zkusili… HA jsem nikdy nebrala takže jsem si myslela, že to nebude žádný problém, jak píšu celá snaha trvala zhruba 8,9 měsíců ze záčátku jsem si prostě řekla no asi jsme se netrefili do těch plodných dnů nebo tak.. jak se každý další měsíc menstruace objevila a měsíce utíkaly přišla nervozita a otázka s velkým otazníkem Doufám, že jsme v pořádku???i když proč by měl být problém (já 26 on 29- oba zdraví) a tak to celé začalo i já jsem navštívila některé stránky a diskuze o snažení, holky tam psaly fůzné finty kys. listová, babyplan calibrum, prstíková metoda.. aj. Šla jsem tedy do lékarny a babyplan si koupila je to na 3 měs. a cena docela slušná neco kolem 200 kč asi po měs. a půl jsem si ke calibru přikoupila listovku ta je na 2 měs. cena 60 kč.. a když jsem pak sledovala na netu užívání tak se všude píše, že se doporučuje i z důvodu plodnosti i že je to dobré pro vývoj plodu atd.. a má se to celé užívat min. 3 měs. před plánovaným početím..
Po 3 měs. jsem Calibrum dobrala, ale mens. se objevila znovu psychika stála stoupala.. a tak jsem si řekla, že to zkusím podle ovulace koupila si balení OVU testů a vyčkávala.. Ani nevím jak mi pořádně dopadly i když se mi objevily proužky oba, druhý byl slabší.. někdo psal, že jsou neplatné, špatně dělané.. a další psaly slabá čárka taky čárka… opravdu zmatek..
I když se objevily čárky slabé i tak jsme to dál zkoušeli.. a pak čekám v červnu měsíčky jako vždy, opravdu jsem nečekala… a žádně se nedostavily po asi 7 dnech zpoždění jsem si udělala těhotenský test, který vyšel pozitivně.. Byla jsem nejprve v šoku, protože před plánovanou dovolenou jsem to opravdu nečekala.. místo toho abych se radovala, že čekáme miminko jsem byla jak opařená.. néééé na dlouho to je jasný.. A dnes jsem již v 9TT ;)
No prostě a jednoduše holky vy všechny co se snažíte, nebo prostě jen zkoušíte nebojte ono to vyjde.. myslím si, že každé z nás jinak a v jinou chvíli lidské tělo pozná až na to budete opravdu připravená.. jen to musíte chtít a věřit, nevzdávat se a nemyslet negativně.. mooooccc držím vám všem palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.7.12 17:52

Ahojky. Já už // vyděla, ale bohužel 6t jsem prodělala samovolný potrat.Po zákroku je to už 6 měsíců a pořád nic. Už jsem z toho zoufalá. Mělo to bít moje první miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.7.12 18:22

Ahoj vím, je to určitě těžké hodně lidí říká, že se na tyhle věci nemá myslet, jako že to nejde atd… taky jsem si říkala, no to určitě a jak to mám jako udělat ono když to potom trvá dýl… tak snad není možný, aby se ta dotyčná nad tím nepozastavila… my holky totiž všechno strašně řešíme.. a to si musíme přiznat!
Opravdu nevím jestli je u tebe vše v pořádku.., jen po té psych. stránce co mohu poradit.. nevzdávat se, i přítel se musí trochu zapojit a podpořit.. at na to nejsi sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
23.7.12 07:28
@Lia33 píše:
AHOJ HOLKY, SNAŽILKY ;)
Mám pro vás takový zajímavý příběh…
Chtěla jsem vám sem napsat z důvodu, že jsem byla jednou z vás.. a řekla jsem si, že když se zadaří musím vám sem popsat všechno co jsem prožívala..
Asi před 9 měsíci jsme se přítelem rozhodli, že bychom chtěli miminko. A proč vlastně ne, všichni naši známí děti mají nebo čekají a tak jsme to prostě zkusili… HA jsem nikdy nebrala takže jsem si myslela, že to nebude žádný problém, jak píšu celá snaha trvala zhruba 8,9 měsíců ze záčátku jsem si prostě řekla no asi jsme se netrefili do těch plodných dnů nebo tak.. jak se každý další měsíc menstruace objevila a měsíce utíkaly přišla nervozita a otázka s velkým otazníkem Doufám, že jsme v pořádku???i když proč by měl být problém (já 26 on 29- oba zdraví) a tak to celé začalo i já jsem navštívila některé stránky a diskuze o snažení, holky tam psaly fůzné finty kys. listová, babyplan calibrum, prstíková metoda.. aj. Šla jsem tedy do lékarny a babyplan si koupila je to na 3 měs. a cena docela slušná neco kolem 200 kč asi po měs. a půl jsem si ke calibru přikoupila listovku ta je na 2 měs. cena 60 kč.. a když jsem pak sledovala na netu užívání tak se všude píše, že se doporučuje i z důvodu plodnosti i že je to dobré pro vývoj plodu atd.. a má se to celé užívat min. 3 měs. před plánovaným početím..
Po 3 měs. jsem Calibrum dobrala, ale mens. se objevila znovu psychika stála stoupala.. a tak jsem si řekla, že to zkusím podle ovulace koupila si balení OVU testů a vyčkávala.. Ani nevím jak mi pořádně dopadly i když se mi objevily proužky oba, druhý byl slabší.. někdo psal, že jsou neplatné, špatně dělané.. a další psaly slabá čárka taky čárka… opravdu zmatek..
I když se objevily čárky slabé i tak jsme to dál zkoušeli.. a pak čekám v červnu měsíčky jako vždy, opravdu jsem nečekala… a žádně se nedostavily po asi 7 dnech zpoždění jsem si udělala těhotenský test, který vyšel pozitivně.. Byla jsem nejprve v šoku, protože před plánovanou dovolenou jsem to opravdu nečekala.. místo toho abych se radovala, že čekáme miminko jsem byla jak opařená.. néééé na dlouho to je jasný.. A dnes jsem již v 9TT ;)
No prostě a jednoduše holky vy všechny co se snažíte, nebo prostě jen zkoušíte nebojte ono to vyjde.. myslím si, že každé z nás jinak a v jinou chvíli lidské tělo pozná až na to budete opravdu připravená.. jen to musíte chtít a věřit, nevzdávat se a nemyslet negativně.. mooooccc držím vám všem palečky :mavam:

Ahoj Lio, teda koukám na to, jak kdybych to psala já, jsou tady saozřejmě malé rozdíly, jakože já už jedno dítko mám, brala jsem HA, ale jinak ta doba kdy se nedařilo, plus to že jsem zjistila těhu 3 dny před odletem na dovču, naprosto to sedí, těď jsem taky zhruba v 9tt, zítra jdu na krev na prvotrimestrální screening..:-) a je fakt, že si myslím to co ty, prostě to tělo ví kdy je na to připravené a v tu dobu to dopadne :mrgreen: tak držím palečky ať je všechno ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí