Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petrule78 ahoj
já mám teplíčko ráda, takže si tyhle teploty docela užívám, ale je fakt, že třeba včera to bylo asi jedině k vodě, nic jinýho se nedalo… teď tady u nás už asi hodinu bouří, ale zatím bez deště, to asi čeká, až půjdu v pět z práce… ![]()
No já tu jenom nakukuju…nic se tu neděje…jak to s tebou dopadlo?
@RadkaKrosnarova píše:
Ahoj, od mé kamarádky vím, že díky EMULIPSU FORTE A OK TAU už je ve 3. měsíci těhotenství. Pokoušeli se o miminko asi 3 roky, z toho byli 2× na umělém oplodnění a nic. Až když začali s manželem brát Emulips Forte a Tau, konečně se jim zadařilo. A netrvalo to dlouho asi 2 měsíce.
a na kolik to vyjde finančně?
Ahojky holky, jak se máte? U mě nic nového a začínám mít tucha, že // se nikdy nedočkám, proto už nemám sílu se dál snažit. Jsem hrozně zklamaná a smutná, že to nejde a řešení v nedohlednu. Začínám 11.měsíc a zároveň poslední. ![]()
@Foxinka Třeba se zadaří a když ne, aspoň na to přestaneš myslet a zrovna tě to může překvapit.. Držím ti moc palečky
![]()
@Foxinka píše:
Ahojky holky, jak se máte? U mě nic nového a začínám mít tucha, že // se nikdy nedočkám, proto už nemám sílu se dál snažit. Jsem hrozně zklamaná a smutná, že to nejde a řešení v nedohlednu. Začínám 11.měsíc a zároveň poslední.
A proč poslední?
@Foxinka píše:
Ahojky holky, jak se máte? U mě nic nového a začínám mít tucha, že // se nikdy nedočkám, proto už nemám sílu se dál snažit. Jsem hrozně zklamaná a smutná, že to nejde a řešení v nedohlednu. Začínám 11.měsíc a zároveň poslední.
Ahoj, nejsi v tom sama. Já jsem u konce 11.měsíce a asi zas nic, nepociťuju žádné změny, které by signalizovaly //. Říkám si, že rok je v normálu a beru to jako naději, že se to 12. měsíc už přece musí povést… MS mám normální, ovulaci mívám dle teplot každý cyklus.
@Foxinka - nebuď smutná, určitě se to podaří, já jsem měla tentokrát štěstí a zadařilo se za 9 měsíců, ale poprvé jsem čekala rok a půl
zkusila jsi tu soju? já teda doporučuju a když to zkusíš tak za to nic nedáš, jenom tu cenu té soji teda
nevím jestli mě tentokrát pomohla nebo ne, brala jsem ji 2×, tedy dva cykly a podařilo se. Teď jsem v 5.měsící, budeme mít holčičku, v pořadí už druhou, ale je nám to jedno, hlavně aby bylo mímo zdravé
Doufám, že jsem tě teď nějak nerozesmutnila, ale vzpomínám na sebe když jsem tím procházela a když jsem sem k Vám psala
Držím moc palce a věřím, že to určitě vyjde
![]()
@Janca29 četla jsme vaší celou diskuzi o čekání na // a musím ti pogratulovat k těhu ![]()
Ahoj, já se přidávám k Janca29, jsem na začátku 4 měsíce. Podařilo se cca po 10-ti měsících a to jen díky tomu, že mi doktorka zjistila poruchu štítné žlázy, jakmile jsem ji začala léčit, dva měsíce na to jsem otěhotněla.
Přeji všem hodně sil!
Příspěvek upraven 17.10.12 v 11:52
Mě zas našli na konci července cystu a doktorka mi nakázala že se tři měsíce nemáme snažit. No a na kontrole tam místo cysty bylo mimi
tak já jsem ve třetím měsíci ![]()