Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucinak
4.8.12 13:53

Ahoj holky, i já bych se k Vám ráda přidala… O miminko se snažíme chvilku, je to třetí měsíc, takže Vaše některé příspěvky, že už se blížíte pomalu k ročnímu snažení je oproti mému snažení fakt dlouhé.. ale je paráda, jak se mezi sebou podporujete. Jen jsem chtěla říct, že si pamatuju na dobu, kdy jsem chodila na ZŠ a učitelka nám v rodinné výchově kladla na srdce, že se musíme chránit, abychom nebyly těhotné v mladém věku, s partnerem, se kterým není budoucnost atd. Samozřejmě některé dopadly tak, že opravdu miminko bylo z jedné noci a tak… Já mám přítele, se kterým jsme 8 let. Cestovali jsme, zařídili si byt, koupili autíčko a začali pracovat na miminku.. Proč ne, věk na to máme. Mě je 27 a jemu 26let. A právě v tuto dobu jsem si vzpomněla na tu učitelku a říkala jsem si - jo, paráda, to bude hned, po prvním milování bych křičela do světa - JSEM TĚHOTNÁ!!! A ono ne.. Zkouším si počítat prozatím plodné dny, MS mám celkem pravidelnou a prášky jsem nebrala asi 4 roky.. Teď poslední dva roky jsem měla problémy s cystama, takže jsem asi 4 měsíce HA brala, ale vysadila právě kvůli miminku. Celé jsem si to představovala jednodušeji a ono otěhotnění vážně není sranda. Někomu se zadaří hned, někomu později.. Ale nesmíme to vzdávat a ty // jednou prostě přijdou :) :kytka: :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3429
4.8.12 19:54

Otěhotnění a miminko v bříšku je jeden obrovskej zázrak přírody, na který je třeba si počkat. Je to těžké když každý měsíc přijde menstruace a když víte, že stejně musíte čekat rok, než vám snad bude pomoci dojít k vytouženému cíli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
6.8.12 07:16

Přesně tak. nezbyde nám nic jiného než se snažit tomu pomoci a čekat…ale my se dočkáme holky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.8.12 10:46

Ahojky snažilky jak se vám daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
9.8.12 11:11

No u nás začíná snažící období :-) takže se to dá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
9.8.12 11:22

Ahoj, za chvíli doberu poslední pilulku a chceme se začít snažit. Bude mi už 32 takže je na čase :mrgreen:
Myslíte, že se můžu začít snažit hned, nebo kvůli užívání HA cca 6 let je lepší si dávat raději nějakou dobu pozor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
9.8.12 11:27

Dájo jak kdo říká. někdo říká že je lepší počkat až se tělo pročistí a užívat alespoň listovku a někdo říká že na to vlítne hned že je pohnojeno…takže záleží na tobě ale každopádně bych začala s tou listovkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
9.8.12 11:32
@24kačkač píše:
Dájo jak kdo říká. někdo říká že je lepší počkat až se tělo pročistí a užívat alespoň listovku a někdo říká že na to vlítne hned že je pohnojeno…takže záleží na tobě ale každopádně bych začala s tou listovkou :-)

Díky, já jen, že když to plánujeme, tak co je lepší. Občas se někumu zadaří i při (špatném) užívání HA a nic se neděje, tak jsem zvědavá. Snad se zadaří rychle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
9.8.12 11:37

My sme se snažili třeba hned…a už to je 10. měsíc co se snažíme…takže tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
9.8.12 22:19

Ahoj holky, u nás taky začíná „snažící období“,teda přesněji zítra, dneska jsem dostala ďobanec pregnylu, takže zítra to bude akorát… :D držím palce, ať se nám to všem brzy podaří!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
10.8.12 16:41
Nic moc. Byly jsme týden na chatě s tchýní, a opět nic. :pocitac: Navíc manžel věčně pryč. :zed:
@andrejka21 píše:
Ahojky snažilky jak se vám daří?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
10.8.12 23:12

Ahoj děvčata, tak u mě už přes týden zpoždění (což se nestává), měla jsem takové slabounké špinění (dočetla jsem se, že se může v počátku těhotenství vyskytnout? ) Tak možná zkusím zítra nebo v pondělí koupit test…ale abych to nezakřikla. Prsa mě tedy bolí a jsem celkově tak nějak nafouklá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
11.8.12 13:37

@Petrule78 to sem zvědavá :-) držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
11.8.12 16:17

Test jsem si koupila, ale ještě vyčkávám…možná zítra…
A jak ty Kači?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucinak
12.8.12 10:32

Ahojte, tak bohužel, MS opět přišla… Už jsem doufala.. většinou to dostanu ráno, ale večer bum a MS je tu :( ale zase se nám blíží dny snažení, takže se těším, jestli se to povede. Ale se dny ovu jsem si pořád nejistá :( mám to pravidelně a podle kalkulačky na netu bych je měla mít cca 12 den od MS.. Nějak to nepoznám. Začala jsem pít i kontryhel, tak uvidíme.. To sklamání z MS je vždycky hrozný… :roll: Přítel přišel tenhle týden z práce s tím, že „chlapi v práci říkali :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, že se mám na nějaké počítání plodných dnů úplně vykašlat“ :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex