Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@24kačkač píše:
@Foxinka děkujuurčitě se brzo dočkáme
Holky, mám dovču, tak nemám moc na net čas
každopádně koukám, že se tady schyluje k mrňouskovi, moc bych Ti to Kačko přála
no já jdu zítra na ULZ, takže sice jsem teď ještě klidná, ale zítra budou nervíky už pracovat. Minule se mu tam něco nezdálo, tak uvidíme jak to teď dopadne, jak vidíte, všude je něco
Navíc má malá (dcerka) tříselnou kýlu, přišla jsem jí na to minulý týden a už jsme objednaný na operaci na konec srpna, takže nestačí, že se budu nervovat kvůli tomu mrňousovi uvnitř, ale ještě o toho mrňouse doma
tak držím všem palečky ![]()
@Janca29 taky držím palce ať to všechno dopadne dobře!!! jinak u mě to spíše vypadá na mrchu než na mrňouse…
Ahoj holky, chci se přidat a být další podporou pro vás. já to trochu těžší, postupně vám to na píšu
@andrejka21 k tobě mám otázku, máš epilepsii dědičného původu nebo získanou po nějakém úrazu, já ji mám po úraze, první záchvat jsem měla kolem 13 roku, pak asi 4 roky klid a zase se objevovaly, ale to přeskočím, nyní to bude v říjnu 6 let co jsem bez záchvatů a také mi pomalu začíná dr. snižovat dávky, a taky chci říct, že už mám 8 letou dceru, která je naprosto zdravá. v těhotenství jsem měla celkem 2 záchvaty, jeden kolem 12tt a pak 3 dny před porodem.
@Foxinka píše:
@Janca29 držím pěsti
Díky moc
jinak ULZ včera dopadl dobře, snad bude už vše v pořádku a za dva týdnu jdu na prvotrimestrální screening ![]()
@magda82 píše:
já 40DC a 8DPO![]()
![]()
![]()
vypadá to moc dobře, já co jsem měla cykly 40ti denní takhle dlouhý cyklus naprosto chápu, já měla ovulku až 23DC, takže teď doktor pořád nechápe na ULZ velikost mrňouse, pořád ho musím na ten můj dlouhý cyklus upozorňovat, holt někdo to nemá cykly tak vzorné ![]()
@Janca29 píše:
vypadá to moc dobře, já co jsem měla cykly 40ti denní takhle dlouhý cyklus naprosto chápu, já měla ovulku až 23DC, takže teď doktor pořád nechápe na ULZ velikost mrňouse, pořád ho musím na ten můj dlouhý cyklus upozorňovat, holt někdo to nemá cykly tak vzorné
jenže já je měla doteď 28-29
až tento cyklus
![]()
Taky vím, co je to mívat delší cykly.
@magda82 tak jestli je tento cyklus jinej než ostatní, tak to určitě dopadne moc dobře ![]()