Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
473
11.10.12 07:54
@Liskynka píše:
@Janca29 četla jsme vaší celou diskuzi o čekání na // a musím ti pogratulovat k těhu :potlesk:

Moc díky Liskynko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
11.10.12 07:55

Tak jak to tady tak čtu, tak holky „snažilky“ snažte se vydržet, vím že to je někdy už hodně těžký a na nervy, ale výsledek stojí za to. Moc Vám všem držím palce, aby to vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7726
11.10.12 11:11

V první fázi cyklu, která je zvaná folikulární, rostou folikuly a pomalu opět narůstá děložní sliznice. Pod vlivem hormonu stimulujícího folikul (FSH) začne ve vaječníku růst několik folikulů (míšků), obsahujících vajíčka, jejichž obaly následně produkují estrogeny, primárně estradiol. Hladina estrogenu stále stoupá, nejvyšší hodnoty dosahuje zhruba dva dny před ovulací. Děložní sliznice stále roste, aby se dobře připravila na uhnízdění oplodněného vajíčka. V této době můžete začít pozorovat plodný hlen děložního čípku - od počátečního lepkavého je stále vlhčí a tažnější, ten nejplodnější, ve kterém spermie přežijí nejdéle, je podobný vaječnému bílku - čirý a tažný. Dále se začíná otevírat a zkracovat děložní hrdlo - tělo se celkově připravuje na to, aby potenciálním spermiím co nejvíce usnadnilo vstup do dělohy a následně vaječníků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
9.1.13 12:51

Ahojky Holky,
můžu se přidat? Dnes jsem byla na gyndě, kde jsem čekala, že mi potvrdí těhu a opak byl pravdou. Nic tam nebylo, jen cysta 3×3cm.. Takže jsem úplně na dně. Den před Silvestrem jsem měla pozitivní testy a krev HCG jsem 84… Takže už vůbec mi to rozum nebere. Byla jsem po první dávce clostilu, nechápu, co zpusobilo HCG 84, když těhu nejsem a nyni těhu testy negativní. :( Je to v čudu. Přítel už se chlubil v práci a teď tohle. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
9.1.13 15:01

@Katarina89 ahoj, to mě moc mrzí:( jinak zvýšení hcg způsobuje i cysta, měla jsem to dva roky zpátky taky tak. Ještě je možný že to bylo biochemický těhotenství. Držím pěsti ať to co nejdřív vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
9.1.13 15:02

@Katarina89 ahoj, to mě moc mrzí:( jinak zvýšení hcg způsobuje i cysta, měla jsem to dva roky zpátky taky tak. Ještě je možný že to bylo biochemický těhotenství. Držím pěsti ať to co nejdřív vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
9.1.13 16:04

@Mikayla
aha, dekuju. Me to doktorka nedokazala vysvetlit. Co znamena biochemicke tehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
9.1.13 16:26

I HCG 84 MOHLA BYT CYSTA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
9.1.13 16:29

@Katarina89 Mě to biochem. těhu doktorka vysvětlila tak, že vajíčko je oplodněný i zahnízděný, takže test je pozitivní, ale kvůli vývojové vadě se zase odloučí a je vyplavený s opožděnou MS, projde si tím prý každá žena i několikrát za život aniž by o tom věděla, protože nebýt testů tak o těhotenství ani neví. Na jednu stranu je to prý dobře, protože z embryjí, které se neodplaví a zůstanou zahnízděný se rodí děti s mentální nebo tělesným postížením

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
9.1.13 18:03

@Mikayla
Děkuju, jsem na jednu stranu ráda, ale mrzí to. Dnes jsem vysadila utrogestan, tak snad MS brzy přijde ať můžeme začít znovu.
Jinak výsledek dnešní krve bylo 8 HCG.. 0-5 je prý negativní. Já měla 30.12 HCG 84, takže to prostě zamlklo nebo nevím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
9.1.13 18:31

@Katarina89 Já si tím prošla třikrát, takže vím jak se cítíš. Ale říká se, že po takovém,,potratu,, je tělo pohnojený hormonama, takže se stává, že otěhotníš hned následující cyklus. Mělo to tu spousta holek včetně mě, takže neztrácet naději. Důležitý je vědět, že můžeš otěhotnět přirozenou cestou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
9.1.13 18:33

@Mikayla
No já byla na clostilu, takže to úplně přirozeně není, ale snad se zadaří třeba příště. Jsme z toho smutní, ale vím, že nejsem jediná a že je to lepší hned takhle na začátku. Ty jsi tím prošla 3×? A probíhalo to stejně jako u mě? :/
Je to tedy zamlklé těhotenství, nebo jak to mám chápat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
9.1.13 18:38

@Katarina89 Myslela jsem přirozeně, že nemusíš na umělý oplodnění ;-).. Ano třikrát, dvakrát v 5.týdnu a jednou v 7.týdnu a probíhalo to úplně stejně, pozitivní test jak z moči tak z krve, pak začlo hCG klesat, čárka na testu slábla a já dostala trošku silnější opožděnou MS.. Pokud ti hCG kleslo, tak je to pravděpodobně opravdu ZT :? neboj se, dočkáš se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
9.1.13 18:46

@Mikayla
Aha, děkuju moc za vysvětlení. Snad se povede. A ty teď na po 4 se povedlo? Nebo už máš mimi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
9.1.13 18:54

@Katarina89 Nemáš vůbec zač, ráda jsem pomohla :).. Na počtrvté se povedlo, jsem v 6. měsíci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí