Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
9.7.12 17:43

Ahoj, tak se přidávám k těm, co stále čekají na //. Muj pribeh ve zkratce… s partnerem jsme se rozhodli ze bychom chteli dite. Otehotnet se mi podarilo asi na prvni pokus a ted mame 5-ti letyho syna. Loni v lete jsme se rozhodli, ze bychom zkusili druhy a opet na prvni pokus tehotenstvi…ovsem to uz bez uspechu, v osmem TT se prestalo vyvijet a nasledovala kyretaz. Od ledna se znovu snazime a bez uspechu. Nejak nechapu, ze nam to vzdy slo hned a ted uz vic nez pul roku nic. Samozrejme jsem z toho nervozni a kazdy mesic to se mnou zas a znovu zaclouma :,( Snazim se na to nemyslet a neresit to, ale bohuzel se mi to nedari…a vzhledem k tomu, ze 34. narozeniny jsou uz par mesicu minulosti, tak to na klidu taky neprida…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
9.7.12 18:23

Ahoj mischuge, vítej mezi námi :) důležité je, že víš, že otěhotnět můžeš :) určitě se dočkáš znovu :) bereš nějaké hormony na podporu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.7.12 18:57

Díky za přijetí :)
Nene žádné hormony neberu. Zatím jsem se ještě nedokopala na gyndu. Ale teď jak to dostanu (což pravděpodobně opět ano, protože mám už všechny příznaky), tak si říkám, že se konečně objednám a uvidím co na to doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
9.7.12 19:25

Jak si na tom tenhle cyklus? Třeba už půjdeš od dr. s fotečkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
9.7.12 21:02

Mě už ze sebe klepne, teď jsem se rozbrečela u reklamy na eru s tím pejskem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.7.12 16:20

Teď nevím jak to myslíš, jak to mám tento cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
10.7.12 17:20

Kolikátý DC jsi a jak to vidíš jestli to klaplo nebo spíš ne :).. jinak holky já měla ještě včera krásný dálnice a dneska 32 DC mrcha. Takže se zase neudrželo :( 31.července jsem objednaná ke gyndr.. tak snad příjde na to, proč už třikrát mimísek odešel s MS :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
11.7.12 07:53
@Mikayla píše:
Kolikátý DC jsi a jak to vidíš jestli to klaplo nebo spíš ne :).. jinak holky já měla ještě včera krásný dálnice a dneska 32 DC mrcha. Takže se zase neudrželo :( 31.července jsem objednaná ke gyndr.. tak snad příjde na to, proč už třikrát mimísek odešel s MS :(

To mě mrzí :( tak snad na něco přijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
11.7.12 07:54
@Foxinka píše:
@Mikayla hezkej dušík :potlesk:

Foxinko, jak jsi na tom, bereš tu soju? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
11.7.12 08:01

@Mikayla To je mi líto :( snad příjde na příčinu proč to tak je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
11.7.12 08:04

Dobrý den mohly by ste mi poradit je možné mít zdrave mimnko kdiýz uz 20let se lečím na epilepsii ted v zári by mi meli upravit lečbu. dekuji andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
11.7.12 08:40

@andrejka21 Já si myslím že to možné je akorát by si byla více hlídána…ale lepší by bylo se poradit s tvým gynekologem…je přeci jenom odborník!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
11.7.12 12:17

Určitě to jde, ale budeš hlídaná. kamarádka má 3-letého chlapečka a měla epilepsii celkem silnou, te´d už je to několik let lepší, nakonec i rodila normálně, ne CŘ… zažila jsem s ní i několik záchvatů a te´d je v poho :-) Oni jí i před otěhotněním nějak upravili léčbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.7.12 13:00

Tak to mě mrzí. Ale na to by mohly pomoct nějaký udržovací hormony nebo tak něco, si myslím teda.
A jinak asi budu za trubku, ale netuším co je to DC :)
A jestli to klaplo, tak to je těžko říct, páč těhu příznaky mám snad pokaždé před ms, takže fakt nevím. Navíc mám úplně rozhozený cyklus, že jednou 30 podruhé 46 a tak nějak furt to lítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
11.7.12 13:02

@mischuge DC je den cyklu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie