Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, tak se přidávám k těm, co stále čekají na //. Muj pribeh ve zkratce… s partnerem jsme se rozhodli ze bychom chteli dite. Otehotnet se mi podarilo asi na prvni pokus a ted mame 5-ti letyho syna. Loni v lete jsme se rozhodli, ze bychom zkusili druhy a opet na prvni pokus tehotenstvi…ovsem to uz bez uspechu, v osmem TT se prestalo vyvijet a nasledovala kyretaz. Od ledna se znovu snazime a bez uspechu. Nejak nechapu, ze nam to vzdy slo hned a ted uz vic nez pul roku nic. Samozrejme jsem z toho nervozni a kazdy mesic to se mnou zas a znovu zaclouma
Snazim se na to nemyslet a neresit to, ale bohuzel se mi to nedari…a vzhledem k tomu, ze 34. narozeniny jsou uz par mesicu minulosti, tak to na klidu taky neprida…
Ahoj mischuge, vítej mezi námi
důležité je, že víš, že otěhotnět můžeš
určitě se dočkáš znovu
bereš nějaké hormony na podporu?
Díky za přijetí ![]()
Nene žádné hormony neberu. Zatím jsem se ještě nedokopala na gyndu. Ale teď jak to dostanu (což pravděpodobně opět ano, protože mám už všechny příznaky), tak si říkám, že se konečně objednám a uvidím co na to doktorka.
Jak si na tom tenhle cyklus? Třeba už půjdeš od dr. s fotečkou ![]()
Mě už ze sebe klepne, teď jsem se rozbrečela u reklamy na eru s tím pejskem ![]()
Kolikátý DC jsi a jak to vidíš jestli to klaplo nebo spíš ne
.. jinak holky já měla ještě včera krásný dálnice a dneska 32 DC mrcha. Takže se zase neudrželo
31.července jsem objednaná ke gyndr.. tak snad příjde na to, proč už třikrát mimísek odešel s MS ![]()
@Mikayla píše:
Kolikátý DC jsi a jak to vidíš jestli to klaplo nebo spíš ne.. jinak holky já měla ještě včera krásný dálnice a dneska 32 DC mrcha. Takže se zase neudrželo
31.července jsem objednaná ke gyndr.. tak snad příjde na to, proč už třikrát mimísek odešel s MS
To mě mrzí
tak snad na něco přijde ![]()
@Mikayla To je mi líto
snad příjde na příčinu proč to tak je!
Dobrý den mohly by ste mi poradit je možné mít zdrave mimnko kdiýz uz 20let se lečím na epilepsii ted v zári by mi meli upravit lečbu. dekuji andrea
@andrejka21 Já si myslím že to možné je akorát by si byla více hlídána…ale lepší by bylo se poradit s tvým gynekologem…je přeci jenom odborník!
Určitě to jde, ale budeš hlídaná. kamarádka má 3-letého chlapečka a měla epilepsii celkem silnou, te´d už je to několik let lepší, nakonec i rodila normálně, ne CŘ… zažila jsem s ní i několik záchvatů a te´d je v poho
Oni jí i před otěhotněním nějak upravili léčbu…
Tak to mě mrzí. Ale na to by mohly pomoct nějaký udržovací hormony nebo tak něco, si myslím teda.
A jinak asi budu za trubku, ale netuším co je to DC ![]()
A jestli to klaplo, tak to je těžko říct, páč těhu příznaky mám snad pokaždé před ms, takže fakt nevím. Navíc mám úplně rozhozený cyklus, že jednou 30 podruhé 46 a tak nějak furt to lítá.