Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo Malia, tam jsme byli taky, paráda!!!
A jinak gratuluji!
Jakou máte zkušenost s mama testem 10? Jsem 12 DPO a dnes jsem si dělala test a byla tam spíš taková půlčárka
asi až 20 po, snažila jsem se to vyfotit ale mám nekvalitní fotoaparát
tak teď vůbec nevím jestli to třeba nebyl jen nějaký vadný test. Asi budu muset do lékarny pro nový a ještě počkat ![]()
@dygyna co vím s mamatestem jenom dobré zkušenost…nejjednodušší bude koupit opravdu nový. mohl být vadný…
Asi mi nic jiného nezbyde
ale tak kontrolní čárka byla normální a tam jak má být ta testovací byl takový mini dušík ale vypadalo to vážné zvláštně, jsem zmatená sakra ![]()
@dygyna no jo…já sem ducha ještě neobjevila tak nemůžu soudit…
@dygyna píše:
Asi mi nic jiného nezbydeale tak kontrolní čárka byla normální a tam jak má být ta testovací byl takový mini dušík ale vypadalo to vážné zvláštně, jsem zmatená sakra
Z vlastní velmi nedávné zkušenosti
můžu říct, že jsem zkoušela test citlivost 10 a to 16DPO a nebylo tam nic, no možná po delším zkoumání jsem tak vykoukala nějakého ducha, ale spíš ne. Zkoušela jsem pak 19DPO a už tam byly // a to samé i na testu citlivost 20, takže jediné co můžu radit je vydržet ještě chvíli ![]()
@24kačkač píše:
@Janca29 a nezkoušela si ten clearblue?
Nezkoušela, měla jsem nějaký z lékarny citlivost 10 ani nevím značku a pak jeden s citlivostí 20 a to byl Vondfo (měla jsem od téhle firmy i ovu.testy - vycházeli nejlevněji a dostala jsem k nim vždycky ještě 2 těhu zdarma). Už nic zkoušet nebudu, nechám to už tentokrát na doktorovi až dorazíme z dovči ![]()
Janičko moc gratuluju
hoď sem fotku testíků ať se můžeme kochat ![]()
Ahoj holky,
chci přispět do diskuse, i když už mezi vás nepatřím…snažili jsme se s manželem rok o první, jelikož mám přes 30, tak jsme po půlroce byli už i v CAR, výsledky v poho, jen to mimčo nepřicházelo - když mi dr. na poslední návštěvě v CAR říkala, ať tomu necháme volný průběh a přijdu až po létě, málem jsem tam bulela - já chtěla jít do IUI - ona že to nemá smysl, že to necháme na přírodě…tak jsem byla hodně nešťastná že nám nechtějí pomoct…a jako obranu jsem se vědomě rozhodla že to vypustím - žádný doktory do září nechci vidět…objednala jsem si gynex a že to zkusím brát a uvidím co bude…a ejhle, prvních 14 dní užívání (od 1. DC) a jsem v tom…tak nevím, jestli to pomohlo, ale v té době jsem i cvičila mojžíšovku a vrhla jsem se na detox…no a zatím to vypadá že tam jsou dvojčátka…uvidím zítra
Všem vám tady držím palce ať se to povede co nejdříve…myslím na Vás a vím jak vám je - a nebojte, taky se dočkáte…
@Optima tak to moc gratuluju! věřím že se jednou všechny dočkáme ![]()
Určitě ano, doufám že nevadí že jsem se vloudila, chtěla jsem napsat svoji zkušenost, možná by to někomu mohlo pomoct…strašně vám fandím a budu si číst dál co prožíváte…
Ono to je asi opravdu o tom nemyslet na to a neupínat se na to, jenže já jsem takový nervák, že u mě to asi nepůjde ![]()
Ahoj holky, tak to jsem ráda, že už to některým zas vyšlo. Člověk aspoň dostane naději, že se jednou zadaří i jemu
. Já to ted moc nehrotím, nechávám tomu volný průběh a plánuju dovolenou. A když budeme mít štěstí, třeba se z dovči vrátíme už ve třech
.