Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1185
20.6.12 09:21

No jo Malia, tam jsme byli taky, paráda!!!
A jinak gratuluji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
20.6.12 09:32

@Janca29 a nezkoušela si ten clearblue? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
20.6.12 13:48

Jakou máte zkušenost s mama testem 10? Jsem 12 DPO a dnes jsem si dělala test a byla tam spíš taková půlčárka :nevim: asi až 20 po, snažila jsem se to vyfotit ale mám nekvalitní fotoaparát :( tak teď vůbec nevím jestli to třeba nebyl jen nějaký vadný test. Asi budu muset do lékarny pro nový a ještě počkat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
20.6.12 13:49

@dygyna co vím s mamatestem jenom dobré zkušenost…nejjednodušší bude koupit opravdu nový. mohl být vadný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
20.6.12 13:57

Asi mi nic jiného nezbyde :nevim: ale tak kontrolní čárka byla normální a tam jak má být ta testovací byl takový mini dušík ale vypadalo to vážné zvláštně, jsem zmatená sakra :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
20.6.12 13:58

@dygyna no jo…já sem ducha ještě neobjevila tak nemůžu soudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
21.6.12 07:14
@dygyna píše:
Asi mi nic jiného nezbyde :nevim: ale tak kontrolní čárka byla normální a tam jak má být ta testovací byl takový mini dušík ale vypadalo to vážné zvláštně, jsem zmatená sakra :zed:

Z vlastní velmi nedávné zkušenosti :mrgreen: můžu říct, že jsem zkoušela test citlivost 10 a to 16DPO a nebylo tam nic, no možná po delším zkoumání jsem tak vykoukala nějakého ducha, ale spíš ne. Zkoušela jsem pak 19DPO a už tam byly // a to samé i na testu citlivost 20, takže jediné co můžu radit je vydržet ještě chvíli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
21.6.12 07:18
@24kačkač píše:
@Janca29 a nezkoušela si ten clearblue? :-)

Nezkoušela, měla jsem nějaký z lékarny citlivost 10 ani nevím značku a pak jeden s citlivostí 20 a to byl Vondfo (měla jsem od téhle firmy i ovu.testy - vycházeli nejlevněji a dostala jsem k nim vždycky ještě 2 těhu zdarma). Už nic zkoušet nebudu, nechám to už tentokrát na doktorovi až dorazíme z dovči :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mikayla
21.6.12 08:09

Janičko moc gratuluju :) hoď sem fotku testíků ať se můžeme kochat :D

• Citovat
  • Upravit
3429
21.6.12 08:33

@Janca29 krásnou dovolenou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
21.6.12 10:08

Ahoj holky,

chci přispět do diskuse, i když už mezi vás nepatřím…snažili jsme se s manželem rok o první, jelikož mám přes 30, tak jsme po půlroce byli už i v CAR, výsledky v poho, jen to mimčo nepřicházelo - když mi dr. na poslední návštěvě v CAR říkala, ať tomu necháme volný průběh a přijdu až po létě, málem jsem tam bulela - já chtěla jít do IUI - ona že to nemá smysl, že to necháme na přírodě…tak jsem byla hodně nešťastná že nám nechtějí pomoct…a jako obranu jsem se vědomě rozhodla že to vypustím - žádný doktory do září nechci vidět…objednala jsem si gynex a že to zkusím brát a uvidím co bude…a ejhle, prvních 14 dní užívání (od 1. DC) a jsem v tom…tak nevím, jestli to pomohlo, ale v té době jsem i cvičila mojžíšovku a vrhla jsem se na detox…no a zatím to vypadá že tam jsou dvojčátka…uvidím zítra
Všem vám tady držím palce ať se to povede co nejdříve…myslím na Vás a vím jak vám je - a nebojte, taky se dočkáte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
21.6.12 10:10

@Optima tak to moc gratuluju! věřím že se jednou všechny dočkáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2199
21.6.12 10:13

Určitě ano, doufám že nevadí že jsem se vloudila, chtěla jsem napsat svoji zkušenost, možná by to někomu mohlo pomoct…strašně vám fandím a budu si číst dál co prožíváte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
21.6.12 10:14

Ono to je asi opravdu o tom nemyslet na to a neupínat se na to, jenže já jsem takový nervák, že u mě to asi nepůjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
21.6.12 10:23

Ahoj holky, tak to jsem ráda, že už to některým zas vyšlo. Člověk aspoň dostane naději, že se jednou zadaří i jemu :-). Já to ted moc nehrotím, nechávám tomu volný průběh a plánuju dovolenou. A když budeme mít štěstí, třeba se z dovči vrátíme už ve třech :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí