Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mikayla píše:
No jo to mě taky, ale ovulek ještě bude..
Teda, tak to koukám jako blázen
to jsem fakt myslela, že to je jistý
hlavně že to bereš s humorem ![]()
Kdybych to tak nebrala tak už sedím zalezlá v koutě a vybrečím si oči do sucha. Ještě nejsem tak stará, abych se musela bát že sd nezadaří ![]()
@Mikayla píše:
Kdybych to tak nebrala tak už sedím zalezlá v koutě a vybrečím si oči do sucha. Ještě nejsem tak stará, abych se musela bát že sd nezadaří
Tak to je v pohodě ![]()
Ahojky taky bych se ráda přidala.Zatím se snažíme teprve třetí měsíc ale // nepřicházeji.Snad tento měsíc, zatím je brzy na test…tak jsem celá nesvá z toho čekání.Dá se říc, že jsme na tom tento měsíc pořádně zapracovali, tak snad se dočkáme…Všechny se určitě brzy dočkáme ![]()
@dygyna píše:
Ahojky taky bych se ráda přidala. Zatím se snažíme teprve třetí měsíc ale // nepřicházeji. Snad tento měsíc, zatím je brzy na test…tak jsem celá nesvá z toho čekání. Dá se říc, že jsme na tom tento měsíc pořádně zapracovali, tak snad se dočkáme…Všechny se určitě brzy dočkáme
ahojda, vítám tě tady
tři měsíce jsou krátká doba, to můžeš být ještě v klidu ![]()
Jinak holky jsem 35DC, teplota se stále drží, takže uvidíme, ale vzhledem k tomu, že jsem měla ovulku až kolem 23DC tak mám pořád ještě čas a můžu být v klidu, tipuju že to v pondělí dostanu, takže jakmile něco nového tak se ozvu ![]()
@Foxinka píše:
@Janca29 to vypadá dobře…
ahojda, no vypadá, ale podle toho jak vypadám v obličeji, tak to tipuju na MS
no každopádně, už jsme konečně sehnali nějakou tu dovču, příští sobotu letíme na Krétu, takže pokud to mám dostat tak bych byla ráda kdyby to tentokrát přišlo fakt na čas ![]()
@Petrule78 píše:
Kréta je pěkná, kam přesně letíte?
Letíme do severní části, Stalida, Malia, snad to tam bude pro děti ok ![]()
Byli jsme tam někdy před 10 lety, ale na druhé straně a hlavně ještě ve dvou, takže to bylo úplně něco jiného
ale věřím, že to bude ok ![]()