Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janca29 jojo už jde vidět! máš ho opravdu pěkný! tak držím palce aby tam // byly!!! ![]()
@24kačkač píše:
@Janca29 jojo už jde vidět! máš ho opravdu pěkný! tak držím palce aby tam // byly!!!
Díky ![]()
@Foxinka píše:
@Janca29 jj ukázkovej narozdíl ode měale já už rezignuji
Prosím tě, my se snažíme od 09/2011, takže ještě déle než ty, takže nemáš důvod rezignovat
no každopádně, teplota mi neklesla, pořád se drží, jestli se bude takhle držet i zítra, tak zkusím zase testík ![]()
@Mikayla píše:
Jani tak jo je bezvadný, držím moc pěsti
Díky ![]()
@Janca29 super teplotky! držím palec aby tam zůstala a ještě povyrostla!
@Foxinka píše:
@Janca29 prostě už mě to nebavíkdy zkusíš test? zítra?
Jestli zítra bude zase stejná teplota, tak zítra
jestli klesne, tak ani zkoušet nebudu.
@Janca29 píše:
Jestli zítra bude zase stejná teplota, tak zítrajestli klesne, tak ani zkoušet nebudu.
Ahojda holky, teplota se držela, tak jsem testla a byly tam //
zkoušela jsem radši 2×, jeden test 10 těch jednotek a druhý 20 a u toho druhého mi dokonce vyskočila hned
tak jsem fakt ráda, že se konečně podařilo a hlavně bez všech těch prášků
v sobotu letíme na tu Krétu tak to tam snad nějak zvládnu a bude to bez problémů
tak Vám nevím, jestli mi k tomu pomohla ta soja, nebo ten kontryhel, nebo to srovnání těla celkově (měla jsem ty ledviny oslabené), každopádně to je už jedno, hlavně že to klaplo
díky Vám za podporu a teď budu držet palečky zase Vám ![]()
@24kačkač píše:
@Janca29 super! moc gratuluju k //
Holky moc děkuju, dokud to nebudu mít ale potvrzený od doktora tak se nebudu radovat moc předčasně, až se vrátíme z dovči tak se objednám a pak bude teprve důvod k oslavě ![]()