Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mikayla píše:
ještě jsem netestovala
aha
tak držím palce a pak nám dej vědět ![]()
@24kačkač píše:
ahatak držímd palce a pak nám dej vědět
Děkuju, určitě napíšu ![]()
@24kačkač píše:
@Janca29 ty jo…tak takový graf sem asi neviděla…zajímavé…jak dlouhé míváš cykly? nemůže být ovu až ten 23DC?
Holky to mrkáte co, to jsou teploty
cykly mívám tak kolem 40 dnů, takže by to i na ten 23DC sedělo, navíc včera jsme se tulili a pak jsem měla trochu „růžovo“, navíc jsem v obličeji úplně děsná, samej pupínek mi vyrašil a jsem lehce přifouklá, tak Vám nevím teda … třeba mi to taky lítá díky té soje jako FOXINCE ![]()
@Foxinka píše:
@Janca29 já ti nevím, ale zkusila jsem si vzít taky tu sóju sice později než mi doporučila ela (neměla jsem ji u sebe) a teploty skáčí jak na pružiněvypadá to podobně jako ten tvůj graf, akorát já mám jen 9DC
jestli jsem to nepodělala s tou sojou. I když prý ublížit nemůže, a pokud pomůže tak až od 2.cyklu braní
Jo, jo, taky mi bylo řečeno, že výsledky uvidím až od druhého dne cyklu ![]()
@Foxinka jojo
![]()
holky video pro lepší náladu ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
@Foxinka píše:
Tak máme tu adeptku na //
No nevím, nevím, teď už nic, čisto, to bylo asi jenom jak jsme to včera trochu „postrčili“
nemohla to být třeba spíš ovulka? i když nikdy jsem žádné takové příznaky neměla, ale teď si ještě vzpomínám, když jsem byla v prosinci na prohlídce 22DC, tak hned druhý den jsem špinila, přikládala jsem to té prohlídce, ale třeba to byla ovulka
no uvidím co budou dělat teploty, každpádně holky díky za zhodnocení ![]()
@Janca29 po prohlídce můžeš špinit…pokud ti bere stěry z čípku tak je to pravděpodobné…a velice časté ![]()
@Foxinka jo taky si myslím…já myslela to špinění v jiném cyklu po proglídce ![]()
Zdravím vás !
tak já se začínám léčit se štítnou žlázou, už jsem dostala hormony, ty mi měly vše srovnat a otěhotnění „by se mělo“ podařit, záleží, jak rychle se vstřebají léky, prý to trvá měsíc až dva…
ještě jsem netestovala