Dočkáme se // ??

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5313
12.8.12 20:42

No my se zrovna snažíme…očekávám ovu ale nevím kdy…teda jestli nějaká bude…
a jak ti dopadl test petrule? :)
lucinak to je mi líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
12.8.12 21:51

Test dopadl dobře :-) Nechci to ještě zakřiknout :-) Akorát občas malinko zašpiním, prý je to ale normální? Nevíte někdo?
Musím se objednat k doktorce, ale zdá se mi, že zrovna zítra neordinuje, tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.8.12 07:44
@Petrule78 píše:
Test dopadl dobře :-) Nechci to ještě zakřiknout :-) Akorát občas malinko zašpiním, prý je to ale normální? Nevíte někdo?
Musím se objednat k doktorce, ale zdá se mi, že zrovna zítra neordinuje, tak uvidím…

Tak to moc gratuluju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
13.8.12 07:45
@24kačkač píše:
No my se zrovna snažíme…očekávám ovu ale nevím kdy…teda jestli nějaká bude…
a jak ti dopadl test petrule? :)
lucinak to je mi líto…

Kači držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
14.8.12 12:56

Ahojky,
Měřím si teplotu přes tři měsíce, možná díl a vždy den před ms mi poklesne a tento měsíc nic. Pořád se držela nahoře, tak jsem byla v naději, že by to konečně vyšlo. Ani jsem nekrvácela. Jenže pak se ms dostavila o den později, tak jsem si zase pobrečela. Říká se, že když na to pořád myslíte, tak psychika dělá své. A to i u partnera. Ale tento měsíc to bylo jiné. Snažila jsem se myslet na jiné věci a manžel ani nevěděl, kdy jsou ty správné dny a zrovna jsem se parkrát tulili kolem tech vhodných dnů. Ale zase nic. Už nevím co si mám počít. Jenom se mi chce pořád brečet. Strašně se bojím, že miminko nikdy mít nebudu. Dneska jsem přemýšlela, že bych si zašla na VZP, jak je to s tím financováním IUI a IVF. Zatím by nás čekalo IUI. Jenom mě je strašně líto, že ta laparka a hysteroskopie kromě odstranění vejcovodu, byla asi nanic. A to se říká, že nejvhodnější doba pro otěhotnění je právě po laparce. Tak já nejsem ten případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
14.8.12 12:58

Ale neboj, jak dlouho že se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
14.8.12 13:00

Od svatby září 2010. Pak v prosinci jsem prodělala mimoděložní těhotenství. A teď v dubnu jsem byla znovu na laparce, jen na kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
14.8.12 13:11

Tak snad to brzy vyjde… :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
14.8.12 13:13

Moc bych si to přála. Roky utíkají. Letos mi bylo 34 let a ještě žádné miminko nemáme. :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
14.8.12 14:20

Budu moc držet palce, ať se brzy zadaří. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
14.8.12 14:22

Možná bych přestala měřit tu teplotu a nechala tomu spontánní průběh. A doktor Ti třeba nedělal nějaká vyšetření, např. krev? Mne z krve např. zjistili, že mi špatně pracuje štítná žláza a že to může zkomplikovat otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
14.8.12 16:42

@Martina32 ahoj,nevěš hlavu a věř tomu, že to dopadne…já jsem podobnej případ jako ty, já jsem teda HA vysadila už před 6 lety!! byla jsem mezi tím na laparce, taky jsem si myslela, že to po ní dopadne, pak v CARu, tam jsme dopadli oba celkem dobře a tak nás ještě nenutili do umělýho, ale už je to zase 3 roky a nic, takže jsem se opět objednala na pořádný vyšetření a teď jsem třetí měsíc na clostilbegytu a utrogestanu…no a uvidíme…pokud se nezadaří, tak na podzim zkusíme IUI a v lednu pak IVF… jo a v září mně bude 37… ;) jestli žádnou podpůrnou léčbu nebereš, tak se zeptej doktora, před ovulací se taky píchá injekce pregnylu a skoro přesně se dá určit doba ovulace… takže držím palce i tobě, určitě se to povede, neboj! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
15.8.12 13:55

Naposledy u doktorky po laparce jsem se ji ptala, jestli stačí brát listovku. Jestli by mi nenapsala nějaké hormony, ale ona říkala, že když to není ještě potřeba, tak proč organismus zatěžovat. Co se týče štítné žlázy, tak kdysi jsem byla na vyšetření a měla jsem to v pořádku. Ovulaci trochu poznám bolí mě vždycky dva dny v podbřišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
21.8.12 10:23

Ahoj děvčata, jak se máte, co je u vás nového a jak prožíváte ta horka? My tady u nás chodíme na bazén, nic jiného se snad ani dělat nedá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4273
21.8.12 10:58

Ahojyk holky, můžu se k vám přidat? Od června se s přítelem snažíme o miminko, díky mé růstové poruše chodíme do CARu, zatím to vypadá, že by se přý mohlo zadařit přirozeně, tak snad to brzy vyjde, jak jste na tom vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí