Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojda, jo přesně tak, nejlíp sestřičku:-) jenže ani ona nebyla hned a až za pomoci lékaře, ale teď je mi už 35 tak do sebe nechci cpát dál další hormony, duphaston, utrogestan, no hrozný, nedělalo mi to dobře, teď mi napsal clostilbegit, ale ten můžu způsobit vícečetné těhu, což bych teda už vážně nerada ![]()
u nás je to chvilku bráška, potom sestřička, pak je to jedno, jednu dobu dokonce preferovala dvojčátka, tak to abych si ten clostík nechala napsat taky, co?? ale já bych raději ty dvě další po sobě..než zaráz
uvidíš, třeba vám pomůže..a malá byla z IUI nebo jen léky?
Ahoj
tak sem si zase odpolko dělala test a je o dost silnější než ráno
to fakt nechápu a to už je podruhý co mám odpoledne test silnější než ráno…odpoledne dám fotku. Nikso doufám že se miminko zahnizďuje ![]()
Ahoj holky, my se snažíme od začátku roku. Tento cyklus jsme se snažili na 100%
, ale nevím…nějaké změny nepociťuji, takže tomu moc šancí nedávám
. I když naděje umírá poslední
…
@NikSo píše:
u nás je to chvilku bráška, potom sestřička, pak je to jedno, jednu dobu dokonce preferovala dvojčátka, tak to abych si ten clostík nechala napsat taky, co?? ale já bych raději ty dvě další po sobě..než zaráz
uvidíš, třeba vám pomůže..a malá byla z IUI nebo jen léky?
malá byla jenom z léků, jeden měsíc duphaston a pak další jsem si píchala minimální dávku puregonu a pak se hned zadařilo
teď jsem byla na ULZ 7DC, byly tam folikuly na obou stranách 5mm, což je normální, ale dál mě právě napsal ten clostík, kterej si ale nechci vzít ![]()
@Foxinka píše:
@24kačkač
neboj, dokud MS nedorazila, tak nic nevzdávej, já jsem se teď smířila s anovulákem, takže jen čekám, kdy přijde MS![]()
ahoj Foxi, taky bych ráda věděla, jak poznáš, že máš anovulák? Testík máš úplně bílej?
Janca29 proč si nechceš vzít clostík ? hodně holkám pomohl …
Taky si myslím že clostík není tak hrozný…hodně holkám to pomohlo co vím…většinou na druhý cyklus
No právě že když né na poprvé tak na podruhé většině … já sama si ho chci nechat předepsat …
Jediný čeho se obávám jsou ty dvojčátka … ale když to zvládájí jiné holky tak proč bych to nezvládla já ![]()
Moje kámoška má z clostiku dvojčátka
teda ještě ne ale v červnu jo…Holky asi na mě jde depka…další kámoška těhotná ![]()
Holky, připadá mi, že moje tělo nějak špatně reaguje na všechny tyhle hormony. Když jsem brala Duphaston, tak jsem měla hrozné kožné problémy, myslela jsem že to je mykóza, pak kandidoza, na malou jsem nemohla jít bez toho aby to šíleně štípalo a pálilo, vydržela jsem dva měsíce, než jsem přišla na to, že to může dělat tenhle lék. Doktor mi ho pak na poslední třetí měsíc změnil na Utrogestan, jenže hned první den po zavedení jsem dostala MS, už 19.den! Já která jsem měla spíš dlouhé cykly a teď tohle. Lékař mi ho hned vysadil a pozval mě na ten UTZ. Navíc jsem byla nafouklá, pleť hroznou… Další dítě bychom chtěli, ale nechci to lámat přes koleno a mít kolem toho kupu problémů.
Dvojčata bychom nezvládli jak finančně tak co se bydlení týče.
24kačkač i já mám nějak depku :/ takže nejsi sama ![]()
Teď je to 10 měsíc snažení a mám zpoždění MS 15 den
takže hrůza ![]()
Janca29 pokud máš už holčičku tak se ti nedivým že by jsi nechtěla dvojčátka,to je jasné
dalo by se říct že tři děti v dnešní době si můžou dovolit jen bohatí ![]()
Peťko 15 dní? maž k doktorovi na vyvolávačku!!! zbytečně to prodlužuješ!!!
Už jsem tam volala minulej týden a neměli nikde místo
objednala mě až na pátek 20.4. ,ale mám pořád bolesti v podbříšku tak tam zajdu zítra ráno bez objednání a ať se na mě koukají jak chcou ![]()
No jasně!!! jako to sou šílené čekací doby…ještěže můj doktor má dva dny v týdnu bez objednání!!!