Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky mám na vás dotaz, od kdy mám testovat na těhu test když ovu test mi vyšel 3.4 pozitivně takže ovu byla zřejmě 4.4 včara jsem měla dušíka alespoň myslím
po dnešku už si nejsem moc jistá jestli jsem náhodou neměla halušky
dnes nic…doufám že je to na testování ještě brzo co myslíte?? Děkuji
Ahojte holky, moc vás všechny vítám…
FOXINKO, ráda tě tu potkávám.. ![]()
koukám, že jsme na tom všechny podobně, stresík z nepřicházejících //, ale my to zvládnem a nakonec se jich přece jen dočkáme..
všechny.. ![]()
my už se snažíme rok..máme už 4 letou dceru, ta se taky nepovedla hned, ale je fakt , že tehdy jsem uplně vypla, řešila jiné problémy a najednou byla těhotná..i když vím, že v podvědomí jsem to tušila.. v listopadu 2010 jsem už myslela že to konečně vyšlo, ale sotva mi to doktor potvrdil, tak jsem potratila..
no a čeká nás CAR, kde už sme byli a máme jít já na HP 2.DC a manžel na spermio..
těch oVU testů a měření bazálky a pití kontryhele a jiných čajů a všeho možného už jsem vzdala…
uvidíme…ale věřím, že jednou se to podařit musí..
Sooníku, myslím že testovat bude ideální o víkendu, to už by mohl být spolehlivější výsledek, kéžby se Ti zadařilo,držím pěsti, dušík je taky povzbudivý- já mám pozitivní nebo ducháčkové jenom ovu testy, na těch druhých furt sněhobílo
Nik, bazálku jsem nikdy neměřila, kontryhel už nebudu pít taky, kolečko v CAR-u jsme absolvovali taky, tak ať to je u vás všechno jak má…alespoň že už dítko máte…mně se teda zatím nikdy nepovedlo otěhu, za ten téměř rok co se snažíme…
hooolky, mně to přijde jak nějaký mor že to nejde…nemyslím si, že jsem upjatá a myslím jen na dítě, ale ta touha tu je a z času na čas to vyplave…
Nevím jak až je potřeba se odreagovat, úplně na to nemyslet neumím, vždyť jsem přece ženská…
my se snažíme teptrve druhý měsíc u prvního jsem propásla ovulku a teď jsem si jí pohlídala tak snad
v práci jsme měly šrumec tak jsem na to ani nestihla moc myslet a ten cyklus utekl jak voda a najednou jsem zase v očekávání
tak věřim že už se zadařilo i když by to byl zázrak na podruhý…Držím všem palečky aby už konečně byli //
Ahoj holky! tak já na dnešním testu bílo jako vždy
no co se dá dělat no…
Ahoj holky
tak dnes testík o něco silnější ale mám strach že to nevydrří, mám normální menstuační bolesti
Prsa mě nebolí no prostě žádný příznaky… ![]()
Soní tak si zavolej na gyndu a řekni mu že máš // a že cítíš jako by ti přicházela MS…třeba ti dá nějakou piluli na udržení kdyby se mrcha měla rozjet!!!!
Nemusíš mít žádné příznaky
každá nejsme stejná … některé holky se dozvěděli že jsou těhotné až začali přibírat … nebo ve 4 měsíci.
Hlavní je že máš na testu ducha a ten bude už jen a jen silnější ![]()
U nás v rodině to není jednoduchý otěhotnět…mamka nemohla a sestra 5× potratila
a z přítelovi strany taky nic moc…doufám že to není dědičný…
Podle mě to Soní dědičné není…opravdu si zkus zavolat na tu gyndu…holky z jiné diskuze na to nějaké pilule měly..ale nevím jak se to jmenuje …
Kačkač, on tam v pátek není…budu tam volat hned v pondělí ale mrchu mám dostat dnes nebo zítra
Nooo aby to nebylo pozdě
…snad ne budu ti držet palečky! ale těhu příznaky jsou podobné těm ms…
nevěšej hlavu ber vše pozitivně
a uvidíš když si uděláš test v neděli tak už budou dálnice…a mimísek se bude držet zuby nehty..ty bolesti co máš tak se může ještě hnizdit
nechceš poslat fotku testíku? ![]()