Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych se zeptat ivfkařek,které byli v Cube jestli užívali Utrogestan a nebo jenom Agolutin..děkuji ![]()
Moc děkuji za informace..na kamarádce zase vyzkoušeli něco jiného..tedy pouze Agolutin..tedy to samé jako utrogestan,ale v injekční formě.Co tak tedy čtu tak je to individuální a co mě i holky psali tak měli zase něco jiného než utrouš..tedy podobnou látku..no nějak si to poberu a moc děkuji ![]()
Takhle..já musím mít progesteron tedy utrogestan..mám špatné hodnoty.Agolutin je stejná forma jako utrouš..dřív se jenom používal v car Agolutin,ale bylo to náročné na píchání pro pacošky a přešlo se na utrogestan.S agolutinem byli prý lepší výsledky.Já mám obě formy..utrouš a dopíchávám agolutin..kámoška byla tedy v Cube a jí navrhli jenom agolutin a vyšlo to.Vhtěla bych tedy zkusit jenom ten agolutin a chtěla jsem nějaké poznatky.Jinak já nechodím do Cube
Potom co píšeš tak tomu věřím,že se tělo přehormonuje a vytvoří si obranu.Ono to jednou vyjde s lékama jednou bez nich..je to asi idividuální.Já ted budu jenom na Gonalu a progesteronu,který musím.Díky bohu nemám ket a nemusím Estrofem i když bych ho taky nemusela protože mám bez stimulace slízu 12mm,ale při stimulovaném ketu to jinak nejde.Jinak děkuji a snad brzy jim ukážu záda
![]()
Jinak já mám v podpisku 4.ivf..jsi nepřihlášená tak to nevidíš
![]()
@pipiinka píše:
muzu se zeptat,jake mate zkusenosti s touto klinikou?
Já né..jenom jsem si chtěla něco ověřit
![]()
denisa tot skoda
me prijde ze je to tam fajny,ale zajimaji me nazory i jinych
@pipiinka píše:
denisa tot skodame prijde ze je to tam fajny,ale zajimaji me nazory i jinych
No mě nějak nezaujaly,ale to je jenom můj názor.Tak snad se ti někdo ozve kdo má s nima zkušenost ![]()
byla jsem tam a super,dr i sestry jsou skvělý,nedávaj ani agolutin ani ultrouš ale lutinus,je to jako ultrouš, žádný fronty, žádný stresy, opravdu krásný přístup
My máme jen tu nejlepší zkušenost. Úžasný přístup celého personálu. Už jsem vystřídala řadu center, ale tak báječný prostředí jsme nikde nezažili. Při odběru záleží na tobě, jakou formu chceš (uspat, neuspat, sedativa), při ET přítomnost partnera a více jak půl hodiny jsme spolu pobyli na sále za příjemného intim světla. Nehoní člověka po zbytečných vyšetřeních a vyjdou vstříc vašemu přání. Při ET mi kladli embryologové na srdce, abych mimi zpívala, že je na to zvyklé (to jen tak pro odlehčení).
Pracují každý den v týdnu, takže nečasují odběry na pátek či pondělí, když to vychází na so či neděli.
My byli jasní adepti na dárkyni a nakonec jsme se domluvili, že budeme zkoušet nativní cykly jen s clostylbegitem. Na druhý pokus se zadařilo a za měsíc se nám narodí chlapeček. Pro druhé mimi si zase přijdeme tam.
nakonec to cenově vyšlo levněji, než v jiných centrech, což mi vzhledem k luxusnímu zázemí, kt. tam mají připadá také neuvěřitelné…
Vlastně jsme na nich neshledali jedinou chybu a to to bylnáš 4. CAR… ![]()
Dobrý den, chystám se za týden na konzultaci do Cube a ráda bych znala bližší informace a vaše zkušenosti s klinikou. absolvaly jste tam některá IMSI a PICSI? díky
Dobrý den, kolik stál v ivf cube nativní cyklus s clostylbegitem? Děkuji
Ahoj, ja mas s Ivf Cube jen ty nejlepsinzkusenosti. Bylo to me 3Car a 4 komplrt cyklus ivf(placeny celkem vse asi 60 tis) a 8 pokus onotehotneni celkem. J
Mela jsem agolutin a byla maximalne spokojens, vysazovala jsem ho az v 13 tt. Tskze sinodsud konecne po 5 letech ofnesla miminko, takze cube muzu jen a jen doporucit.