Sperma na prstu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
28.12.14 11:31

Musím se přidat nevydržel jsem se nedotknout se klávesnice, přerušovaná soulož beru jako nouzi z jakýchkoli důvodů, ale provozovat to dlouhodobě pro muže je nemyslitelné. představte si, že čekáte na kýžený orgasmus a v okamžiku kdy má začít vy musíte celou akci ukončit a nahradit nižším něčím co je jen tak aby se neřeklo, vím, že pro ženu orgasmus není až tak prioritní né že by jej nechtěly, ale muž potřebuje vyvrcholení od přírody je mu to dáno aby udělal děti a žene ho k tomu chtíč a slast-orgasmus, někdy muž orgasmus má, někdy trpí poruchou a tedy nemá nebo mu není dopřán. Jestli existuje muž který vyvrcholí tedy má výron spermatu bez orgasmu a je spokojený tak, lže, a orgasmus má asi jinde, když je spokojený.

Žil jsem jednu dobu s dívkou studovala mudrce a říkala mi, že otěhotnět může i ze štávičky co mi teče z vojáčka před milováním, že už tam jsou spermie, no bylo to pro mně překvapení. Takže sperma na prstu uvnitř ženy asi nebude žádný problém, jde asi opravdu o okamžitý import.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.14 11:32

@j.a.n.i1 .tak tomu verim, spermie putovaly rovnou na misto urceni a v plne davce a ne nejakou kapkou z prstu

• Citovat
  • Upravit
8020
28.12.14 11:35

Otěhotnět může i ze štávičky co mi teče z vojáčka:DDDDD :lol: :lol: :lol: :lol: PARDON, ale fakt mě to rozesmálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
28.12.14 11:35
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 .tak tomu verim, spermie putovaly rovnou na misto urceni a v plne davce a ne nejakou kapkou z prstu

Ale to je pouze věc pravděpodobnosti, ne toho, že by nemohla nějaká doputovat… a hlavně ono to na prstě nemusí být zrovna kapka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
28.12.14 13:55

ŽEny, fakt vážná otázka, žádná sranda. Otěhotnět se dá jen při ovulaci, nebo i mimo ní? Chápu že ta pravděpodobnost je menší než v plodné dny, ale je to možné nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
28.12.14 13:59
@fj1200 píše:
Musím se přidat nevydržel jsem se nedotknout se klávesnice, přerušovaná soulož beru jako nouzi z jakýchkoli důvodů, ale provozovat to dlouhodobě pro muže je nemyslitelné. představte si, že čekáte na kýžený orgasmus a v okamžiku kdy má začít vy musíte celou akci ukončit a nahradit nižším něčím co je jen tak aby se neřeklo, vím, že pro ženu orgasmus není až tak prioritní né že by jej nechtěly, ale muž potřebuje vyvrcholení od přírody je mu to dáno aby udělal děti a žene ho k tomu chtíč a slast-orgasmus, někdy muž orgasmus má, někdy trpí poruchou a tedy nemá nebo mu není dopřán. Jestli existuje muž který vyvrcholí tedy má výron spermatu bez orgasmu a je spokojený tak, lže, a orgasmus má asi jinde, když je spokojený.Žil jsem jednu dobu s dívkou studovala mudrce a říkala mi, že otěhotnět může i ze štávičky co mi teče z vojáčka před milováním, že už tam jsou spermie, no bylo to pro mně překvapení. Takže sperma na prstu uvnitř ženy asi nebude žádný problém, jde asi opravdu o okamžitý import.
:think: já ti moc nerozumím, při přerušované souloži přeci máte orgasmus.. :nevim:
prostě jen řekneš že už na tebe jde a dodělá se to venku :lol: rukou nebo pusou :oops: nebo to není orgasmus? 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
28.12.14 14:01
@Blackova.K píše: ŽEny, fakt vážná otázka, žádná sranda. Otěhotnět se dá jen při ovulaci, nebo i mimo ní? Chápu že ta pravděpodobnost je menší než v plodné dny, ale je to možné nebo ne?
:think: taky mě to zajímá.. jestli to jde jen v plodné dny a ovulaci :nevim: jako vím, že vajíčko putuje až do ovulace z vaječníku… :think: já mám třeba ovulaci týden před menstruací :think: ale podle nějaké aplikace to mám mít v půlce cyklu 8o. každá to má jinak, nic méně mě taky zajímá jestli to jde třeba den po menstruaci a tak :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
28.12.14 14:02
@lalalalala píše: :think: já ti moc nerozumím, při přerušované souloži přeci máte orgasmus.. :nevim:
prostě jen řekneš že už na tebe jde a dodělá se to venku :lol: rukou nebo pusou :oops: nebo to není orgasmus? 8o

Si to vem z opačné strany, že ty bys cítila, že už budeš vrcholit a partner najednou změní techniku…já chlapy chápu, že to není úplně to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
28.12.14 14:04
@majki.r píše:
Si to vem z opačné strany, že ty bys cítila, že už budeš vrcholit a partner najednou změní techniku…já chlapy chápu, že to není úplně to nejlepší.

já tedy nechápu, proč ty chlapy co jsem obšťastňovala já, radši volí tuto techniku a rádi :nevim: :think: já tomu rozumím, že je to přerušení ale vrcholu stejně dojdou :think: :mrgreen: tak mě jen zajímá, jestli to je jen vystřik bez orgasmu nebo co 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
28.12.14 14:06
@lalalalala píše: :think: taky mě to zajímá.. jestli to jde jen v plodné dny a ovulaci :nevim: jako vím, že vajíčko putuje až do ovulace z vaječníku… :think: já mám třeba ovulaci týden před menstruací :think: ale podle nějaké aplikace to mám mít v půlce cyklu 8o. každá to má jinak, nic méně mě taky zajímá jestli to jde třeba den po menstruaci a tak :nevim:

já zas tak týden po ms :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
28.12.14 14:56

@fj1200 ja ti nevim, co si potkal za partnerky, ale u nas ma manzel orgasmus temer vzdy.. kdyz zena neni matrace, tak to nemusi chudak dohonit do ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.12.14 15:22
@Blackova.K píše: ŽEny, fakt vážná otázka, žádná sranda. Otěhotnět se dá jen při ovulaci, nebo i mimo ní? Chápu že ta pravděpodobnost je menší než v plodné dny, ale je to možné nebo ne?

ne, vajíčko je oplodnitelné pouze 12 hodin, některé praneny uvídějí maximálně 24 hodin od ovulace, to jest jeho uvolnění z vaječníku. Jindy otěhotnět nelze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.14 18:16

Jistě že tam šance je. :zed: Bereš antikoncepci? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
3.1.15 08:12

nevím nevím holky holky

Lalalalala

jen na ukázku a pokud chcete čtěte že http://androcare.cz/sex-03.html .

Muž kdy už náhodou vyvrcholí tedy má ejakulaci vetšinou jde ruku v ruce orgasmus v jeden čas, není to však podmínkou. Muž může ejakulaci prožívat i bez orgasmu to je můj případ někdy nemám ejakulaci vůbec a tedy ani orgasmus ale našla se cesta jak být uvolněný i bez doktorů zatím, ale asi určitě bych to měl řešit.
Jinak muž může mít orgasmus i zase bez ejakulace a ta je do močového měchýře a pak je to různé, toto je základ. Prostě jak noha patří do boty a lidé to berou jako celek, ale jsou to dvě věci a vyvrcholení je to to stejný, je orgasmus a ejakulace a erekce. Existuje i ejakulace i orgasmus bez erekce, ale to jsou extémy. To co je zcela nejčastější viditelné v ložnicích vyvrcholení muže, ženy si pak myslí, že je to pro muže všechno. Nemusí být, ale může to být milosrdná lež.
 Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.15 08:42

Asi to bude indivindy. Manžel si při přerušení nikdy nestěžoval, že by neměl orgasmus. Navíc si myslím, že ho vzrušuje, když ho hned dodělám rukou. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex