Sperma na prstu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.12.20 13:05

Poprosím vás o názor. Omlouvám se predem za podrobné vysvetleni. S partnerem jsme 5 let. Máme zvláštní praktiky, ty jeho se v poslední době začali stupňovat. Neuzivam antikoncepti, ovu si pro jistotu hlídám, o dite se nepokoušíme ale kdyby to přislo tak jsme šťastní. cca Před dvěma týdny (dva dny před ovu) Partner ejakuloval na mé břicho v zápětí si nabral sperma z mého břicha na prsty a chtěl “úkon” ješte dopestřit tím, že mi to sperma celé zavedl dovnitř a “hral si” asi jeste 2minuty, poté mi dovnitř jeste párkrát zasunul penis. Chtela jsem se zeptat, zda z takhle “zneužitého” spermatu je mozné otěhotnět. Zda se to nekomu stalo. Neptala bych se na takovou otázku kdyby to nebylo dva dny před ovu. Moc dekuju :oops:

• Citovat
  • Upravit
53518
13.12.20 13:09
@Anonymní píše:
Poprosím vás o názor. Omlouvám se predem za podrobné vysvetleni. S partnerem jsme 5 let. Máme zvláštní praktiky, ty jeho se v poslední době začali stupňovat. Neuzivam antikoncepti, ovu si pro jistotu hlídám, o dite se nepokoušíme ale kdyby to přislo tak jsme šťastní. cca Před dvěma týdny (dva dny před ovu) Partner ejakuloval na mé břicho v zápětí si nabral sperma z mého břicha na prsty a chtěl “úkon” ješte dopestřit tím, že mi to sperma celé zavedl dovnitř a “hral si” asi jeste 2minuty, poté mi dovnitř jeste párkrát zasunul penis. Chtela jsem se zeptat, zda z takhle “zneužitého” spermatu je mozné otěhotnět. Zda se to nekomu stalo. Neptala bych se na takovou otázku kdyby to nebylo dva dny před ovu. Moc dekuju :oops:

Ano, můžeš otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
13.12.20 13:17
@Anonymní píše:
Poprosím vás o názor. Omlouvám se predem za podrobné vysvetleni. S partnerem jsme 5 let. Máme zvláštní praktiky, ty jeho se v poslední době začali stupňovat. Neuzivam antikoncepti, ovu si pro jistotu hlídám, o dite se nepokoušíme ale kdyby to přislo tak jsme šťastní. cca Před dvěma týdny (dva dny před ovu) Partner ejakuloval na mé břicho v zápětí si nabral sperma z mého břicha na prsty a chtěl “úkon” ješte dopestřit tím, že mi to sperma celé zavedl dovnitř a “hral si” asi jeste 2minuty, poté mi dovnitř jeste párkrát zasunul penis. Chtela jsem se zeptat, zda z takhle “zneužitého” spermatu je mozné otěhotnět. Zda se to nekomu stalo. Neptala bych se na takovou otázku kdyby to nebylo dva dny před ovu. Moc dekuju :oops:

Vážně se na tohle musíš ptát? :mrgreen: jo můžeš otěhotnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
13.12.20 14:26

Dva dny před ovulaci je to dokonce dost pravděpodobný. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.12.20 15:59

No ale tak za dítě byste šťastní byli (chlap asi víc, když toto dělá), takže cajk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
13.12.20 16:02
@Anonymní píše:

Od kdy je strkání prstů do vagíny zvláštní praktika? To je snad normální, ne? :lol: Kromě toho, vy jste nesvéprávná, že ho nezastavíte, když nechcete riskovat těhotenství? Myslím, že šance, že jste otěhotněla, je minimální, ale vyloučená není. Pokud budete za dítě šťastní, netuším, co tu vlastně řešíte? Tak prostě počkejte a buď těhotná budete, nebo nebudete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.20 17:32

@DeeDee.518 strkaní prstů neni zvláštní praktika, to “zvláštní” bylo mířeno a to, že ze mě polovinu setřel a začal to s prsty strkat dovnitř. Svéprávná jsem a nevidím v nicem problem.
Moje otazka zněla, zda takhle znehodnocené sperma je schopné oplodnění, zda se to nekomu stalo. Koukám, že na této stránce si človek musí promyslet každou otázku 10× nez ji sem napise. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex