Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chjo je to jako každý měsíc opět dorazila MS, koho to trápí také, pojďte pokecat a chvilku na to nemyslet
![]()
@cvikinka Jak dlouho se snažíte s manželem o miminko. Úplně tě chápu v tom naštvání.
5 cyklus neuspesne,ja vim,ze je to kratka doba,ale vsichni okolo me otehotneli bud hned nebo do 3 mesicu navic jsem mlada 23 tak nevim co se deje:-(
@cvikinka Tak to jsi na tom ještě ok, my s manželem jsme se snažily dva a půl roku. Měli jsme sice už jedno dítě staré čtyři roky a chtěli jsme další. Vůbec se nám nedařilo, proběhlo všechno možné vyšetření a mimi nikde. Rozhodli jsme se na umělém oplodnění, když jsem zjistila, že jsem těhotná. Ta radost byla nepřekonatelná. Proto všem takovým holkám přeji, aby se jím to co nejdříve podařilo. Ty nervy a čekání jsou vždycky kruté. Ty jsi ještě mladá a věřím, že se vám to brzy podaří. Budu držet palečky a dej vědět
![]()
Na té fotce vám to mooooc sluší ![]()
dekuji moc:-)no ja mam ted spineni 2 dny pred terminem a mam to vzdycky presne tak nrvim jestli muzu bt tehu protoze mi klesla bazalni teplota:-(
@cvikinka Tak tu jsem si nikdy neměřila. Já jsem měla první měsíc čtyři dny ms a druhý měsíc dva dny ms. Po tom prvním měsíci co jsem to dostala, jsem je měla moc slabé a došlo mě že jsem asi těhu. Hned jak mě skončily dělala jsem si test a vyšél pozitivně. To byla radost jak prase
. Když jsem začala druhý měsíc špinit ty dva dny to byly zase nervy jak kráva
. To vše bylo až teď mé třetí těhotenství
Přeji ti taky dětí tolik kolik si budeš chtít pořídit ![]()
ty se mas:-)ja bych chtela ted chlapecka za 3 roky holcicku a pak treba za 10 let zase chlapecka:-)mooc se na ne tesim uz jsem pochopila,ze rodina je to nejdulezitejsi v zivote ![]()
cvikinko máš to krásně naplánovaný!!!
a nezoufej, je to krátká doba, nám se první podařilo po 10 měsících, mezitím byl jeden potrat
za to druhý klučík k nám dorazil ani nevím jak ![]()
díky za podporu já si pořád říkám nebudu ti řešit,ale nejde to prostě jakmile se člověk rozhodne stát rodičem tak to chce pochopitelně hned:-)nemáte nějaké fígle jak zaručeně otěhotnět? ![]()
u toho prvního jsem vypočítala plodný dny a jeli jsme zadělávat do Egypta
a povedlo se ![]()
znam hodne lidi co se jim to povedlo na dovce my razime v cervnu:-)asi v tom hraje roli stres ja mam hroznou praci tak snad na ty dovce.-)
no tak červen je za chvíli
tak ať to vyjde, bylo by to lepší než jet těhu, mě bylo u obouch strašně zle do 18tt ![]()
nestras me:-) ale ted jsem uz tak natesena,ze mi budeš jedno i kdybych blila jak amina:-)))))
@cvikinka
nezoufej,my se snažíme dva roky a pořád nic…
přeji Ti,aby to brzo vyšlo ![]()