Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
néé nechci tě strašit, každá to má jinak, víš co, ale to blití na tom bylo snad to nejlepší, to se ti aspoň uleví, ale mě k tomu celý dny bolel žaludek, no jak po výborným mejdanu, fakt mazec ![]()
@petruska10 píše:
@cvikinka
nezoufej,my se snažíme dva roky a pořád nic…
přeji Ti,aby to brzo vyšlo
to je mi lito porad si rikam proc hodne zenske co deti chteji je nemaji a ty co je nechteji naopak:-(a uz to nejak resite?
@cvikinka my už jednou těhotní byly,ale v listopadu 2009 jsme o to přišli,byla jsem ve 12 týdnu zamlklé těhu ![]()
začátkem března jsme byly na vstupním pohovoru do CARu a momentálně čekám na menzes …
vím,že tahle diskuze je o tom že menzes zase dorazila…
jen jsem chtěla přihodit příspěvek,že ne vždy to výjde hned ![]()
treba to ted z tebe spadne ze vis ze pujdes na umelko tak to treba vyjde i prirozene,moc to vsem nam snazilkam preju ja jsem take prodelala potrat v 7t:-(byla to slusna jatka hruza uz to nechci zazit takove krve jsem v zivote nevidela ![]()
@cvikinka tak to je mi moc líto,každá žena si zaslouží být matkou a kor když si to tak moc přeje tak to zrovna nejde ![]()
moc Ti přeju,aby to vyšlo ![]()
no ja porad nadeji mam sice spinim,ale mam jeste 2 dny do MS a mam to bzdy pravidelne,ale spis asi nejsem ![]()
@cvikinka
já mám MC 28-31,dneska jsem 41 DC a menzes nikde.....
test negativní,krev taky,před 4 dny jsem dostala vyvolávačlu a menzes zatím nikde ![]()
chjo to je hrozne:-(to ja to apon mam,ale ani to neni zaruka,ze mam ovulaci,proc je zenske telotak slozite?Mam pocit,ze nerozumim sama svemu telu
a co děláš jinak třeba kde pracuješ?já mám hodně stresující práci asi to bude i tím ![]()
no já přemýšlím o změně,ale když se snažíme tak radši zůstanu tam kde jsem