Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, no otěhotnět před ovulací je docela blbost, když k otěhotnění dochází při ovulaci, tedy k uvolnění vajíčka a následnýmu oplodnění. Dřív jak během dní fakt neotěhotníš ![]()
Třeba anonymní myslí, jakože když měla sex 5-6 dní před ovulací tak jestli může otěhotnět…
Což vzhledem k životnosti spermií asi spíše nee. Jinak je to opravdu nesmysl.
Špatně jsem se vyjádřila,myslela jsem samozřejmě jestli jsou schopné spermie přežít a následně oplodnit vajíčko.
No, uvádí se 3-4 dny, ojediněle až těch 6 dní, ale na to bych teda moc nespolíhala. Nejjistější jsou tak ty 2-3 dny před ovu.
@Pettulle píše:
No, uvádí se 3-4 dny, ojediněle až těch 6 dní, ale na to bych teda moc nespolíhala. Nejjistější jsou tak ty 2-3 dny před ovu.
Ano, uvádí se 3-5 dní, ale asi to nebude moc běžné (nikoliv však vyloučené). Za sebe můžu říct, že nám se to v takovém předstihu nezadařilo. Já těhotním ze styku v den ovulace nebo 1 den po ovulaci. ![]()
Tak uvidíme zda se zadařilo nebo ne,manžel tvrdí,že má supermany
chtěl bych se Vás zeptat,měla jsem styk s přítelem,ale praskl nám kondom,bohužel se udělal do mě,ale mám 3 dny před mentruací,myslíte že můžu otěhotnět? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
chtěla bych se vás zeptat,jestli je možné otěhotnět 5-6 dní před ovulací,nebo už je to moc dlouhá doba.Otěhotněla jste nějaká před ovulací.Moc děkuji za rady a zkušenosti.Ovulaci myslím mívám 17-20DC,cykly jsou dlouhé 31-34 dní.
tak čtu, že to jde ![]()
http://www.femivaxinum.cz/…pred-ovulaci
A jak to dopadlo u vás?
Dobry den
,mam dotaz mela jsem s pritelem nechraneny sex 18.5 a 20.5 a dneska mi prisla menzes 21.5 je mozne pred ocekavanou menstruaci otehotnet? Dekuji za odpovedi ![]()
@Ano K.
Spíše ne, ale možné je všechno. Záleží kdy máš ovulaci.
Ahoj, je tu někdo, kdo otěhotněl ze sexu 4-5dní před ovulací? A byla to holčička nebo kluk? Máme dva kluky a holčičku bych si moc přála, momentálně nečekám na MS, ale nevím, jaká je šance
Díky! ![]()
Já si holku vypočítala. sex byl dva dny před ovulací a podařilo se
Otěhotněla jsem ze sexu skoro 4 dny před, pohlaví zatím nevím. ale taky doufám v holku ![]()
Ahoj holky,
chtěla bych se vás zeptat,jestli je možné otěhotnět 5-6 dní před ovulací,nebo už je to moc dlouhá doba.Otěhotněla jste nějaká před ovulací.Moc děkuji za rady a zkušenosti.Ovulaci myslím mívám 17-20DC,cykly jsou dlouhé 31-34 dní.