Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mates2936 píše:Ahoj chtel bych se zeptat jestly muze pritelkine otehotnet kdys jsem omilem namocil spicku prstu do spermatu a po te jsem to utrel do stehna a po asi 5minutach jsem ji tam strcil prst a je jeste panna a mam strach jestly nemuze byt tehotna dik za odpovedi
Jiste, ze muze, spis bych i rekla, ze uz tehotna je. Ale bacha jo, jeste horsi je,
kdyby to nahodou spolkla - takze priste rukavice po kontaminaci a nepolykat!!!
![]()
Mates- ty si trdlo.
ne, nemyslím, si, že je sebemenší šance, že by tvá kamarádka byla těhotná. Přestan vyšilovat a začni se chovat jako chlap. Nediv se, že si z tebe holky utahujou.
to že jsi z Německa je asi tak pravděpodobné jako to, že je tvoje kamarádka těhotná ![]()
pa
har.
nevím co je na tom pravdy, ale známá mi tvrdí, že takhle otěhotněla ![]()
Tak nevím zda je to možné nebo si vymýšlí ![]()
Dik snat to bude dobre za 14 dni ma mit menzes tak uvidime jak to bude ale jinak dostavate lidi do dobryho strachu nekeri a ze jsem nemec no a vy jse zas cesi a nedobiram si vas jen jsem chtel radu
@mates2936 píše:
Dik snat to bude dobre za 14 dni ma mit menzes tak uvidime jak to bude ale jinak dostavate lidi do dobryho strachu nekeri a ze jsem nemec no a vy jse zas cesi a nedobiram si vas jen jsem chtel radu
já jsem černoška z Afriky.
@K.Black píše:
já jsem černoška z Afriky.
ja panda z centralni ciny
@dani24687 píše:
ja panda z centralni ciny
Ta fotka je nááádherná.
@mates2936 píše:
tak pis nemecky, ja to holkam prelozim, teda kdyby nevedely. ![]()
@alik111 píše:
tak pis nemecky, ja to holkam prelozim, teda kdyby nevedely.
Klidně.
@simona.00123 klidne co? Mam dnes nejak zamrzle vedeni. Asi ten vitr ![]()
@alik111 píše:
@simona.00123 klidne co? Mam dnes nejak zamrzle vedeni. Asi ten vitr
Klidně může psát německy.
@pkp píše:
@Tea 24pamatuju si příspěvek: milé bravo, je možné abych po společné koupeli s přítelem otěhotněla? odpověď: milá xx, pokud si myslíš, že je možné, aby spermie k tobě dokraulovaly, tak ano…
mazec
@simona.00123 rekla bych, ze mu moc dobre nejde ani prace se slovnikem.
![]()