Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Koukam, ze jste to tu jeste rozjely
.
No holky, ja se spis budu muset zamyslet, proc nejsem stale tehotna.
Nekde delame chybu
.
Asi to musime udelat jinak: sperma-stehno-dovnitr-a byt den pred MS.
My blbove to tam davame rovnou
![]()
Jeste jsem zapomnela, ze co zbyde frknu do sprcky na pozdeji ![]()
@alik111
souhlasím.. mě se to taky pořád nedaří:D.. hold si to neotírám o to stehno!!!:D
Holky chtěla jsem se zeptat, jestli je možné otěhotnět, když se sperma z prstu dostane do pochvy. Mě to přijde jako naprostý nesmysl
@Anonymní píše:
Holky chtěla jsem se zeptat, jestli je možné otěhotnět, když se sperma z prstu dostane do pochvy. Mě to přijde jako naprostý nesmysl
zas takový nesmysl to neni, pokud to je hned za čerstva
![]()
@Anonymní píše:
No, možné to je, koneckonců spermijky jsou v pochvě a mohou se vydat na cestu.
Přijde mi, že na to by jich muselo být mnohem víc než jen kapka na prstě a taky by to muselo být okamžitě
@Anonymní píše:
Přijde mi, že na to by jich muselo být mnohem víc než jen kapka na prstě a taky by to muselo být okamžitě
A z čeho jsou myslíš ty nechtěná těhotenství při přerušované souloži, tam toho tak není víc jak kapka…
@j.a.n.i1tam si myslím, že to chlap zkrátka neohlídá a pustí něco dovnitř
@Anonymní píše:
Možné to je určitě. Samozřejmě se s množstvím zvyšuje pravděpodobnost, ale ne nadarmo se říká "stačí kapka a je z tebe matka " ![]()
@Anonymní píše: @j.a.n.i1tam si myslím, že to chlap zkrátka neohlídá a pustí něco dovnitř
Nemusí to tak být, stačí ta kapička lásky, to je ta první kapka, co se udělá při erekci…ta třeba s vyvrcholením nemá nic společného.
@majki.r četla jsem, žeta právě spermie vůbec neobsahuje, že když to chlap umní, tak žena jen tak neotěhotní
@Anonymní píše:
možný to určitě je. Nestrkej prst do fifinky ale do pusy, to pak neotěhotníš 100%
@Anonymní píše:
@majki.r četla jsem, žeta právě spermie vůbec neobsahuje, že když to chlap umní, tak žena jen tak neotěhotní
Já zas četla, že ano
A že i při souloži, kdy si muž dává pozor a vyvrcholí mimo, je možnost otěhotnění. Prostě pokud není použit kondom (a nepraskne), nebo se neužívá HA, tu ta pravděpodobnost otěhotnění je.
@Anonymní píše:
To ti je 15?
@Anonymní píše:
Jo, o tom by mohla kolegyně vyprávět… vlastně dvě.