Sperma na prstu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6872
7.1.15 09:04

Já si myslím, že touhle metodou lze otěhotnět, jen když je provedena při ovulaci a to na den. Protože pochybuji, že by spermie bez daného „střík“ efektu dorazily až do dělohy a tam čekaly, když je čípek uzavřený. :think:
Ale to je jenom moje úvaha, na kterou jsem přišla při mytí nádobí po přečtení téhlé diskuze. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
8.1.15 06:02

Ahoj holky, zeptejte se na gynde, jednou jsem chtěl od manželky cosi vědět ohledně našeho syna a sebral jsem se a šel na gyndu sestra pohlídala syna a já plkal s mudrcem, ale protože nevím co jsem včera měl k snídani tak nevím co jsem tam chtěl řešit a taky že to nezůstalo v palici jako výživný téma tak vím, že to bylo k. o,taky jsem šel jednou pro radu k dětské našeho syna 2měsíce po porodu co se děje s mojí ženou, neměl jsem se koho prostě zeptat no a chtěl jsem být oporou tek nějak.

Anonymní - Jinak jestli je tvůj chlap takhle spokojenej tak asi jo no přeju Vám to :srdce:,ale mně po 5letech zkušeností kdysi z toho jde mráz po zádech myslím že v sexu je nepostradatelná i psychika né že vše udělají hormony, ale prostředí pohoda s člověkem, atmosféra, atd, když jde do vyvrcholení tak se jaksi musím probrat z vášně uvědomit si vše, zcela změnit polohu nachystat se a pak bum bác a taky někdy to uteče nebo to doletí kam nemá ona začne nadávat, že právě převlíkla nebo když se opravdu zadaří tak to schytaj vlasy tak to je sranda největší, nebo když já se neudržím při vyvrcholení spadnu a utrhnu si uzdičku bolí to skvěle a ještě větší sranda byla tehdy, když na mně ve špitále sestra volala moje jméno a řve na celou ambulanci vy jdete s tím penisem že? Jo! Tak chvílku, sedni te si, jak? No vydržte. Mudrc mi říká tok to ukažte, přistoupím vytáhnu zraněnýho vojáka, mudrc říká hm to byly orgie tak třikrát denně koupel v heřmánku ju, další. Fakt takovej humor bolestivej nemám zapotřebí.
Ted jsem ve stádiu zase kdy mně nebaví furt šmrdlat, chci si v posteli hrát s manželkou, ale furt to stejný, že chce cítit to teplo mně prostě už nebaví. Jsem asi divnej měla by mně srazit autem před garáží a byl bych rád za cokoli, že. :zed:
Prostě různorodost pestrost jesně beru, nebo když je nějaký problém tak taky beru ale jako jet rutinu, to nebaví ani autobusáka jezdit stejnou trasu furt dokola celej život, ale jestli se to oravdu někomu líbí tak jo, já píšu za sebe a co řekli kluci při pívu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6872
10.1.15 06:48

@fj1200 8o :mrgreen: na co prosím tě odpovídáš?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
10.1.15 07:09

taky se kolikrát nechytám

Ahoj jinak pardon ale je vlákno -Sperma na prstu, chápu, že se pobavíte pozeptáte, ale byla situace před devíti lety kdy jsem něměl tucha ani myšlenky na nějaké emimino jestli vůbec bylo internet jsme zaváděli do baráku tak před 6lety. Chtěl jsem říct, že když něco chci vědět jdu k mudrci se zeptat a nechápu proč se nezeptá některá z vás při kontrol a basta co je na tom blbýho. Já jsem se ptal na kontrole u neurologa jak ni lezli do lebky a jak se štárali v mozku a jak se zavírá lebka no a.

Jinak jsem taky reagoval na expertku Anonymní co je před tebou, jo, když chtějí plkati a jsou schovaný. Vždyt může napsat Anonymní14v a je hned poznat komu to patří a je anonymní.
Ju tak hezkej wekend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.19 18:18

Dobrý den chtěla bych jse zeptat Ms jsem mnela 19.3 sex se přítelem jsem mnela 24.3 mnel na rukou sperma a dal mi prsty do pochvy myslíte jsi že těhotná můžu být dostala jsem mestruaci 17.4 a barvu menstruace jsem mnela do růžová poboliva mne i podbřišku dostávám křeče do levého boku cítím jse nafouklá a prsa jse mi zvětšili test jsem jsi dělala před MS prosím máte nejaky názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
23.4.19 18:19
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych jse zeptat Ms jsem mnela 19.3 sex se přítelem jsem mnela 24.3 mnel na rukou sperma a dal mi prsty do pochvy myslíte jsi že těhotná můžu být dostala jsem mestruaci 17.4 a barvu menstruace jsem mnela do růžová poboliva mne i podbřišku dostávám křeče do levého boku cítím jse nafouklá a prsa jse mi zvětšili test jsem jsi dělala před MS prosím máte nejaky názor

Ne-eee :lol: :lol: Doufám, že je to hloupý vtip, takový češtin, to je maso :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
23.4.19 18:23
@iPodPrd píše:
Ne-eee :lol: :lol: Doufám, že je to hloupý vtip, takový češtin, to je maso :lol: :lol:

Doufám, že se to nerozmnožuje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
23.4.19 18:23
@xstrasilka píše:
Doufám, že se to nerozmnožuje 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
23.4.19 18:25

Zkus test ještě za pár dní ať máš jistotu ale těhotná bys neměla být, neboj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
23.4.19 18:35

Budou to dvojčata :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.19 18:43

@Tableta jsi dost trapnej vážně je to úplně k smíchu já jse na tvůj naroz neptala :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.19 18:44

@Jitka236 děkuji vám za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
23.4.19 18:45
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych jse zeptat Ms jsem mnela 19.3 sex se přítelem jsem mnela 24.3 mnel na rukou sperma a dal mi prsty do pochvy myslíte jsi že těhotná můžu být dostala jsem mestruaci 17.4 a barvu menstruace jsem mnela do růžová poboliva mne i podbřišku dostávám křeče do levého boku cítím jse nafouklá a prsa jse mi zvětšili test jsem jsi dělala před MS prosím máte nejaky názor

Můj názor je, že bys místo sexování měla otevřít učebnici češtiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.19 18:46

@Terrus hele přečteš to? Tak co řešíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
23.4.19 18:48

@xstrasilka No očividně to neví, jak na to, tak asi v klidu :lol:

• načítám...