Ovulace byla dle teploty nebo testu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3072
7.12.15 09:31

Ovulace byla dle teploty nebo testu

Ahoj, měřím si bazální teplotu a dělám i ovulační testy. Jsem nyní jsem 24 DC. Poslední dobu mám délku cyklu 28-31 dní. S tím, že ovulace minulé měsíce byla 10-15 DC. Někdy se mi stalo, že ovulační test byl skoro pozitivní (skoro stejně silný, ale ne silnější), přesto ovulace byla podle bazální teploty (i zrovna návštěvy u gyndařky). Jindy byl ovulační test jednoznačně pozitivní (silnější částka než kontrolní).
A teď můj dotaz. Tento měsíc jsem zase měla ovulační test výrazný 15 DC, ale ne přímo pozitivní (teploty byly v rozmezí 36,3-36,4 a podle bazální teploty byla ovulace 17DC (nejnižší teplota 36,2). Pak mi začala teplota ukázkově stoupat až na 36,7, jenže předevčírem mi zase klesla na 36,5 (ale ne pod hranici před ovulaci) a včera jsem měla ovulační test jasně pozitivní. A dnes zase teplota roste.
V obou případech mě bolelo břicho, takže jsem si byla toho 17 DC jistá, že mám ovulaci.Ale teď nevím, zda byla ovulace teda 17DC nebo ne. Kdybych nedělala testy, tak bych věřila, že byla 17 DC podle teplot. Čemu byste věřili vy? Jde o to, zda třeba další měsíc taky testovat déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8389
7.12.15 09:35

@zuza129 asi chápu, a nebyl to nidační pokles, když ti dnes teplota opět vyskočila a pozitivní ovu test? Zítra testni TT. A nemáš někde celej graf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3072
7.12.15 12:32

Nidační mě taky napadlo. Pokud ovulační test bude zítra slabší, tak to musela být ovulace teď. Graf mám na jiných stránkách. Těhotenský test je asi brzo a pokud to byla teď ovulace, tak by mohl být falešný duch (už jsem zažila). Asi bych příště měla testovat ovulaci déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí