Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ovulace to být může a nebo taky nějaký zánět, těžko odhadovat ![]()
Tak to ja vim, ze mi to nikdo nerekne na tuty…😀
Spis jestli je mozny, ze kdyz celou dobu ne to netrpim najednou mit ovulacni spineni…
@Anonymní píše:
Tak to ja vim, ze mi to nikdo nerekne na tuty…😀Spis jestli je mozny, ze kdyz celou dobu ne to netrpim najednou mit ovulacni spineni…
Je to možné, já ho zaregistrovala za poslední 3r možná 4×
pokud to bude trvat jen dnes max zítra je to k ovulaci, pokud déle, pak bych šla k Dr.
@Perníček22 dobre dekuju za odpoved ☺️
Jako ono je to fakt malicko ale prekvapilo me to no…
A ja te trochu postrasim, i kdyz to v umyslu nemam
dokud jsem kojila, menstruace chodila jak hodinky presne po 28 dnech. Byla jsem z toho vypleskla, protoze jsem nikdy nemela pravidelny cyklus. Prestala jsem kojit a po 2 cyklech jsem tu a tam zaspinila, pak z toho byly treba 3 dny spineni pred menstruaci, najednou se cyklus trochu prodlouzil a to uz jsem zacla spinit treba 2 dny pred ovulaci (v te dobe jsem merila bazalni teplotu) a ted je z toho to, ze rok a pul nemuzu otehotnet, chodim do CARu, vsechny vysetreni i hormonalni profily v poradku, ale mam nejaky problem s ovulaci, i kdyz ovuluji kazdy cyklus. Takze u me to zaclo nenapadne, ale prehouplo se to do problemu. Nicmene bych z 1 cyklu se spinenim nedelala nejaky hrozny zavery. Uvidis, jak to bude dal. Kdyby se to melo opakovat, nenech to zajit tak daleko, jako ja ![]()
@Caridina jasne ze nenecham, a doufam ze se ti to taky srovna ![]()
My by jsme chteli druhy dite tak za rok nejdriv…ja taky vzdycky tk nejak poznám, ze ovuluju a tohle me překvapilo, je to fakt malicko no, tak snad to nic nebude…☺️
Dekuju za zkusenost.
Holky mam dotaz,
asi budu za blbku ale mne se to fakt jeste nestalo🤷♀️ 😂
Jsem 20mesici po porodu…cyklus mam v rozmezi 28-32dni…vetsinou trva 5 dni.
K moji otazce, dneska jsem 12DC a tak nejak prislo slaboucky spineni, spis takovy hlenovity…strasnej popis ja vim😂 🙈nikdy se mi to nestalo…muze to byt ovulace? Trochu me poboliva bricho ale jen fakt slaboucce jak pri menstruaci…na gynde jsem byla začátkem mesice a vsechno v cajku…tehotna stopro nejsem….pokud mate nekdo podobnou zkusenost jak dlouho to k ovulaci muze trvat? Nebo by to mohlo bejt i neco jineho?
Uprimne, se mi nechce hned zase letet na gyndu ale samozrejme pokud to neprestane tak pujdu.