Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ovulace je potvrzená když jsou naměřeny tři vyšší teploty po šesti nižších. Takže musíš vydržet. Zatím to vypadá na 15dc, ony ty symptomy bývají před ovulací, takže to není že by to úplně nesedělo.
@andelka83 píše:
Ovulace je potvrzená když jsou naměřeny tři vyšší teploty po šesti nižších. Takže musíš vydržet. Zatím to vypadá na 15dc, ony ty symptomy bývají před ovulací, takže to není že by to úplně nesedělo.
Dekuju tak ja jeste pockam, hlavne aby vubec byla. ![]()
Mela jste pravdu podle grafu tri dny po sesti vyssi takze ovulace 15 DC. Jsem rada ze alespon snad funguji jak mam
. Jen proste nechapu ty priznaky ktery vsechny dojednoho skoncili jiz pred ovulaci. :-/
@Anonymní píše:
Mela jste pravdu podle grafu tri dny po sesti vyssi takze ovulace 15 DC. Jsem rada ze alespon snad funguji jak mam. Jen proste nechapu ty priznaky ktery vsechny dojednoho skoncili jiz pred ovulaci. :-/
Někdo to má tak, že teplota vyskočí až dva dny po ovulaci. A některé příznaky, třeba hlen se objevují taky před ní.
No je to takovy zvlastni. Ale jak se tu rika stale a dokola kazda to mame jinak.
uprime receno ja v te bazalce tapu furt. Nekde napisou ze vyskoci den po ovu nekde pri ovu a ted aby se v tom prasopejsek vyznal
ale dekuji za odpoved ![]()
@Anonymní píše:
No je to takovy zvlastni. Ale jak se tu rika stale a dokola kazda to mame jinak.![]()
uprime receno ja v te bazalce tapu furt. Nekde napisou ze vyskoci den po ovu nekde pri ovu a ted aby se v tom prasopejsek vyznal
ale dekuji za odpoved
Ono je to tak, že ovulace den před vzestupem je nejpravděpodobnější, nejčastější, ale bývá i dva dny před nebo v den vzestupu. Tyto tři dny jsou nejplodnější u všech, záleží jak to kdo má, a jak reaguje bt.
@andelka83 píše:
Ono je to tak, že ovulace den před vzestupem je nejpravděpodobnější, nejčastější, ale bývá i dva dny před nebo v den vzestupu. Tyto tři dny jsou nejplodnější u všech, záleží jak to kdo má, a jak reaguje bt.
Asi to tak nejak bude. Ja pozoruji sice teprv druhym mesicem ale i pred prvnim ditetem kdy jsem merila se mi potvrdilo, ze se mi bt zvysuje i snizuje ne skokama ale pomalinku. Ikdyz tady teda docela skok byl, takze bud me klame telo nebo me klame bazalka ![]()
Dobry den omlouvam se za anonimitu nechci zatim aby me nekdo poznal. Poradte prosim, jsem zmatena, ovulace se tvari na 15 den cyklu, ale prsa mne bolela jiz 11 den a bolela ty tri dny a dobry, ovulacni hlen jsem pozorovala 10 den az 13 to samy cipek mekky max ten 13 den. Cyklus mam 25-27 dni, jsou tam dva vzrusty tak nevim zda brat ten vysoky vzrust nebo ten nizsi. Od toho 14 dne se to teda vubec nezdalo na ovulaci hlen spis tvarohovity cipek sice vysoko ale uzavreny a tvrdy, tak se bojim jestli vubec ovu byla ikdyz tam ten teplotni rozdil je. Poradte prosim teplotu merim druhy mesic a bojim se jestli vubec ovuluju, zhorsila se mi dost plet a mam dost bolestive menstruace tak abych nemela nejake rozhasene hormony.
Dekuji