Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak zda to máš od včerejška proč sis dnes nezašla k lékaři??
my ti tu asi težko poradíme
.
@hapolda
Těhotná asi ne, jsem po porodu mrtvého miminka už skoro na konci šestinedělí právě
@Petruna21
Děkuji za skvělou zkušenost ženo!
představ si, že jsem tam byla včera odpoledne a od večera to pozoruji
Ono je lepší poučit anižby si věděla vid ![]()
@Nikca200 píše:
@Petruna21
Děkuji za skvělou zkušenost ženo!představ si, že jsem tam byla včera odpoledne a od večera to pozoruji
Ono je lepší poučit anižby si věděla vid
tak ono ti fakt nikdo neřekne co to je podle tvého popisku… tak nebuď protivná
@Doe_Jane
No to je prča, ne nejsem dobytek jak tu nedávno slečna zveřejňovala je mi jasný, že to je popich, tak teda sis přišla dělat dobrý den nebo mi sdělíš zkušenost? Neuvěřitelný dámy ![]()
@Nikca200 Nerozčiluj se
ptala ses co to je!! Jak ti tu máme asi pomoci jako?? Máme ti říct tvůj problém (diagnozu) ![]()
@Nikca200 píše:
@Doe_Jane
No to je prča, ne nejsem dobytek jak tu nedávno slečna zveřejňovala je mi jasný, že to je popich, tak teda sis přišla dělat dobrý den nebo mi sdělíš zkušenost? Neuvěřitelný dámy
tak je mi to k smíchu to je jasný, protože s tímhle se moc nechodí radit na fórum, podle popisu ti nikdo neřekne co to je, ale u doktora jsi prý byla tak nevím co myslíš že se tady dozvíš ![]()
@Petruna21 píše:
@Nikca200 Nerozčiluj septala ses co to je!! Jak ti tu máme asi pomoci jako?? Máme ti říct tvůj problém (diagnozu)
asi máme, běžně máme v malíku všechny výtoky, zvlášť ty želatinové ![]()
@Doe_Jane
Určitě bych nebyla, ale já nevim jak ty.Ale pokud něco nevím, nemám zkušenost diskuze přehlížím
Ne že si příjdu rýpnout, výš píšu slečně oč jde. Jsem po porodu bohužel už dvakrát mrtvého miminka mam za sebou miliony vyšetření a už se bojím vlastního prdu. A díky moderní technologii a této stránce kde se ty zkušenosti pokud vím sdílejí, vyměnují tak nevidím nic špatného na tom se neoptat. Pokud se pak najdou tací co jim to jde proti srsti tak ať ty to stránky nenavštěvují
U mě takhle vypadá plodný hlen 2-3 před ovulací a to by klidně být mohlo.
@Doe_Jane Přesně tak
![]()
@Nikca200 Ale ty jsi se ptala co by to mohlo být.. já sem slušně odepsala co si zajít k doktorovi že mi ti tu asi těžko poradíme nic špatného podle mě jsem nenapsala!
a je mi to líto že jsi pšila o miminka ale já sem vážně nenapsala nic špatného, rýpavého. ![]()
Příspěvek upraven 15.08.17 v 19:24
Ahoj
Chci zeptat, od včera mám zvláštní výtok jako by želatina na kalhotkách po utření hodně hustý jako sliz, omlouvám se za přirovnání jinak to definovat neumím. Ovulace to nebude, někdo nějaké zkušenosti?
Děkuji