Výtok jako želatina

Anonymní
15.8.17 18:52

Výtok jako želatina

Ahoj
Chci zeptat, od včera mám zvláštní výtok jako by želatina na kalhotkách po utření hodně hustý jako sliz, omlouvám se za přirovnání jinak to definovat neumím. Ovulace to nebude, někdo nějaké zkušenosti?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1299
15.8.17 18:58

Tehotna nejsi? Popisujes hlenovou zatku pred porodem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
15.8.17 18:59

Tak zda to máš od včerejška proč sis dnes nezašla k lékaři?? :nevim: my ti tu asi težko poradíme :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.8.17 19:03

Fotka by nebyla? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
427
15.8.17 19:04

@hapolda
Těhotná asi ne, jsem po porodu mrtvého miminka už skoro na konci šestinedělí právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
15.8.17 19:08

@Petruna21
Děkuji za skvělou zkušenost ženo! :srdce: představ si, že jsem tam byla včera odpoledne a od večera to pozoruji ;) Ono je lepší poučit anižby si věděla vid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.8.17 19:09
@Nikca200 píše:
@Petruna21
Děkuji za skvělou zkušenost ženo! :srdce: představ si, že jsem tam byla včera odpoledne a od večera to pozoruji ;) Ono je lepší poučit anižby si věděla vid :-)

tak ono ti fakt nikdo neřekne co to je podle tvého popisku… tak nebuď protivná

• Citovat
  • Upravit
427
15.8.17 19:11

@Doe_Jane
No to je prča, ne nejsem dobytek jak tu nedávno slečna zveřejňovala je mi jasný, že to je popich, tak teda sis přišla dělat dobrý den nebo mi sdělíš zkušenost? Neuvěřitelný dámy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
15.8.17 19:12

@Nikca200 Nerozčiluj se :jazyk: ptala ses co to je!! Jak ti tu máme asi pomoci jako?? Máme ti říct tvůj problém (diagnozu) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
15.8.17 19:13
@Nikca200 píše:
@Doe_Jane
No to je prča, ne nejsem dobytek jak tu nedávno slečna zveřejňovala je mi jasný, že to je popich, tak teda sis přišla dělat dobrý den nebo mi sdělíš zkušenost? Neuvěřitelný dámy ;)

tak je mi to k smíchu to je jasný, protože s tímhle se moc nechodí radit na fórum, podle popisu ti nikdo neřekne co to je, ale u doktora jsi prý byla tak nevím co myslíš že se tady dozvíš :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
15.8.17 19:14
@Petruna21 píše:
@Nikca200 Nerozčiluj se :jazyk: ptala ses co to je!! Jak ti tu máme asi pomoci jako?? Máme ti říct tvůj problém (diagnozu) :roll:

asi máme, běžně máme v malíku všechny výtoky, zvlášť ty želatinové :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
427
15.8.17 19:17

@Doe_Jane
Určitě bych nebyla, ale já nevim jak ty.Ale pokud něco nevím, nemám zkušenost diskuze přehlížím ;) Ne že si příjdu rýpnout, výš píšu slečně oč jde. Jsem po porodu bohužel už dvakrát mrtvého miminka mam za sebou miliony vyšetření a už se bojím vlastního prdu. A díky moderní technologii a této stránce kde se ty zkušenosti pokud vím sdílejí, vyměnují tak nevidím nic špatného na tom se neoptat. Pokud se pak najdou tací co jim to jde proti srsti tak ať ty to stránky nenavštěvují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytkalenka
15.8.17 19:18

U mě takhle vypadá plodný hlen 2-3 před ovulací a to by klidně být mohlo.

• Citovat
  • Upravit
1648
15.8.17 19:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
15.8.17 19:21

@Doe_Jane Přesně tak :lol: :P

@Nikca200 Ale ty jsi se ptala co by to mohlo být.. já sem slušně odepsala co si zajít k doktorovi že mi ti tu asi těžko poradíme nic špatného podle mě jsem nenapsala! :roll: a je mi to líto že jsi pšila o miminka ale já sem vážně nenapsala nic špatného, rýpavého. :nevim:

Příspěvek upraven 15.08.17 v 19:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital