Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla úplně normální PMS, nebo spíš PMS jak řemen, ani jsem netestovala. Až dva dny po vynechání MS mě nahlodala kamarádka, tak jsem, aby se jako neřeklo, udělala test, a bylo to tam
Napodruhé jsem PMS pocit zase neměla, ale těhotenství jsem trochu vytušila. Takže myslím, že k oplodnění rozhodně dojít může, ty těhotenské i ty menstruační hormony mají prostě podobné projevy.
@Žena Vlk Dekuji mockrat za odpoved
ja na PMS trpim jak pes, no neco hrozneho, dokonce MS je bolestiva taky jak k*ava takze si moc klidu neuziju
taky vubec netestuji protoze si dopredu myslim, ze je boj prohran, zase po trech letech snazeni by bylo hezke kdyby se to nejak rozseklo ![]()
Ja to mivala stejne jako ty, take PMS hned po ovulaci az do MS.
Jsem ted 32tt tehotna. Kdyz jsem otehotnela, zadny zmeny jsem necitila. Porad jsem citila PMS uplne stejne.
Hormony totiz jsou uplne stejne jak po oplodneni nebo pri neoplodneni. Porad se ti hladina estrogenu meni na vice progesteronu. Telo to proste dela automaticky nehlede na to jestli jsi oplodnena nebo ne.
@Ghanaian Princess taky si myslim
nesmim to tak moc resit ale kohokoliv jsem se ptala tak mi proste nedokazal dat odpoved. Dekuji mockrat za odpoved a preji pohodovej porod ![]()
@Anonymní píše:
@Ghanaian Princess taky si myslimnesmim to tak moc resit ale kohokoliv jsem se ptala tak mi proste nedokazal dat odpoved. Dekuji mockrat za odpoved a preji pohodovej porod
Ahoj anonymní, jestli sem stále chodíš
Jak to dopadlo, podařilo se otěhotnění? Díky ![]()
@quera píše:
Ahoj anonymní, jestli sem stále chodíšJak to dopadlo, podařilo se otěhotnění? Díky
Ahojka, chodím sem pravidelně
nakonec se nám povedlo otěhotnět v až loni, ale své PMS jsem řešila a paní doktorkou Malíčkovou protože PMS bylo součástí imunologického problému..
@Anonymní píše:
Ahojka, chodím sem pravidelněnakonec se nám povedlo otěhotnět v až loni, ale své PMS jsem řešila a paní doktorkou Malíčkovou protože PMS bylo součástí imunologického problému..
Díky
Tyjo imunologický problém? Já bych čekala spíš hormonální… tak si říkám, na co se mám připravit
MS taky bolestivá, ale je pravda, že teď se trochu zklidnilo PMS, není hned po ovulaci, minulé cykly až před MS, což je asi normální. Teď teda 5 dní po ovulaci ![]()
Na druhou stranu se to některým uživatelkám povedlo i s tímhle dlouhým PMS, tak třeba to vždy imumlogickou poruchu neznačí
Každopádně gratuluji ![]()
@quera píše:
DíkyTyjo imunologický problém? Já bych čekala spíš hormonální… tak si říkám, na co se mám připravit
MS taky bolestivá, ale je pravda, že teď se trochu zklidnilo PMS, není hned po ovulaci, minulé cykly až před MS, což je asi normální. Teď teda 5 dní po ovulaci
Na druhou stranu se to některým uživatelkám povedlo i s tímhle dlouhým PMS, tak třeba to vždy imumlogickou poruchu neznačíKaždopádně gratuluji
Děkuji, ono..neznačí to pouze imino problém..nemusí to být temer nic ale u mě se to vázalo právě s tímto problémem..s hormonama jsem nikdy problém neměla..
Ahoj holky,
potrebovala bych poradit. Patrim sice mezi tzv. „zkusene snazilky“
ale jedna vec mi neni porad jasna. Respektive se to deje porad dokola. Vim kdy ovuluji (potvrzeno milionkrat folikulometrii). Prasknuti folikulu citim taky - a zde je ma otazka. Jakmile dojde k ovulaci tak hned dalsi den zacnu trpet silenym PMS. Skutecne muzu rict od toho 16-17DC jsou to me klasicke priznaky - podbrisek, podrazdenost, unava, bolesti hlavy az migreny, nafoukla, zvysena teplota, otoky a bohuzel posledich par mesicu se ozyvaji hemoroidy (opruzeninky). Pokud k uhnizdeni dochazi zhruba 6.-10. den, ztrati se priznaky PMS nebo je vubec mozne aby doslo k oplodneni kdyz PMS nastoupi hned po ovulaci? A tim myslim automaticky hned po ovulaci.. Hormonalni profil mam v poradku, testy vychazi uplne normalne (genetika, reprodukcni imunologie, sono hsg, hematologie, diagnosticka laparka dopadla vyborne atd).. PMS priznaky mam kazdy mesic ale treba tento je temer uplne bez priznaku.. jsem hybrid
Dekuji vsem moc za odpoved a preji krasny den