Mám už 3 dny 37,3 a bazální teplota neklesá

66
13.8.17 08:39

Mam už 3dny 37,3 a bazální teplota neklesá

Ahoj holky mám dotaz ohledně bazální teploty mam už 3dny 37,3 a neklesá může se jednat o těhotenství i když čekám za dva dny ms :nevim:. Kdy si mám udělat těhu test a mám se ještě projistotu změřit teplotu den před ms? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44228
13.8.17 08:48

Tak sama víš, že teplota může klesnout až v den MS nebo v průběhu ní, dva dny před MS není nic směrodatné ani jisté. Pokud máš test, tak ho zkus, u některých už by byl pozitivní, ale to záleží, kdy proběhla ovulace a taky na délce cyklu. Naděje je větší, pokud je tato teplota vyšší než Tvoje poovulační.
Věšteckou kouli tady nikdo nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
13.8.17 09:12

Mně teplota padá den před ms. Tak bych řekla že to ještě nemusí nic znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4039
13.8.17 09:21

@vojtíšek Pokud nemeris pravidelně tak jednorazove měření nemá zadny význam. Zvysena bt pred ms( respektive v lutealni fázi) je totiz normalni. A klesá jak komu. Nekomu v den ms, nekomu den pred, a někomu klesá par dni pred, a nekomu klidně az s ms. Je treba hodnotit graf bt celeho cyklu. Jediné co ti rekne ze si tehu je test ci gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.8.17 09:48

Pokud teprve na MS čekáš, tak Ti teplota teprve spadne. Z tohoto nelze ještě vůbec nic usuzovat a nic to ještě neznamená. Někdy ta teplota spadne až v den MS. Pokud se bude držet nahoře i v očekávaný den, tak už to vypadá nadějně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
28.8.17 20:27

Bazalni teplota

Zdravím,.jdu k Vám pro radu. Dle kolisajici BT ještě zřejmě neprobehla ovu, ze? Ja ovu nepoznam, nemám žádné priznaky, bolesti aj. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.8.17 08:42

@Renca.Petr Zřejmě ne. Máš navíc jen pár změřených teplot, z toho se nic moc nevyčte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí