Otěhotnění - vysazení HA

3
10.8.17 10:54

Otěhotnění - vysazení HA

Dobrý den,
chtěla bych se Vás zeptat, zda je možné otěhotnět v této situaci a příp. za jak dlouho - je mi 23 let, antikoncepci jsem začala brát na začátku dubna, takže před 4 měsíci, párkrát během užívání se mi podařilo na pilulku zapomenout, většinou jsem ji brala nepravidelně, v neděli 6.8. jsem vysadila, s tím, že to bylo o týden dříve, než jsem měla mít menstruaci, kterou jsem dostala nyní v úterý tj. 8.8., antikoncepci už brát nechci a přála bych si otěhotnět, je to možné i jen díky vysazení? Přece jen jsem HA nebrala tak dlouho.

Děkuji za odpověďˇ

PS: V dubnu jsem ji začala užívat poprvé v životě. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
501
10.8.17 11:29

Možné to je, já třeba otehotnela měsíc po vysazeni HA a to jsem jí s menšíma prestavkama brala skoro 13let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
10.8.17 11:35

Proč by to nebylo možné? Já otěhotněla 2 měsíce po vysazení po 6 letém braní a jsou z toho krásná dvojčátka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
10.8.17 11:58

My se právě chceme pokusit už tento víkend. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.17 14:24

Zdravím chtěla bych se zeptat nemám až takové zkušenosti cetla jsem všude možné na internetu ze je možné otěhotnět pres HA s přítelem jsem měla nechráněný pohlavní styk. Beru HA ale teprve jen chvíli jsem u 10 pilulky. Myslíte ze je zde možnost otěhotnění ????

• Citovat
  • Upravit
3
10.8.17 15:46

Myslím, že mně říkala doktorka, že jsem chráněná až od 13. pilulky u prvního plata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
11.8.17 11:14
@Anonymní píše:
Zdravím chtěla bych se zeptat nemám až takové zkušenosti cetla jsem všude možné na internetu ze je možné otěhotnět pres HA s přítelem jsem měla nechráněný pohlavní styk. Beru HA ale teprve jen chvíli jsem u 10 pilulky. Myslíte ze je zde možnost otěhotnění ????

Ta pravděpodobnost otěhotnění je velmi malá, ale nic není 100%, účinost HA je tuším 99% při správném braní. Záleží, v které části cyklu jsi tabletky začala brát. mě kdysi doktorka říkala, že pokud je budu brát od 1.dne MS, tak jsem chráněná rovnou, jestli si to dobře pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.17 22:45

Jak to je s Ha

Dobrý den chtěla jsem se zeptat užívám Ha bez přestávky v platicku je 24 bílých tablet a 4 placebo tanelty chtěla bych se zeptat jak to je s MS kdy se má dostavit má se vždy dostavit mezi placebo tablety než jsem užívala ha tak jsem to měla nepravidelné beru ji jen druhy měsíc moc se v tom nevyznám dřív jsme třeba MS dostal 4.8 a 4.9 měla teď to je po 28 dnech u ha jsem zmatená : :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex