Jak na mimi, kterou cestu zvolit?

Anonymní
7.8.17 14:41

Jak na mimi, kterou cestu zvolit?

Ahoj, prosím anonym. Chceme se začít snažit o mimi, je mi 31. Mám to zkoušet nechat náhodě nebo si raději koupit ovulační testy a hlídat si termíny? Nevím, abych pak nebyla vystresovaná, že nám to nejde. Budoucí manžel je přesvědčený, že to bude hned, ale já si to vzhledem k věku nemyslím. On ani neví, že žena může otěhotnět jen při ovulaci. Nevím kterou variantu zvolit?

Prosím anonym

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4760
7.8.17 14:48

Nehroť to. Prostě si souložte, kdy se vám bude chtít, nechraňte se a uvidíš…
já si žádnou ovulaci nikdy nehlídala a teď jsem v 35 těhotná podruhé (na první pokus)…
31 není žádný hrozný věk, kvůli kterému bys neměla otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
7.8.17 14:48

Asi bych se tím zatím nestresovala a užívala si nechraneny sex :lol: Testy atd bych resila po pul roce a kdyby se nezadarilo ani po roce vyhledala bych lék. pomoc
Ale ono to půjde, chcete oba a to je velké plus. Preji hodne štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
7.8.17 14:49

Tak zatím bych to nechala jen tak náhodě a uvidí se za pár měsíců. Pokud by se vám nedařilo třeba půl roku a víc, koupila bych si ovulační testy a měřila si bazální teplotu. Není o co stát, když víš, že teď musíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
7.8.17 14:52

Začněte jen tak, nic neřeš. Teprve když se to nějakou dobu nebude dařit, tak začni vymýšlet něco dalšího.
Já mám dvě děti, ovulaci jsem nikdy nesledovala. První se povedl o dva měsíce dřív, než jsme plánovali. Když jsme vyráběli druhou, tak jsem si říkala, že pokud se to nepovede během tří měsíců, začnu si měřit bazální teplotu. Nedošlo na to. :lol: Měla jsem 27 a 29, když se děti narodily, takže jsem sice byla o něco mladší než ty, ale ne o moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
7.8.17 14:59

Pokud si už dopředu myslíš, že budeš mít problém otěhotnět, tak ten problém mít budeš. Takže vypusť negativní předpoklady a nech tomu volný průběh.

• Citovat
  • Upravit
7.8.17 15:00
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím anonym. Chceme se začít snažit o mimi, je mi 31. Mám to zkoušet nechat náhodě nebo si raději koupit ovulační testy a hlídat si termíny? Nevím, abych pak nebyla vystresovaná, že nám to nejde. Budoucí manžel je přesvědčený, že to bude hned, ale já si to vzhledem k věku nemyslím. On ani neví, že žena může otěhotnět jen při ovulaci. Nevím kterou variantu zvolit?Prosím anonym

Já teda použila už pri druhém dítěti ovulacni testy. První dítě jsem měla náhodou. Tak tam jsem to aplikovat nestihla.
Jemu bych to určitě neříkala. Vždyť můžeš navrhnout že máš zrovna chuť, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77319
7.8.17 15:08
@longed-for-dream píše:
Já teda použila už pri druhém dítěti ovulacni testy. První dítě jsem měla náhodou. Tak tam jsem to aplikovat nestihla.
Jemu bych to určitě neříkala. Vždyť můžeš navrhnout že máš zrovna chuť, ne? :D

při ovulaci je i větší chuť doopravdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
7.8.17 15:10
@longed-for-dream píše:
Jemu bych to určitě neříkala. Vždyť můžeš navrhnout že máš zrovna chuť, ne? :D

přesně tak, pokud manžel nebude vytřeštěný, jak jeho žena lítá s ovulačními testy před sebou, hele mám ovulaci, musíme mít sex, tak bude ho dělat s nechutí :), takže prostě ano ovulaci si klidně hlídat můžeš, a říct,,mám chuť", ale zezačátku to je lepší nehrotit, psychika je mocná čarodějka :), takže to z té tvé hlavičky dej pryč, že to nepůjde a mysli na něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.17 15:13
@tumpach píše:
přesně tak, pokud manžel nebude vytřeštěný, jak jeho žena lítá s ovulačními testy před sebou, hele mám ovulaci, musíme mít sex, tak bude ho dělat s nechutí :), takže prostě ano ovulaci si klidně hlídat můžeš, a říct,,mám chuť", ale zezačátku to je lepší nehrotit, psychika je mocná čarodějka :), takže to z té tvé hlavičky dej pryč, že to nepůjde a mysli na něco jiného :)

Je to taková ta mašina na lásku zda se :lol:
Já osobně to řešila tak protože jsem chtěla mít přehled a všechno mít pod kontrolou. Ale já mám štěstí že jsem si to mohla dovolit. Jsem s mým manželem dost plodný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.17 15:14

No tulíme se tak jednou týdně, tak abychom to většinou nepropásli? Děsí mě tu ty diskuze typu snažíme se 3 roky a nic, byli jsme na IVF a nic, UI nezabralo. Přeci jenom když se teď budem rok snažit a pak rok lítat po lékařích, bude mi už 33. Snad plaším zbytečně. Taky jsem hodně hubená, tak jestli vůbec ovuluju :oops:, menses mám normální.

• Citovat
  • Upravit
2319
7.8.17 15:30

Začala bych si měřit bazální teplotu, abych věděla jak mi funguje cyklus a mohla sex nasměrovat do správných dní. Začala bych užívat kyselinu listovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.17 15:41
@lucka_mac píše:
Začala bych si měřit bazální teplotu, abych věděla jak mi funguje cyklus a mohla sex nasměrovat do správných dní. Začala bych užívat kyselinu listovou.

Ta kyselina se kupuje v lékárně nebo ji předepisuje lékař?

• Citovat
  • Upravit
7.8.17 15:47
@Anonymní píše:
No tulíme se tak jednou týdně, tak abychom to většinou nepropásli? Děsí mě tu ty diskuze typu snažíme se 3 roky a nic, byli jsme na IVF a nic, UI nezabralo. Přeci jenom když se teď budem rok snažit a pak rok lítat po lékařích, bude mi už 33. Snad plaším zbytečně. Taky jsem hodně hubená, tak jestli vůbec ovuluju :oops:, menses mám normální.

Jestli se budete tulit na dítě nezadelate :mrgreen:
Neber to vážně. Já jsem ani nevěřila že ovuluju. Tak to zkus a uvidíš že budeš v pořádku. A když vám to nepůjde tak změn chlapa :mrgreen: blbej for já vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.17 15:48
@longed-for-dream píše:
Jestli se budete tulit na dítě nezadelate :mrgreen:
Neber to vážně. Já jsem ani nevěřila že ovuluju. Tak to zkus a uvidíš že budeš v pořádku. A když vám to nepůjde tak změn chlapa :mrgreen: blbej for já vím :mrgreen:
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí