Už to trvá moc dlouho :(

8
15.8.17 10:12

Uz to trva moc dlouho :(

Ahoj holky, snazime se spritelem uz tri roky a mimco porad nic :( brala jsem ze zacatku jen kyselinu listovou, pila kontryhelovej caj,.. Po dvou letech snazeni mi gynekolozka doporucila Inofolic ale po roce porad nic… :nevim: Uz fakt nevim, co bych mela podstoupit nebo zkusit, vsechno je dost drahy, i kdyz mi to za ty penize stoji ale v tech doplncich, aby se clovek vyznal,… co pomohlo vam? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8864
15.8.17 10:18

Kamarádce odblokování a pak i cvičení metodou Ludmily Mojžíšové…Najdi si o tom něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
15.8.17 10:19

Tak myslím, že by se hlavně mělo zjistit kde, nebo jestli vůbec někde je problém a ten pak cíleně řešit.. Manžel byl na spermiogramu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
15.8.17 10:19

Jinak nezbude než pobrobne vyšetření tebe a přítele, aby se přišlo na to u koho je chyba, pokud je, zda se dá léčit atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.8.17 10:20

@truelly
Doktorka mi rekla, ze jsem naprosto v poradku, ze nemam zadny problem… Tu metodu uz jsem hledala ale to je tak spis, aby nekdo cvicil se mnou, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.8.17 10:21

@Apsalar
Nebyl, dostala jsem doporuceni a on je povaha, ze se nechce vlacet nekde po doktorech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
15.8.17 10:22

Já jsem nechtěla čekat ani půl roku, byla jsem domluvená s doktorem, že když po půl roce nic, tak mi vezme hormonální profil a po výsledcích půjde partner na spermiogram. Naštěstí to pak nebylo potřeba, ale tři roky bych nevydržela a hledala problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
15.8.17 10:22
@Verčinec píše:
@truelly
Doktorka mi rekla, ze jsem naprosto v poradku, ze nemam zadny problem… Tu metodu uz jsem hledala ale to je tak spis, aby nekdo cvicil se mnou, nebo ne?

nestačí, abys byla v pořádku jen ty. Přítel byl také na nějakém vyšetření?
To je základ. Pokud nevíš, jestli jste v pořádku oba dva, tak asi nemá cenu podnikat nic a cpát do toho peníze… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
15.8.17 10:24

A co všecko doktorka vyšetřovala? Průchodnost vejcovodů, imunitu…? A chlap je taky zcela v pořádku? Pokud to nejde tři roky, nedělala bych si iluze, že zázračně pomůže nějaký potravinový doplněk, nechala vás oba komplet vyšetřit ve specializovaném centru a na základě výsledků hledat řešení na míru.
Jinak Mojžíšovou může předepsat žádanku doktor, cvičíš denně doma a cca jednou měsíčně se necháš zkontrolovat. Ale fakt bych zašla někam, kde se specializují na poruchy plodnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
15.8.17 10:27

Počkej, vám se nedaří tři roky otěhotnět, chlap je zcela nevyšetřen a ty řešíš potravinové doplňky? Pokud bude problém na jeho straně (a že v 50 % případů je), můžeš do sebe napat bylinek a vitamínů za statisíce a bude ti to úplně na houby. A věř, že jestli to budete řešit dál, budeš to TY, kdo bude lítat po doktorech, absolvovat hodně náročná vyšetření, nechat do sebe píchat, řezat, cpát hormony, dále absolvovat veškerá těhotenská vyšetření a ON se nechce vláčet po doktorech? ;) Dobře míněná rada - kašli na vitamíny a velmi vážně si promluv s partnerem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
15.8.17 10:31

Obvykle gynekolog posílá do spec. centra po roce. A první se vyšetřuje muž, právě proto, že to má jaksi snadnější. Tři roky je moc a obávala bych se, že je něco špatně. On toho gynekolog moc nezmůže až v Caru udělají podrobné vyšetření jako je průchodnost vaječníků, hormony štítné žlázy atd.

Co se týče financí, chodila jsem do Caru u Apolináře, a neplatila jsem vůbec nic - pravda byla jsem tam jen 3× právě na těch základních vyšetřeních o kterých píšu výše. Samozřejmě IVF apod. je už pak finančně o něčem jiném.

Spermiogram je dnes též sranda. Stačí, když osobně ty doručíš sterilní zkumavku s materiálem na recepci centra co sivybereš a zaplatíš asi 300, vysledek ti dojde obratem na email. To by myslím přítel mohl zvládnout :).Přijde mi hodně na hlavu zkoušet cviky, léky atd. když je klidně celý problém na straně přítele :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.8.17 10:34

@Verčinec zkus vysadit lepek a mléčný..Kamarádce to velmi pomohlo.
Aha teď čtu dodatečně že on na spermiogramu nebyl..Tak to může být neplodný a nepovede se i kdyby ses na hlavu stavěla. Musi na vyšetření

Příspěvek upraven 15.08.17 v 10:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
15.8.17 10:37

Zkuste jeste Gynex ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
15.8.17 10:40

Ty bláho, fakt tě obdivuju.. 3 roky je fakt dlouho. Můj přítel po 3 měsících, co se nám nezadařilo chtěl jít hned na spermio sám, tak jsem ho uklidňovala, že je ještě brzy ať neplaší. Teď se snažíme osmý měsíc a na spermio nám vypsala žádanku moje doktorka a podle výsledků se pak budu řešit já. Taky si myslím, že nejdůležitější je si promluvit s partnerem… jak píše ugluk a poslat chlapa na spermio

Příspěvek upraven 15.08.17 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864
15.8.17 10:42
@Verčinec píše:
@truelly
Doktorka mi rekla, ze jsem naprosto v poradku, ze nemam zadny problem… Tu metodu uz jsem hledala ale to je tak spis, aby nekdo cvicil se mnou, nebo ne?

Odblokování a cvičení nejprve s tebou pak si cvičíš sama. Nicméně PŘÍTEL okamžitě na spermiogram…az bych měla strach jestli ti něco netají, když tak vehementně nechce k doktorovi. Kolik mu je? Má už nějaké děti z předchozího vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí