Ovulace, plodné dny a těhu

Anonymní
25.8.14 10:44

ovulace, plodne dny a tehu

Ahoj, jdu s dotazem a pro radu :)…mam 16 m holcicku a chceme druhe mimi..ale mala byla do 11 m kojena a MS zadna, sama se odstavila, MS dorazila, ale zatim nepravidelne. Nicmene, posledni MS jsem mela 9.8., 7 dni, proto jsem zapatrala na internetu a nasla ovulacni kalkulacku, ano vim, je to orientacni, ale prece jen jak mam cyklus rozhazenej, tak mi tp vyplivlo nejaka data..nechraneny styk jsme meli vcera a sobotu, na poznani tehu je jasne, to vim, ale mbe jde spis o tu ovulaci, testy mam negativni, cipek si nekontroluji, BT nemerim…jen mam momentalne silnejsi vytok..a tak me zajima, myslite ze ovulace a plodne dny jsou uz pryc? Nebo mam zkouset dal testovat?? Dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.8.14 11:54

Ja prave jsem takovej „lajdak“ dcerka se nam povedla na prvni pokus, takze ja v tomhle, jsem takova neznala…a plodne dny jeste trvat mohou?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.14 12:09

Porad mam bolesti jako pri MS, premyslim, ze bych to probrala i s dr., aby se mi to nejak srovnalo, ale ted ma dovolenou…kdyz ja se furt pozoruju ted, hruza, nejradsi bych, aby se zadarilo hned :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex