Ovulační test a plodné dny

Anonymní
24.8.14 20:35

ovulacni test a plodne dny

Ahoj, chtela bych se zeptat, behem plodnych dnu je OT negativni??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
24.8.14 20:37
@Anonymní píše:
Ahoj, chtela bych se zeptat, behem plodnych dnu je OT negativni??

Ovulační test je pozitivní 12-48 hodin před ovulací. Ta doba je individuální. Ale v tu dobu už je možné, že spermie vydrží a vajíčko následně oplodní. Plodné dny jsou obecně asi 3 před ovulací a 1-2 po ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30946
24.8.14 20:39

Je negativni v dobe ovulace, ale pokus budeme uvazovat plodne dny pred ovulaci [dle zivotnosti spermie tak 2-3 dny pred ovulaci], tak to bude pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
16.8.18 20:03

Ano, i když není pozitivní test, ovulace může proběhnout. Někdy se holt přesně netrefíš do správného okamžiku. Lepší než ovulační testy je měření bazální teploty, tam je jistě, zda ovulace proběhla nebo ne. Já jsem teď u posledního těhotenství také neměla pozitivní ovulační test a každým dnem budu rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
16.8.18 20:08

A děláš si ty testy každý den ? Podle toho by ses měla orientovat alespoň kdy je druhá čárka nejsilnější…pokud se ti ale ukazuje její jedná a druhá hodně slabá pořád tak ovulace nejspíš ještě nebude a můžeš ji mít později…já ji měla několikrát i o týden později … Když se milujete denně tak pojištěné to máte ;) dělej si testy dál a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
16.8.18 20:09

A děláš si ty testy každý den ? Podle toho by ses měla orientovat alespoň kdy je druhá čárka nejsilnější…pokud se ti ale ukazuje její jedná a druhá hodně slabá pořád tak ovulace nejspíš ještě nebude a můžeš ji mít později…já ji měla několikrát i o týden později … Když se milujete denně tak pojištěné to máte ;) dělej si testy dál a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
16.8.18 20:26

@lomi já testovala každý den ve stejný čas. Kolem 18hodiny. Milovali jsme se ob den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
16.8.18 20:45

@lomi pokud se ti posouvá ms tak to budeš mít později třeba zase tu ovulaci. Co se milování týče tak hlavně vás to musí bavit že jo :lol: ne to dělat jen za účelem oplodnění…jinak prý.je lepší obden ale nevím my to nikdy neřešili prostě jak byla chuť ;) ale.my se o dítě vlastně nikdy nesnažili, první se povedla náhodné ale jako nevadilo nám to řekli jsme si že by už mohlo…a druhou jsme si teda řekli že zkusíme a hned napoprvé…ať se zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
16.8.18 20:56

@lomi po 2 měsících co jsem dělala testy. Ale byla jsem po hormonální léčbě, proto jsem dělala testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
16.8.18 21:28

@lomi díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie